• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2007., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152301

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

31.01.2007., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Amatas novada teritorijas plānojumu:

Saskaņā ar LR likuma “Par pašvaldībām” 21. panta 1. daļas 16. punktu, 43. panta 13. punktu, atklāti balsojot ar 9 deputātu balsīm par (E.Eglīte, M.Timermanis, A.Jansons, S.Sviderska, T.Šelengovs, M.Veitners, I.Lāce, L.Puncule, J.Suseklis), pret nav, atturas nav, dome nolemj:

1. Apstiprināt Amatas novada teritorijas plānojumu 2006. - 2018. gadam.

2. Saskaņā ar LR likuma” Par pašvaldībām” 43.p. “Teritorijas plānošanas likums” 6.p. 6. d, 7.p. 6. d. LR MK 19.10.2004. noteikumiem nr. 883, 45. p.,

izdot kā pašvaldības saistošos noteikumus nr. 2 (turpmāk tekstā- noteikumi)

Amatas novada teritorijas plānojumā iekļautās daļas:

1) plānotā teritorijas izmatošana,

2) Amatas novada Apbūves noteikumi,

3) Amatas novada teritorijas plānojuma grafiskā daļa.

3.Noteikumi attiecas uz visu Amatas novada administratīvo teritoriju.

4.Noteikumi nosaka, ka visām fiziskajām un juridiskajām personām, kuru

īpašumā, lietošanā, valdījumā vai apsaimniekošanā Amatas novadā ir nekustamais īpašums (ēkas un būves vai to daļas, zemesgabali vai to daļas), tas izmantojams saskaņā ar Amatas novada teritorijas plānojumā noteikto

teritorijas atļauto izmantošanu un prasībām.

5.Noteikumi neatbrīvo fiziskās un juridiskās personas no nepieciešamības ievērot spēkā esošo valsts likumdošanu un citu tiesību aktu prasības.

6.Ar šiem noteikumiem un noteikumu pielikumā pievienotajiem dokumentiem var iepazīties ikviens interesents un tie pieejami Amatas novada domē.

7.Noteikumi stājas spēkā šī lēmuma publicēšanas dienā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.


Paziņojums par detālplānojumiem Olaines pagastā

Saskaņā ar Olaines pagasta padomes 20.12.2006. sēdes nr.24 lēmumu 1.§ 1.p. 3, apstiprināts īpašuma “PIPARIŅI” detālplānojums un izdoti Olaines pagasta saistošie noteikumi nr.41 “Olaines pagasta nekustamā īpašuma “PIPARIŅI” detālplānojuma grafiskā daļa, izmantošanas un apbūves noteikumi”. Ar detālplānojuma pilnu dokumentāciju var iepazīties “Zeifertos” būvvaldē, apmeklētāju pieņemšanas laikā. Lēmumu var pārsūdzēt Rīgas rajona administratīvajā tiesā (Antonijas ielā 6, Rīgā, LV-1010) viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas – publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Olaines pagasta padome 2006.gada 6.decembra sēdē nr.23 pieņēma lēmumu:  Par īpašuma “PRIEŽKALNI” 2. un 3.zemes vienību detālplānojuma izstrādes uzsākšanu, projekta vadītājas G.Ābulas apstiprināšanu un līguma slēgšanu (prot. izr.1, 1.§ 10.p.) un sabiedriskās apspriešanas 1.posma organizēšanu, lai pamatotu īpašuma robežu izmaiņas esošā detālplānojumā.

Sabiedriskās apspriešanas ietvaros paredzēti šādi pasākumi: apmeklētāju pieņemšana Olaines pagasta padomē pirmdienās, ceturtdienās no pulksten 9 līdz 13 un no 14 līdz 18. Tikšanās ar iedzīvotājiem katra mēneša otrajā un ceturtajā ceturtdienā pagasta padomes ēkas 2.stāva zālē no pulksten 14.30 līdz 15. Sabiedriskās apspriešanas materiāli saskaņā ar MK noteikumu nr.883 “Vietējo pašvaldību teritorijas plānošanas noteikumi” 62. un 67.punktam izstādīti Olaines pagasta padomes vestibilā Meža ielā 2, Jaunolainē, padomes darba laikā. Priekšlikumi iesniedzami rakstiski, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, adresi; juridiskām personām – uzņēmuma nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru. Adresēt Olaines pagasta padomei Meža ielā 2, Olaines pagastā, Rīgas rajonā, LV-2127 vai personīgi kancelejā pirmdienās un ceturtdienās padomes darba laikā no pulksten 9 līdz 13 un no 14 līdz 18.


Paziņojums par Bauskas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu

apstiprināšanu un saistošo noteikumu pieņemšanu

Bauskas pilsētas dome paziņo, ka 2007.gada 18.janvāra domes sēdē ir apstiprināti Bauskas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumi (prot.nr.1, 8.§). un kā saistošie noteikumi nr.1 izdoti Bauskas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi. Ar apstiprinātajiem teritorijas plānojuma grozījumu dokumentiem un Vides pārskatu var iepazīties Bauskas pilsētas domes Attīstības un plānošanas nodaļā Uzvaras ielā 6, Bauskā un Bauskas pilsētas domes mājas lapā www.bauska.lv.


Paziņojums par detālplānojumiem Ikšķiles novadā

Ikšķiles novada domes 2006.gada 20.septembra sēdē nr.10 pieņemts lēmums: Par īpašuma “Mežpūces” detālplānojuma izstrādes uzsākšanu, projekta vadītājas arhitektes Ineses Pivares apstiprināšanu, darba uzdevuma apstiprināšanu un sabiedriskās apspriešanas 1. posma organizēšanu, lai pamatotu īpašuma sadalīšanu, saglabājot esošo zemes īpašuma lietošanas mērķi – mežu teritorija (protokola izraksts 10., 8.). Ikšķiles novada domes 2006.gada 16.augusta sēdē nr.8 pieņemts lēmums:  Par īpašuma “Mežbebri” detālplānojuma izstrādes uzsākšanu, projekta vadītājas arhitektes Ineses Pivares apstiprināšanu, darba uzdevuma apstiprināšanu un sabiedriskās apspriešanas 1.posma organizēšanu, lai pamatotu īpašuma sadalīšanu un apbūvi (protokola izraksts 8., 11.). Ikšķiles novada domes 2006.gada 19.aprīļa sēdē nr.4 pieņemts lēmums: Par īpašuma “Mežaraupi” detālplānojuma izstrādes uzsākšanu, izstrādes vadītājas Austras Smelteres apstiprināšanu un sabiedriskās apspriešanas 1.posma organizēšanu, lai pamatotu īpašuma sadalīšanu un apbūvi (protokola izraksts 4., 18.). Ikšķiles novada domes 2006.gada 19.jūlija sēdē nr.7 pieņemts lēmums: Par īpašumu, sākotnēji atdalītiem no zemes īpašumiem “Miemenes-1” un “Zutiņi”, detālplānojuma izstrādes uzsākšanu, sabiedriskās apspriešanas 1.posma organizēšanu un izstrādes vadītājas Austras Smelteres apstiprināšanu, lai pamatotu īpašumu robežu korekcijas un apbūvi (protokola izraksts 7., 13.).

Sabiedriskās apspriešanas ietvaros paredzēti šādi pasākumi: apmeklētāju pieņemšana Ikšķiles novada domes būvvaldē Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē, trešdienās un piektdienās no pulksten 9 līdz 12 un tikšanās ar iedzīvotājiem katra mēneša otrajā un ceturtajā pirmdienā domes ēkas 1.stāva zālē no pulksten 14.30 līdz 15. Sabiedriskās apspriešanas materiāli saskaņā ar MK noteikumu nr.883 “Vietējo pašvaldību teritorijas plānošanas noteikumi” 62. un 67.punktam izstādīti Ikšķiles novada domes vestibilā, Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē domes darba laikā no pulksten 9 līdz 17. Priekšlikumi iesniedzami rakstiski, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, adresi; juridiskām personām – uzņēmuma nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru. Adresēt Ikšķiles novada domei Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē, Ogres rajonā, LV-5052, vai personīgi kancelejā darbdienās.


Paziņojums

Inčukalna novada teritorijas plānojuma 1.redakcija tika pilnveidota atbilstoši institūciju atzinumiem un sabiedriskās apspriešanas rezultātiem. Inčukalna novada teritorijas plānojuma galīgās redakcijas materiāli būs izstādīti Inčukalna novada domes telpās Atmodas ielā 4, Inčukalnā. Ar tiem varēs iepazīties un atkārtoti sniegt atzinumus darbdienās no pulksten 9 līdz 17 laika posmā no 05.02.2007. līdz 26.02.2007. Visi priekšlikumi un ierosinājumi iesniedzami rakstveidā Inčukalna novada domes sekretārei darbdienās no pulksten 9 līdz 17 vai nosūtāmi pa pastu, adrese: Atmodas iela 4, Inčukalns, Inčukalna novads, Rīgas rajons, LV-2141. Iebildumi un priekšlikumi, kas tiks iesniegti pēc minētā termiņa, kā arī anonīmi iesniegumi, netiks ņemti vērā. Sabiedriskās apspriešanas sapulce notiks 14.02.2007. pulksten 17 Inčukalna novada Tautas namā Atmodas ielā 1a, Inčukalnā.


Paziņojums

Ikšķiles novada dome paziņo par detālplānojuma “Rītiņi” (kadastra numurs 74940110041) Ikšķilē pirmās redakcijas sabiedrisko apspriešanu, kas notiks no š.g. 1. līdz 16. februārim (sēdes prot.nr.1, 13.§ no 17.01.2007).

Iepazīšanās ar materiāliem, apmeklētāju pieņemšanas un priekšlikumu iesniegšana - Ikšķiles novada domē, būvvaldē (Strēlnieku iela 10, Ikšķile, Ogres rajons) pirmdienās no plkst.14 līdz 19, trešdienās un piektdienās no plkst.9 līdz 12. Apspriešanas sanāksme notiks š.g. 12.februārī plkst.16.30 Ikšķiles novada domes 1.stāva zālē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!