• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2007. gada 23. janvāra noteikumi Nr. 66 "Kārtība, kādā organizējami un koordinējami ārvalstu bruņoto spēku vai Nacionālo bruņoto spēku atbalstam paredzēto dzelzceļa pārvadājumu valsts pasūtījumi". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.01.2007., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152069-kartiba-kada-organizejami-un-koordinejami-arvalstu-brunoto-speku-vai-nacionalo-brunoto-speku-atbalstam-paredzeto-dzelzcela-parv...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.67

Noteikumi par kompleksa tūrisma pakalpojuma sagatavošanas un īstenošanas kārtību, klientam sniedzamo informāciju un kompleksā tūrisma pakalpojuma sniedzēja un klienta tiesībām un pienākumiem

Vēl šajā numurā

26.01.2007., Nr. 16

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 66

Pieņemts: 23.01.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.66

Rīgā 2007.gada 23.janvārī (prot. Nr.6 3.§)
Kārtība, kādā organizējami un koordinējami ārvalstu bruņoto spēku vai Nacionālo bruņoto spēku atbalstam paredzēto dzelzceļa pārvadājumu valsts pasūtījumi
Izdoti saskaņā ar Dzelzceļa likuma 25.1panta ceturto daļu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā organizējami un koordinējami ārvalstu bruņoto spēku vai Nacionālo bruņoto spēku atbalstam paredzēto dzelzceļa pārvadājumu valsts pasūtījumi (turpmāk - pārvadājumu pasūtījums), kā arī pārvadājumu pasūtījuma līguma saskaņošanas un slēgšanas kārtību.
2. Pārvadājumu pasūtījums organizējams un koordinējams šādā kārtībā:

2.1. pārvadājumu pasūtījuma iesnieguma iesniegšana;

2.2. pārvadājumu pasūtījuma iesnieguma izvērtēšana un saskaņošana ar pārvadātāju;

2.3. pārvadājumu pasūtījuma līguma izstrādāšana;

2.4. pārvadājumu pasūtījuma līguma saskaņošana un noslēgšana.
3. Pārvadājumu pasūtījumu organizē un koordinē saskaņā ar ārvalsts bruņoto spēku vai Nacionālo bruņoto spēku (turpmāk - iesniedzējs) pārvadājumu pasūtījuma iesniegumu. Minēto iesniegumu iesniedz Aizsardzības ministrijā.
4. Pārvadājumu pasūtījuma iesniegumā iesniedzējs norāda nepieciešamo pārvadājumu skaitu, katra pārvadājuma maršrutu un laiku, nepieciešamā ritošā sastāva vienību skaitu un tipu, vilciena sastāva militāro vilcienu starptautisko identifikācijas kodu, īpašus nosacījumus drošības nodrošināšanai, kā arī instrukcijas drošības jautājumos pārvadātāja personālam, kas iesaistīts pārvadājumos.
5. Saņemot pārvadājumu pasūtījuma iesniegumu, Aizsardzības ministrija sadarbībā ar pārvadātāju izvērtē tā izpildes iespējas. Ja pārvadātājs tehnisko iespēju dēļ nevar nodrošināt iesniegumā norādīto kravu pārvadājumu veikšanu pilnā apjomā un laikus, Aizsardzības ministrija par to informē iesniedzēju, lai precizētu pārvadājumu pasūtījuma iesniegumu.
6. Pārvadājumu pasūtījuma līgumu Aizsardzības ministrija saskaņo ar iesniedzēju.
7. Pārvadājumu pasūtījuma līgumu slēdz saskaņā ar Publisko iepirkumu likumu.
8. Pārvadājumu pasūtījuma līgumu slēdz par vienu pārvadājumu vai vairākiem atsevišķiem pārvadājumiem viena pārvadājumu pasūtījuma līguma ietvaros.
Ministru prezidents A.Kalvītis

Aizsardzības ministrs A.Slakteris

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!