• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 22. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2007., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152004

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2007. gada 25. janvārī pulksten 17.00

Vēl šajā numurā

25.01.2007., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 22. janvāra sēdē

 

1. Sēdē izskatīja 13 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2007.gada 25.janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību. Sēdes darba kārtībā netika iekļauts likumprojekts “Likums par 1920.gada 11.augustā noslēgtā Miera līguma starp Latviju un Krieviju spēkā esamību” (Nr.187/Lp9) sakarā ar to, ka tas tika iesniegts Saeimas Kancelejai 22.janvaārī plkst.8.55 un Saeimas Prezidijs nesaīsināja termiņu, lai saskaņā ar Kārtības ruļļa 82.panta 4.punkta prasībām to varētu iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā.

3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2007.gada 25.janvārī plkst.17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 22.janvāra līdz 28.janvārim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti V.Ģīlis, S.Ķikuste, G.Laicāns, J.Reirs, I.Ribakovs, A.Rugāte, J.Tutins un I.Valers iekļauti Sociālo un darba lietu komisijas Nodarbinātības apakškomisijas sastāvā, kā arī to, ka par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts I.Valers, bet par sekretāru – deputāts V.Orlovs.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Hanka iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Krievijas parlamentu.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta deputātu grupa sadarbībai ar Austrālijas parlamentu un Jaunzēlandes parlamentu.

8. Nolēma nodot Saeimas frakcijām Jevgenija Gomberga iesniegumu par Lāčplēša skulptūras dāvinājumu Saeimai un lūgt frakcijas divu nedēļu laikā izvērtēt minēto piedāvājumu.

9. Prezidija nolēma neatbalstīt SIA “Laikraksts Diena” produkta vadītāja A.Šveides iesniegumu par Ludmilas Bulikinas karikatūru grāmatas “Zīmē Ludmila” prezentācijas organizēšanu Saeimas telpās sakarā ar to, ka Saeimas telpas tiek izmantotas tikai Saeimas komisiju un Saeimas Prezidija locekļu organizēto pasākumu norisei.

10. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Lietuvas parlamentu priekšsēdētājas S.Ķikustes iesniegumu par Lietuvas un Latvijas parlamentu sadarbības grupas delegācijas vizīti Latvijā.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklim I.Emsim, delegācijas locekļiem S.Ķikustei, L.Ozoliņam, delegācijas sekretārei I.Putniņai, Stenogrammu nodaļas vadītājas vietniecei R.Klancbergai, tulkam B.Lasmanei, Protokola nodaļas vecākajam konsultantam A.Stintmanim, Preses dienesta konsultantei D.Laipai, Saeimas autobāzes automašīnu vadītājiem M.Silam, R.Saulītim un J.Šleiceram uz Daugavpili (Latvija) 2007.gada 25. un 26.janvārī;

2) Saeimas priekšsēdētāja biedrei, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas biedrei K.Pētersonei, Eiropas lietu komisijas loceklim B.Cilevičam, komisijas konsultantei L.Stelpei, Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājai A.Barčai, komisijas vecākajai konsultantei A.Bružei, Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedram J.Dukšinskim un Saeimas deputātam G.Daudzem uz Briseli (Beļģija) 2007.gada 5. un 6.februārī;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem V.A.Krauklim, U.I.Gravam un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Luksemburgu no 2007.gada 15.februāra līdz 18.februārim;

4) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam D.Turlajam, delegācijas locekļiem S.Ķikustei, J.Strazdiņam un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Berlīni (Vācija) no 2007.gada 4.februāra līdz 7.februārim;

5) Informācijas nodaļas speciālistiem U.Eglītim un M.Eglītim uz Maskavu (Krievija) no 2007.gada 1.aprīļa līdz 5.aprīlim;

6) Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantam O.P.Grigulim uz Kopenhāgenu (Dānija) 2007.gada 29. un 30.janvārī.

12. Prezidijs nolēma atlikt jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam J.Dalbiņam, komisijas sekretāram V.Lācim, komisijas locekļiem J.Porietim, L.Mūrniecei un komisijas konsultantei M.Markevicai uz Berlīni (Vācija) no 2007.gada 5.februāra līdz 7.februārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!