• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Otrdien, 16. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2007., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/151997

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdien, 19. janvārī

Vēl šajā numurā

25.01.2007., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Otrdien, 16. janvārī

 

Saeimas priekšsēdētājs Indulis Emsis:

– tikās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Eberhardu Šupiusu (Eberhard Schuppius).

– tikās ar Indonēzijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Lingavatiju Hakimu (Linggawaty Hakim).

Deputātu grupa sadarbībai ar Moldovas parlamentu:

– tikās ar Moldovas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Eduardu Meļņiku (Eduard Melnic).

Agrārās, vides un reģionālās politikas komisija:

– izskatīja Latgales plānošanas reģiona attīstības padomes iesniegto vēstuli par “Latvijas lauku attīstības programmas 2007.–2013.gadam” piemērošanu Latgales reģionam un nolēma sagatavot vēstuli Ministru kabinetam šī jautājuma tālākai risināšanai;

– strādāja ar Vides ministrijas sagatavoto likumprojektu “Grozījumi Rāznas nacionālā parka likumā” un nolēma to iesniegt izskatīšanai Saeimā, lūdzot Saeimas Prezidiju kā atbildīgo komisiju noteikt Agrārās, vides un reģionālās politikas komisiju.

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija izbraukuma sēdē:

– iepazinās ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas valsts stratēģiju 2004.–2008.gadam, tās izpildi un uzdevumiem 2007.gadā, kā arī ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas valsts programmu 2004.–2008.gadam, tās izpildi un uzdevumiem 2007.gadā.

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija:

– neatbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Valsts kultūras pieminekļu fonda likums”;

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi likumā “Par apdrošināšanas līgumu””.

Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija:

– strādāja ar likumprojekta “Grozījumi Reliģisko organizāciju likumā” sagatavošanu 2.lasījumam un pēc Tieslietu ministrijas ierosinājuma nolēma lūgt Saeimas Prezidiju pagarināt priekšlikumu iesniegšanas termiņu līdz šī gada 20.februārim;

– uzklausīja Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietnieces L.Medin, Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieces I.Romanovskas, īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās padomnieces A.Ozolas un parlamentārā sekretāra V.Stepaņenko informāciju par Reliģisko lietu pārvaldes darbu un paredzēto reorganizāciju.

Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisija:

– sagatavoja priekšlikumus likumprojekta “Grozījumi Bērnu tiesību aizsardzības likumā” 2.lasījumam.

Izglītības, kultūras un zinātnes komisija:

– uzklausīja Rīgas pašvaldības aģentūras “Rīgas pieminekļu aģentūra” direktora G.Gailīša informāciju par padarīto un turpmāk veicamajiem darbiem, kā arī aktualitātēm un problēmām saistībā ar Rīgas Brāļu kapu restaurāciju un labiekārtošanu.

Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisija:

– uzklausīja Latvijas Universitātes vadošā pētnieka profesora E.Karnīša prezentāciju “Nacionālā attīstības plāna īstenošana: iespējas un riski”;

– sprieda par sadarbību ar Ministru kabinetu un Stratēģiskās analīzes komisiju;

– sprieda par apakškomisijas izvirzītajiem uzdevumiem Nacionālā attīstības plāna īstenošanas un ilgtermiņa stratēģijas izstrādāšanas procesā.

Sporta apakškomisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījums Latvijas Republikas Augstākās padomes lēmumā “Par nacionālās sporta bāzes statusa piešķiršanu””;

– sprieda par apakškomisijā saņemtajām vēstulēm.

Juridiskā komisija:

– atlika likumprojekta “Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas likums” izskatīšanu 2.lasījumam līdz papildu informācijas saņemšanai.

Sociālo un darba lietu komisija:

– uzklausīja Labklājības ministrijas, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras un Latvijas Pensionāru federācijas pārstāvju informāciju par likuma “Grozījumi likumā “Par valsts pensijām”” izpildes gaitu.

Sabiedrības veselības apakškomisija:

– par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēja V.Ģīli (TP), bet par sekretāru – J.Strazdiņu (ZZS);

– sprieda par apakškomisijas darbu ziemas sesijā.

Tautsaimniecības komisija:

– izskatīja Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā izdotos Ministru kabineta noteikumus Nr.1068 “Grozījums Valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas un privatizācijas sertifikātu izmantošanas pabeigšanas likumā” pirms nodošanas izskatīšanai komisijām;

– izskatīja Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā izdotos Ministru kabineta noteikumus Nr.30 “Grozījumi Valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas un privatizācijas sertifikātu izmantošanas pabeigšanas likumā” pirms nodošanas izskatīšanai komisijām;

– izskatīja Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā izdotos Ministru kabineta noteikumus Nr.31 “Grozījumi likumā “Par privatizācijas sertifikātiem”” pirms nodošanas izskatīšanai komisijām.

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija:

– uzklausīja Valsts kancelejas pārstāvju informāciju par pētījumu “Valsts pārvaldes reformas 2001.–2006.gadam galvenie rezultāti”.

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija:

– apstiprināja Iesniegumu biroja pārskatu par 2006.gada decembrī saņemtajiem iesniegumiem;

– iepazinās ar Iesniegumu biroja darbu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!