• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2007. gada 10. janvāra lēmums Nr. 7 "Par licences izsniegšanu siltumenerģijas un elektroenerģijas vienlaicīgai ražošanai koģenerācijas stacijā sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "Jelgavas Koģenerācija"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.01.2007., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/151740-par-licences-izsniegsanu-siltumenergijas-un-elektroenergijas-vienlaicigai-razosanai-kogeneracijas-stacija-sabiedribai-ar-ierobe...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts augu aizsardzības dienesta informācija Nr.01-08/54

Par mēslošanas līdzekļu reģistrāciju un reģistrācijas apliecību anulēšanu

Vēl šajā numurā

19.01.2007., Nr. 12

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 7

Pieņemts: 10.01.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.7

Rīgā 2007.gada 10.janvārī (prot. Nr.1, 7.p.)

Par licences izsniegšanu siltumenerģijas un elektroenerģijas vienlaicīgai ražošanai koģenerācijas stacijā sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Jelgavas Koģenerācija”

 

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk – Komisija) 2006.gada 11.decembrī saņēma un izvērtēja sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jelgavas Koģenerācija”, vienotais reģistrācijas numurs: 50003549231, juridiskā adrese: Ganību dambis 24a, Rīga, LV-1005, (turpmāk – SIA “Jelgavas Koģenerācija”) iesniegumu (2006.gada 7.decembra vēstule Nr.981/01) ar lūgumu izsniegt licenci siltumenerģijas un elektroenerģijas vienlaicīgai ražošanai jaunbūvējamā koģenerācijas stacijā Aviācijas ielā 47, Jelgavā.

Komisija konstatē:

1. Ekonomikas ministrija, izvērtējot SIA “Jelgavas Koģenerācija” iesniegumu un tam pievienotos dokumentus un pamatojoties uz Elektroenerģijas tirgus likuma 22.pantu un Ministru kabineta 2006.gada 29.augusta noteikumu Nr.695 “Noteikumi par atļaujām elektroenerģijas ražošanas jaudu palielināšanai vai jaunu ražošanas iekārtu ieviešanai” 3.punktu, ir atļāvusi SIA “Jelgavas Koģenerācija” uzsākt elektroenerģijas ražošanas iekārtas ieviešanu ar jaudu 2,5 MW Aviācijas ielā 47, Jelgavā.

2. Jelgavas domes pilnvarotais pārstāvis Komisijas padomes sēdē paskaidroja, ka jauna koģenerācijas stacija uzlabos siltumapgādi Jelgavas pilsētā un izteica atbalstu licences izsniegšanai SIA “Jelgavas Koģenerācija” siltumenerģijas un elektroenerģijas vienlaicīgai ražošanai koģenerācijas stacijā Aviācijas ielā 47, Jelgavā.

3. SIA “Jelgavas Koģenerācija” pilnvarotie pārstāvji Komisijas padomes sēdē apstiprināja lūgumu izsniegt licenci siltumenerģijas un elektroenerģijas vienlaicīgai ražošanai koģenerācijas stacijā Aviācijas ielā 47, Jelgavā.

Komisija secina:

SIA “Jelgavas Koģenerācija” iesniegums licences siltumenerģijas un elektroenerģijas vienlaicīgai ražošanai koģenerācijas stacijā atbilst Ministru kabineta 2005.gada 30.augusta noteikumiem Nr.664 “Sabiedrisko pakalpojumu licencēšanas noteikumi”.

Pamatojoties uz likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 9.panta pirmās daļas 1.punktu, 4.punktu un otro daļu un Ministru kabineta 2001.gada 3.jūlija noteikumu Nr.297 “Noteikumi par regulējamiem sabiedrisko pakalpojumu veidiem” 2.punktu,

padome nolemj:

1. Izsniegt SIA “Jelgavas Koģenerācija” licenci Nr.E21017/11019 siltumenerģijas un elektroenerģijas vienlaicīgai ražošanai koģenerācijas stacijā saskaņā ar licencē noteiktajiem nosacījumiem un prasībām sabiedrisko pakalpojumu sniegšanai (pielikumā).

2. Noteikt licences derīguma termiņu no 2007.gada 1.marta līdz 2027.gada 28.februārim.

3. Noteikt, ka sabiedriskā pakalpojuma sniegšana siltumenerģijas un elektroenerģijas vienlaicīgā ražošanā jāuzsāk līdz 2008.gada 1.oktobrim.

4. Noteikt licences darbības zonu – Aviācijas iela 47, Jelgava.

Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

Šo lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā viena mēneša laikā no dienas, kad ieinteresētā persona uzzina vai tai vajadzēja uzzināt par pieņemto lēmumu.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!