• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2007., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/151226

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

10.01.2007., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Brīdinājumi

SILVIJAI CAUNEI, SINTIJAI CAUNEI, ELĪNAI CAUNEI jāsamaksā īres un komunālo pakalpojumu maksas parāds Ls 2460,83 par dzīvojamo platību nr.323 Ziepju ielā 11/2, Rīgā. Ja parāds 30 dienu laikā nebūs samaksāts, tiks iesniegta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.

Rīgas pašvaldības SIA “Zemgale”


EDVĪNAM ŪPIM jāsamaksā īres un komunālo pakalpojumu maksas parāds Ls 2319,12 par dzīvojamo platību nr.408 Ziepju ielā 11/2, Rīgā. Ja parāds 30 dienu laikā nebūs samaksāts, tiks iesniegta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.

Rīgas pašvaldības SIA “Zemgale”


SVETLANAI BORISOVAI jāsamaksā īres un komunālo pakalpojumu maksas parāds Ls 2313,25 par dzīvojamo platību nr.309 Ziepju ielā 11/2, Rīgā. Ja parāds 30 dienu laikā nebūs samaksāts, tiks iesniegta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.

Rīgas pašvaldības SIA “Zemgale”


JEVGEŅIJAI KOZLOVAI jāsamaksā īres un komunālo pakalpojumu maksas parāds Ls 1174,47 par dzīvojamo platību nr.421 Ziepju ielā 11/2, Rīgā. Ja parāds 30 dienu laikā nebūs samaksāts, tiks iesniegta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.

Rīgas pašvaldības SIA “Zemgale”

Lūgums atsaukties

Lūdzu atsaukties ĪRISU NEILANDI, pers. kods 2510XX-XXXXX, lai noslēgtu jaunu īres līgumu dzīvokļa īrēšanai mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Pretējā gadījumā jūsu tiesības uz dzīvojamo platību Slokas ielā 10-4 beidzas sakarā ar līguma izbeigšanos. Jūs oktobrī izbraucāt no dzīvesvietas, nepaziņojot mājas pārvaldniecei par izbraukšanas iemesliem.

Mājas pārvaldniece H.Švarce

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!