• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzrunājot sarīkojuma "Latvijas lepnums 2006" Latvijas sabiedrību un TV3 kanāla skatītājus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2006., Nr. 206 https://www.vestnesis.lv/ta/id/150620

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

28.12.2006., Nr. 206

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzrunājot sarīkojuma “Latvijas lepnums 2006” Latvijas sabiedrību un TV3 kanāla skatītājus:

 

Augsti godātais Ministru prezidenta kungs! Ekselences! Dāmas un kungi! Dārgie televīzijas skatītāji!

Man šķiet, mēs visi šovakar [26.decembrī] jūtam lepnumu un prieku par to, ka mums ir Latvijā tik daudz ar ko lepoties. Atskatoties uz pagājušā gada dažādiem sasniegumiem, atkal un atkal esam varējuši noraudzīties uz kādu latvieti, uz kuru ir krituši starmeši, un bieži starptautiskās uzmanības starmeši, un atklājuši kaut ko tik izcilu, tik skaistu un tik cēlu, ka visiem par to ir bijis dziļš prieks un patiesi dziļš lepnums.

Tajā pašā laikā mums visiem blakus diendienā staigā tik ļoti daudz cilvēku, kas katrs savā vietā un savā veidā ar to vien, ka viņi ir tādi – krietni un labi – cilvēki, jebkurā brīdī ir gatavi darīt labus darbus tamdēļ, ka viņi vienkārši citādi nevar. Labs cilvēks ļaunus darbus nemaz nevar izdarīt, un tādu cilvēku mums apkārt, paldies Dievam, ir ļoti daudz. Diendienā viņus novērtē tie, kas ar viņiem nāk saskarē, bet mums pārējiem citur Latvijā nav izdevības redzēt un novērtēt, cik viņi ir tiešām apbrīnojami un cēli, aizkustinoši un cik ļoti mēs varam uz viņiem būt lepni.

Šovakar ir brīnišķa izdevība – ir rūpīgi izraudzīti tādi, kas tiešām ir pelnījuši, lai arī citi par viņiem zinātu. Šovakar mums būs tas prieks un izdevība ieklausīties viņu stāstos, redzēt viņus vaigu vaigā, apsveikt viņus un priecāties par viņiem, savās sirdīs dziļi būt par viņiem lepni, jo kopā visi – viņi, jūs, mēs – veidojam Latviju un visiem mums tik ļoti gribētos, lai katru dienu, gadu no gada mēs visi varētu būt par savu Latviju lepni. Un tādēļ aicinu katru šī vakara skatītāju atcerēties, ka jūs katrā savas dienas gaitā, katrā savā darbā esat Latvijas stiprums un Latvijas lepnums. Lai jums visiem dzīvē vienmēr labi veicas!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!