• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Somijas prezidenti ar aizvadīto Eiropas Savienības prezidentūru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.12.2006., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/150498

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

27.12.2006., Nr. 205

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Somijas prezidenti ar aizvadīto Eiropas Savienības prezidentūru

Šodien notika tālsaruna starp Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu un Somijas prezidenti Tarju Halonenu, kuras laikā V.Vīķe-Freiberga sveica Somijas prezidenti Tarju Halonenu ar veiksmīgi noslēgto Somijas prezidentūru Eiropas Savienībā. Pēc prezidentes sacītā, Somijas prezidentūra ir risinājusi virkni būtisku jautājumu gan Eiropas Savienības ārpolitikā, gan ES kopienas politiku jomā.

Pārrunājot valstu divpusējās attiecības, abas prezidentes bija vienisprātis, ka Latvijas un Somijas sadarbība 2006.gadā ir bijusi auglīga un nesusi labus rezultātus. 2006.gadā notika Vairas Vīķes-Freibergas valstsvizīte Somijā un Latvijas prezidente piedalījās ASEM galotņu sanāksmē Helsinkos. Savukārt T.Halonena ar gandarījumu ir pieņēmusi ielūgumu piedalīties 2007.gada 10.–11.aprīlī paredzētajā astoņu ES valstu līderu neformālajā tikšanās reizē Rīgā. Abas prezidentes apmainījās arī ar Ziemassvētku un Jaunā gada laba vēlējumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!