• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2006., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/150217

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

20.12.2006., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

PAZIŅOJUMS

Pašvaldības aģentūra ‘’Rīgas Dārzi un Parki’’ uzaicina pieteikties ieinteresētos komersantus un individuālā darba ņēmējus slēgt līgumus par pagaidu ziedu tirdzniecības vietu nomu Rīgā, Vērmanes dārzā.

Nomas līguma termiņš: no 2007.gada 1.janvāra līdz Rīgas domes 20.06.2006. lēmuma nr.1218 nosacījumu izpildei.

Pretendentus lūdz pieteikties, nosūtot iesniegumu pa pastu uz šādu adresi: O.Vācieša ielā 6B, Rīgā, LV-1004, vai iesniedzot personīgi PA ‘’Rīgas Dārzi un Parki’’ kancelejā līdz 2006.gada 28.decembrim. Kontaktpersona Uldis Zommers, tālr. 29473809.

Iesniegumam jāpievieno sekojoši dokumenti:

- komersanta vai individuāla darba ņēmēja reģistrācijas apliecības apliecināta kopija;

- Valsts ieņēmumu dienesta izziņu par nodokļu samaksu (oriģināls) un nodokļu maksātāja reģistrācijas apliecības kopiju PVN apliekamo personu reģistrā (ja ir reģistrēts);

- Uzņēmumu reģistra izziņa par personām, kas ir tiesīgas pārstāvēt komersantu;

- Valsts ieņēmumu dienesta izziņa par darbinieku skaitu 2006.gadā un veiktajām sociālās apdrošināšanas iemaksām laikā no 01.01.2006. līdz 30.11.2006.


Paziņojums

2007. gada 5. janvārī plkst. 11 Latvijas Lauksaimniecības universitātes 218. auditorijā Jelgavā, Lielā ielā 2, notiks LLU Lauksaimniecības nozares Lopkopības apakšnozares promocijas padomes atklātā sēde, kurā DAINA JONKUS aizstāvēs promocijas darbu “Govju piena produktivitātes pazīmju mainības analīze” lauksaimniecības zinātņu doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: LLU Biotehnoloģijas un veterinārmedicīnas zinātniskā institūta “Sigra” direktors Dr. habil. agr., Dr. med.vet. Aleksandrs Jemeļjanovs; Valsts emeritētais zinātnieks, Dr. agr. Didžus Strautmanis; LLU MPS “Vecauce” direktora vietnieks mācību darbā, Dr. agr. Ivars Rūvalds.

Ar zinātnisko darbu var iepazīties LLU Fundamentālajā bibliotēkā Lielā ielā 2, Jelgavā, un http://llufb.llu.lv/llu-theses.htm.


PAZIŅOJUMS

Saskaņā ar 27.05.2003. MK noteikumiem nr.285 “Kārtība, kādā personas saņem tehniskos palīglīdzekļus”, VA “Tehnisko palīglīdzekļu centrs” paziņo, ka tiek uzsākta protēžu, acu protēžu, dzirdes aparātu, pielāgoto personisko automobiļu, cieto un mīksto ortožu, ādas stieņu ortožu un individuāli izgatavojamo ortopēdisko apavu pakalpojumu sniedzēju atlases procedūra. Ar kārtības noteikumiem var iepazīties VA “Tehnisko palīglīdzekļu centrs” mājas lapā – www.tpc.gov.lv. Pretendentu dokumenti tiek pieņemti līdz 2007.gada 8.janvārim ieskaitot.


PAZIŅOJUMS

Sākot ar 2006.gada 12.decembri, Rīgas Grebenščikova vecticībnieku draudzi attiecībās ar valsts un pašvaldību institūcijām, fiziskajām un juridiskajām personām, kā arī oficiālus dokumentus draudzes vārdā paraksta draudzes padomes priekšsēdētājs VASILIJS USTINOVS. Ar šo datumu visi oficiālie dokumentu, ko draudzes vārdā parakstīja bijušais draudzes padomes priekšsēdētājs Nikolajs Ivanovs, ir nederīgi.

RGVD padomes priekšsēdētājs Vasilijs Ustinovs

 

 

 

PAZIŅOJUMS PAR SAISTOŠO NOTEIKUMU PIEŅEMŠANU

Limbažu rajona Braslavas pagasta padome apstiprināja saistošos noteikumus nr.2 “Limbažu rajona Braslavas pagasta pašvaldības nolikums” (23.08. 2006. protokols nr. 13.1.). Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Braslavas pagasta padomē “Kalnārēs”, Braslavas pag., Limbažu rajonā, tālr. 4031005.


LŪGUMS ATSAUKTIES

SIA “MIG Holdings” kā nekustamā īpašuma, kas atrodas Loču ielā 5, Liepājā, īpašnieks lūdz uz zemesgabala nelikumīgi novietoto metāla garāžu īpašniekiem vai to lietotājiem līdz 2007. (divi tūkstoši septītā gada) 15. (piecpadsmitajam) februārim novākt uz zemesgabala nelikumīgi novietotās metāla garāžas.

Ja minētajā termiņā metāla garāžas netiks novāktas, tās tiks uzskatītas par pamestām un saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu tās kļūst par SIA “MIG Holdings” īpašumu, ar kuru īpašnieks ir tiesīgs rīkoties pēc saviem ieskatiem.

Metāla garāžu īpašniekiem vai to lietotājiem lūdzu zvanīt darba dienās no plkst.10 līdz 17 pa tel. 3489762.


PAZIŅOJUMS

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālā iestāde informē, ka 2006. gada 25. oktobrī Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālās iestādes direktors V.Liepiņš pieņēma lēmumu nr.3.2.3/13205 SIA “MITREKS” (reģ.nr.40003500416, Rīga, Silmaču iela 4, LV-1012) par muitas un citu nodokļu parādu.

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālā iestāde aicina ierasties SIA “Mitreks” pilnvaroto pārstāvi saņemt minēto lēmumu Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālās iestādes Juridiskajā daļā - 320.kabinetā, Citadeles ielā 1, Rīgā, LV-1010, desmit darba dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas.

Informācija pa tālr.7047368.


PAZIŅOJUMS

Skrīveru pagasta padome paziņo, ka 2006.gada 26.oktobra sēdē ir pieņemti saistošie noteikumi nr.9 “Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā”.

Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Skrīveru pagasta padomes kancelejā, pašvaldības izdevuma “Skrīveru Vārds” decembra numurā un mājas lapā: www.skriveri.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!