• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Krievijas vēstnieku Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2006., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/149121

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Saeimas Ārlietu komisijas vadītāju

Vēl šajā numurā

05.12.2006., Nr. 193

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Krievijas vēstnieku Latvijā

 

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar Rīgas pilī tikās ar Krievijas vēstnieku Latvijā Viktoru Kaļužniju. Sarunas laikā abas puses atzinīgi novērtēja kopējos šāgada abu valstu sadarbības rezultātus, kas ietvēra nozīmīgu līgumu parakstīšanu, kā arī vairākas būtiskas vizītes un sarunas – Latviju apmeklēja bijušais Krievijas prezidents Boriss Jeļcins, Viņa Svētība Maskavas un visas Krievzemes Visusvētīgais Patriarhs Aleksijs II, Ministru prezidents ticies starptautiskos forumos ar Krievijas prezidentu un premjerministru.

V.Vīķe-Freiberga atzīmēja, ka viņas ielūgums Krievijas prezidentam V.Putinam apmeklēt Latviju joprojām ir spēkā un šāda vizīte ļautu Rīgas pilī sarunās apmainīties viedokļiem par svarīgiem abu valstu tālākās sadarbības jautājumiem, sākot no politiskā dialoga līdz tirdznieciskai sadarbībai. Prezidente akcentēja nepieciešamību Latvijai un Krievijai uzsākt starpvaldību komisijas darbu, kas paredzētu arī turpmākās līgumtiesiskās bāzes paplašināšanu.

Tikšanās norisinājās pēc Krievijas vēstnieka iniciatīvas.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!