• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pateicoties Rīgas NATO samita organizētājiem par Latvijas vēsturē visnozīmīgākā starptautiskā pasākuma organizēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2006., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148938

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar ASV Senāta Ārlietu komisijas priekšsēdētāju 27.novembrī

Vēl šajā numurā

01.12.2006., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pateicoties Rīgas NATO samita organizētājiem par Latvijas vēsturē visnozīmīgākā starptautiskā pasākuma organizēšanu

 

Ministru prezidents Aigars Kalvītis pateicas visiem Rīgas NATO samita organizētājiem par izcilo darbu līdz šim Latvijas vēsturē visnozīmīgākā starptautiskā pasākuma organizēšanā.

“Rīgas NATO samits parādīja, ka Latvija visaugstākajā līmenī var nodrošināt lielu un nozīmīgu pasākumu organizēšanu. Valdība no savas puses darīja visu, lai samits būtu labi sagatavots,” uzsver A.Kalvītis.

Ministru prezidents ir gandarīts par samita norisi un efektīvo darbu, kas bija iespējams, pateicoties daudzu tūkstošu Latvijas brīvprātīgo, valsts un pašvaldību dienestu un institūciju teicamajam darbam.

Ministru prezidents A.Kalvītis īpaši pateicas NATO samita sekretariātam, Aizsardzības, Ārlietu un Iekšlietu ministrijai, diplomātiem, Nacionālo bruņoto spēku karavīriem, Policijai, Zemessardzei, nevalstiskajai organizācijai “LATO”, Rīgas NATO samita fondam, plašsaziņas līdzekļiem, lidostas “Rīga” darbiniekiem, kultūras darbiniekiem, transporta un ēdināšanas uzņēmumiem, celtniekiem, Rīgas un Jūrmalas pašvaldībām, kā arī tehniskajiem darbiniekiem un pakalpojumu sniedzējiem. Premjerministrs pateicas arī rīdziniekiem un Latvijas iedzīvotājiem par sapratni un viesmīlību.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!