• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar NATO Padomes sekretāru 27.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2006., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148935

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

ASV prezidenta Džordža Buša runa NATO galotņu sanāksmes Rīgas konferences un Jauno līderu foruma dalībniekiem Latvijas Universitātes Lielajā aulā 2006.gada 28.novembrī

Vēl šajā numurā

01.12.2006., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar NATO Padomes sekretāru 27.novembrī

 

33.JPG (12331 bytes)
Foto: Andrejs Strokins, A.F.I.

Pirmdien, 27.novembrī, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar NATO Padomes sekretāru Berndu Geci (Bernd Goetze), lai pārrunātu NATO samita norisi un aktuālos dienaskārtības jautājumus.

Puses pārrunāja NATO samita diskusiju jautājumus: alianses turpmāko attīstību, tālāko NATO paplašināšanos un misiju pastiprināšanu dažādos reģionos.

Ministru prezidents atzina, ka Latvija pirmo reizi tās pastāvēšanas vēsturē organizē tik lielu un nozīmīgu pasākumu. Aigars Kalvītis uzsvēra, ka ir veikti visi sagatavošanas darbi un pasākumi, lai nodrošinātu sekmīgu Rīgas samita norisi, un izteica cerību, ka NATO samita darbam būs arī rezultāti.

NATO Padomes sekretārs atzīmēja visu Latvijas atbildīgo iestāžu izcilo darbu samita sagatavošanā un apliecināja, ka Latvija sagatavošanās procesā ir pievērsusi lielu uzmanību daudzām būtiskām detaļām un kvalitātei. Vērojama arī plaša NATO samita darba publicitāte plašsaziņas līdzekļos, kas nodrošinās popularitāti arī Latvijai un Rīgai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!