• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1999. gada 21. decembra protokola izraksts Nr. 71 "Par Skrundas radiolokācijas stacijas objektu turpmākās apsaimniekošanas modeli 43.§ Par Ieslodzījuma vietu pārvaldes un tās pakļautībā esošo iestāžu nodošanu Tieslietu ministrijas pārraudzībā 57.§". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.1999., Nr. 440 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14856

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.412

Noteikumi par Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieka apliecības paraugu un Černobiļas atomelektrostacijas avārijas rezultātā cietušās personas apliecības paraugu

Vēl šajā numurā

23.12.1999., Nr. 440

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: protokola izraksts

Numurs: 71

Pieņemts: 21.12.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta sēdes protokola Nr.71 izraksts

Rīgā 1999.gada 21.decembrī

43.§

Par Skrundas radiolokācijas stacijas objektu turpmākās apsaimniekošanas modeli

Apspriešanā piedalījās: E.Krastiņš, V.Makarovs, K.Bricis, A.Gorbunovs, V.Birkavs, A.Šķēle.

Nolēma:

1. Pieņemt zināšanai sniegto informāciju par Skrundas radiolokācijas stacijas objektu turpmākās apsaimniekošanas modeli.

2. Valsts nekustamā īpašuma aģentūrai nosūtīt visiem ministriem un attiecīgajām pašvaldībām uzaicinājumu izvērtēt to vajadzības un iespējas izmantot savā pakļautībā un pārraudzībā esošo institūciju un pārziņā esošo uzņēmējsabiedrību funkciju veikšanai pārņemtos dzīvojamos, sabiedriskos un saimnieciskos objektus pilsētiņā "Skrunda–1" un mēneša laikā iesniegt savus priekšlikumus Valsts nekustamā īpašuma aģentūrā, ņemot vērā, ka par optimālāko uzskatāms pilsētiņas kā vienota objekta kompleksas apsaimniekošanas modelis.

3. Centrālajai dzīvojamo māju privatizācijas komisijai izvērtēt iespējas saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 74.pantu noteiktā kārtībā sagatavot attiecīgu Ministru kabineta rīkojuma projektu par pilsētiņas "Skrunda–1" dzīvojamo māju nodošanu privatizācijai.

4. Privatizācijas aģentūrai izvērtēt pilsētiņas "Skrunda–1" objektu privatizācijas iespējas, ņemot vērā iepriekš izteiktos priekšlikumus, un mēneša laikā par to ziņot Valsts nekustamā īpašuma aģentūrai.

5. Ja trīs mēnešu laikā netiks rasts risinājums pilsētiņas "Skrunda–1" objektu turpmākai izmantošanai, Valsts nekustamā īpašuma aģentūrai noteiktā kārtībā iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā priekšlikumus turpmākai rīcībai.

57.§

Par Ieslodzījuma vietu pārvaldes un tās pakļautībā esošo iestāžu nodošanu Tieslietu ministrijas pārraudzībā

Apspriešanā piedalījās: V.Birkavs, E.Krastiņš, M.Segliņš, V.Makarovs, A.Kveska, A.Šķēle.

Nolēma:

1. Pieņemt zināšanai tieslietu ministra V.Birkava un iekšlietu ministra M.Segliņa sniegto informāciju par Ieslodzījuma vietu pārvaldes un tās pakļautībā esošo iestāžu pārņemšanas procedūru.

2. Iekšlietu ministrijai nodot un Tieslietu ministrijai ar 2000.gada 1.janvāri pārņemt savā pārraudzībā Ieslodzījuma vietu pārvaldi un tās pakļautībā esošās iestādes: Valmieras, Matīsa, Šķirotavas, Brasas, Iļģuciema, Olaines, Pārlielupes, Jelgavas, Liepājas, Daugavpils, Grīvas, Jēkabpils un Vecumnieku cietumus, Centrālcietumu, Cēsu audzināšanas iestādi nepilngadīgajiem un Mācību metodisko centru.

3. Iekšlietu ministrijai nodrošināt Brasas, Jelgavas, Jēkabpils, Matīsa, Pārlielupes, Šķirotavas un Valmieras cietumu ārējo apsardzi.

4. Lai šī protokollēmuma 3.punktā minētie cietumi pārietu uz profesionālu apsardzi, Tieslietu ministrijai izstrādāt ieslodzījuma iestāžu reformas plānu un līdz 2000.gada 1.februārim iesniegt to izskatīšanai Ministru kabinetā.

5. Iekšlietu ministrijai kopīgi ar Tieslietu ministriju un Finansu ministriju vispusīgi izvērtēt jautājumu par cietumu parādu izveidošanos, šo parādu dzēšanai piešķirto valsts budžeta asignējumu izlietošanu un saskaņotus priekšlikumus par cietumu parādu dzēšanas kārtību iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā.

Ministru prezidents A.Šķēle

Valsts kancelejas direktors A.Vītols

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!