• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piektdien, 17.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2006., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148386

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pirmdien, 13.novembrī

Vēl šajā numurā

22.11.2006., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piektdien, 17.novembrī

 

Ārlietu komisija:

– par komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Andri Bērziņu (LPP/LC), par komisijas priekšsēdētāja biedru – Leopoldu Ozoliņu (ZZS), bet par komisijas sekretāru – Jāni Eglīti (TP).

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija:

– par komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Juri Dalbiņu (TP), par komisijas priekšsēdētāja biedru – Juri Dobeli (TB/LNNK), bet par komisijas sekretāru – Visvaldi Lāci (ZZS).

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija:

– par komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Kārli Leiškalnu (TP), par komisijas priekšsēdētāja biedru – Gunāru Upenieku (ZZS), bet par komisijas sekretāri – Karinu Pētersoni (LPP/LC).

Izglītības, kultūras un zinātnes komisija:

– par komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Jāni Strazdiņu (ZZS), par komisijas priekšsēdētāja biedru – Jāni Dukšinski (LPP/LC), bet par komisijas sekretāru –Dzintaru Ābiķi (TP);

– nolēma izveidot Sporta apakškomisiju. Par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēja Dzintaru Ābiķi (TP), bet par apakškomisijas sekretāru – Pēteri Tabūnu (TB/LNNK).

Juridiskā komisija:

– par komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Mareku Segliņu (TP), par komisijas priekšsēdētāja biedru – Vjačeslavu Stepaņenko (LPP/LC), bet par komisijas sekretāru – Dzintaru Rasnaču ( TB/LNNK).

Sociālo un darba lietu komisija:

– par komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Aiju Barču (TP), par komisijas priekšsēdētājas biedri – Intu Feldmani (LPP/LC), bet par komisijas sekretāru – Andri Bērziņu (ZZS).

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija:

– par komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Sergeju Dolgopolovu (SC), par komisijas priekšsēdētāja biedru – Ziedoni Rubezi (TP), bet par komisijas sekretāru – Uldi Auguli (ZZS).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!