• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sabiedrības līdzdalību sabiedriskajā apspriešanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2006., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148057

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot akreditācijas vēstules vēstniecei Maltā un Sanmarīno

Vēl šajā numurā

16.11.2006., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sabiedrības līdzdalību sabiedriskajā apspriešanā

 

Labklājības ministrija (LM) ir uzsākusi Eiropas Savienības (ES) fondu ieviešanas nosacījumu sabiedrisko apspriešanu. Ikviena organizācija un privātpersona ir aicināta iepazīties un izteikties par piedāvātājiem ES fondu “spēles noteikumiem” nākamajiem septiņiem gadiem labklājības nozarē.

LM pirmā no nozaru ministrijām ir izstrādājusi jaunos ES fondu darbības programmas papildinājumus un aicina sabiedrību diskutēt par tajās iekļautajiem ES naudas ieguldīšanas noteikumiem – projektu vērtēšanas kritērijiem, atbalstāmajām aktivitātēm, attiecināmajām izmaksām un finansējuma saņēmēju loku.

Nākamajos septiņos gados labklājības nozarē ES fondu naudu varēs izmantot trim mērķiem – nodarbinātības veicināšanai, sociālajai iekļaušanai un nodarbinātības un sociālo pakalpojumu infrastruktūras attīstībai. Noteikumi, kā plānots piešķirt šo naudu, atrodami interneta mājaslapā http://sf.lm.gov.lv/esf sadaļā “SF 2007. – 2013.”, kā arī reģionālajos struktūrfondu informācijas centros Daugavpilī (Rīgas ielā 2 – 28), Jelgavā (Uzvaras ielā 8), Alūksnē (Dārza ielā 11), Saldū (Striķu ielā 2) un Rīgā (Brīvības gatvē 455).

Interesenti savus komentārus, priekšlikumus un iebildumus līdz 1.decembrim var iesniegt Labklājības ministrijā rakstiski (Skolas iela 28, Rīga, LV – 1331) vai elektroniski uz e-pasta adresi lm@lm.gov.lv Saņemtie priekšlikumi tiks apkopoti un ņemti par pamatu korekcijām darbības programmas papildinājumos.

LM ir viena no ES fondu apsaimniekošanas institūcijām, kas atbild par projektu atbilstību nozares politikai un nodrošina efektīvu struktūrfondu līdzekļu izmantošanu nodarbinātības un sociālās iekļaušanas jomā. Nākamajos septiņos gados labklājības nozarē plānots iegultīt 82 miljonus latu no Eiropas Sociālā fonda un 12 miljonus latu no Eiropas Reģionālās attīstības fonda.

Labklājības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!