• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Telefonsarunā ar Lietuvas un Igaunijas premjerministriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2006., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/147689

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīt, 11.novembrī - Lāčplēša dienā,

Vēl šajā numurā

10.11.2006., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Telefonsarunā ar Lietuvas un Igaunijas premjerministriem

 

Aigars Kalvītis pēc apstiprināšanas Ministru prezidenta amatā telefoniski pārrunājis Baltijas valstu turpmāko sadarbību ar saviem kolēģiem – Lietuvas premjerministru Gediminu Kirkilu un Igaunijas premjerministru Andrusu Ansipu. Abu valstu valdību vadītāji apsveica A.Kalvīti sakarā ar izteikto uzticību viņa vadītajam Ministru kabinetam. Abās telefonsarunās Ministru prezidents atzīmēja vēlmi turpināt ciešo sadarbību starp Baltijas valstīm Eiropas Savienības (ES) un NATO ietvaros.

A.Kalvītis atzīmēja, ka Baltijas valstu aktualitātes būs iespēja apspriest Baltijas Ministru padomes sanāksmes laikā Viļņā šā gada 7.un 8.decembrī. Kā īpašu aktualitāti Ministru prezidents uzsvēra enerģētikas jautājumu, kura risināšanā nepieciešama Baltijas valstu kopēja iniciatīva, tajā iesaistot ES Komisiju un citas dalībvalstis.

Ministru prezidents norādīja, ka Baltijas valstu ciešā un aktīvā sadarbība turpināsies, jo Latvija no nākamā gada 1.janvāra uzņemas Baltijas Ministru padomes lomu un 1.jūlijā tā kļūst par Baltijas jūras valstu padomes prezidējošo valsti.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!