• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izglītības iestāžu brīvdienām NATO samita laikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2006., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/147433

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Moldovas forumu Kišiņevā

Vēl šajā numurā

08.11.2006., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par izglītības iestāžu brīvdienām NATO samita laikā

 

NATO samita laikā – 28. un 29.novembrī – Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) padotībā esošajās izglītības iestādēs būs brīvdienas. Šādu kārtību nosaka 2006.gada 20.jūnija Ministru kabineta rīkojums Nr.450 “Par brīvdienu noteikšanu”, un tas attiecas uz valsts iestādēm. Pirmdiena, 27.novembris, kas ir brīvdiena, jo tiek pārcelta uz sestdienu – 2.decembri, kas līdz ar to ir darbdiena. Lai racionāli izmantotu darba laiku, šādu kārtību nosaka 2006.gada 4.oktobra Ministru kabineta rīkojums Nr.771 “Par darbadienas pārcelšanu”.

Savukārt par pašvaldību padotībā esošo izglītības iestāžu darba laiku NATO samita norises dienās, kā arī par darbdienas pārcelšanu lemj katra pašvaldība atsevišķi. Privātajās izglītības iestādēs par darba laiku minētajā laika posmā lemj izglītības iestādes īpašnieks un/vai tās vadība.

IZM aicina šajos divos Ministru kabineta rīkojumos minēto kārtību ievērot arī pašvaldību un privāto izglītības iestāžu darbā.

Izglītības un zinātnes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!