• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006.gada 26.oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2006., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/147021

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006.gada 30.oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

02.11.2006., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006.gada 26.oktobra sēdē

 

1.Izskatīja deputāta D.Turlā iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam D.Turlajam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Šlesera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Šleseram neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Izskatīja deputāta J.Straumes iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam J.Straumem neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

4. Izskatīja deputāta V.Krištopana iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Krištopanam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.oktobrī un ziņo to par to Saeimas sēdē.

5. Izskatīja deputāta A.Pētersona iesniegumu, kurā viņš lūdz attaisnot kavējumu Saeimas 26.oktobra sēdē sakarā ar piedalīšanos 19.starptautiskajā bērnu ķirurgu konferencē Itālijā. Prezidijs nolēma neattaisnot deputāta A.Pētersona kavējumu sakarā ar to, ka tas nav saistīts ar parlamentāru uzaicinājumu.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!