• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ciešāku sadarbību starp ES un NATO drošības jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.10.2006., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/146248

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Savienības kopbudžeta izpildi

Vēl šajā numurā

24.10.2006., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ciešāku sadarbību starp ES un NATO drošības jomā

  

Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs, piedaloties Eiropas Drošības 5.kongresā Berlīnē, uzsvēra nepieciešamību pēc ciešākas sadarbības starp NATO un Eiropas Savienību drošības problēmu risināšanā. “Neraugoties uz sekmīgo sadarbību situācijas stabilizēšanā Kosovā, Maķedonijā un Afganistānā, NATO un ES ir nopietni jārisina militāro spēju koordinācijas jautājumi, jānostiprina dialogs starp Eiropas Aizsardzības aģentūru un NATO spēku pavēlniecībām, kā arī jāveicina savstarpēja informācijas apmaiņa,” norādīja valsts sekretārs.

E.Rinkēvičs informēja kongresa dalībniekus arī par novembrī Rīgā gaidāmās NATO valstu un vadītāju sanāksmes sagatavošanas gaitu un sanāksmē izskatāmajiem jautājumiem. “Samita ietvaros ir nepieciešams formulēt NATO un ES sadarbību starptautisko krīžu risināšanā un NATO skatījumu civilo un militāro institūciju sadarbībā,” uzsvēra AM valsts sekretārs.

Eiropas Drošības kongress ir viens no lielākajiem forumiem drošības un aizsardzības jomā, kurā tradicionāli piedalās drošības un militārie eksperti, politiķi, zinātnieki un militārās industrijas pārstāvji no Eiropas valstīm.

Aizsardzības ministrijas
Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!