• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par rokasgrāmatu praktiskam darbam ES jautājumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2006., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145806

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par stingrākām dzīvnieku labturības prasībām

Vēl šajā numurā

17.10.2006., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par rokasgrāmatu praktiskam darbam ES jautājumos

 

Ārlietu ministrija ir piegādājusi Eiropas Savienības (ES) informācijas aģentūrai rokasgrāmatas praktiskam darbam ar ES jautājumiem, kas tuvākajā laikā tiks izplatītas 39 ES informācijas punktos un Europe Direct informācijas punktos visā Latvijā.

Ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc šī gada maijā izdotās rokasgrāmatas, Ārlietu ministrija ir izdevusi papildu tirāžu. Rokasgrāmatas piegādātas ES informācijas aģentūrai, lai ar ES informācijas aģentūras un Eiropas Komisijas atbalstīto ES informācijas punktu starpniecību tās padarītu pieejamas iespējami plašākai sabiedrībai. Papildu tirāža tiks izplatīta arī ministrijām un citām valsts pārvaldes iestādēm, kur darbs tieši saistīts ar ES jautājumiem.

“Rokasgrāmata praktiskam darbam ar ES jautājumiem” tika izdota Ārlietu ministrijas un Ziemeļu Ministru padomes kopīgā projekta “Rokasgrāmata par ES lēmumu pieņemšanas procedūrām un praktiskas vadlīnijas dalībai ES” ietvaros šī gada maijā. Rokasgrāmata paredzēta valsts pārvaldes ierēdņiem, ikdienā strādājot gan ar Latvijas pozīciju veidošanas, gan ES lēmumu ieviešanas jautājumiem. Vienlaikus rokasgrāmata sniedz iespējas ikvienam interesentam labāk izprast ES notiekošos procesus un aktīvāk iesaistīties ES jautājumu apspriešanā.

Rokasgrāmatas elektroniskā versija ikvienam interesentam ir pieejama Ārlietu ministrijas mājaslapā http://www.am.gov.lv/data/file/rokasgramata/gramata.pdf.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!