• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomikas ministra tikšanos ar uzņēmējiem Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2006., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145801

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas pozīciju Gruzijas un Krievijas attiecību risinājumā

Vēl šajā numurā

17.10.2006., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomikas ministra tikšanos ar uzņēmējiem Maskavā

 

Latvijas ekonomikas ministrs Aigars Štokenbergs 12.oktobrī Latvijas vēstniecības Krievijā Biznesa kluba pārstāvjus informēja par Latvijas ekonomiskās attīstības perspektīvām un investīciju piesaisti mūsu valsts ekonomikai. Savukārt Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis izteica pateicību uzņēmējiem par ieguldījumu Latvijas un Krievijas ekonomiskās sadarbības veicināšanā. Uz tikšanos bija ieradušies Krievijā strādājošo Latvijas uzņēmumu pārstāvji, tostarp no “Laimas”, “airBaltic”, “Ecolines”, “Spilvas”, “Jelgavas gaļas kombināta”, “Rietumu bankas” un “Hansabankas”.

Biznesa kluba pārstāvju tikšanās laikā uzņēmumi “Jelgavas gaļas kombināts” un “Lion Alko” prezentēja arī savu produkciju.

Klubs izveidots pēc Latvijas vēstnieka Krievijā iniciatīvas. Tā uzdevums ir sekmēt Latvijas uzņēmumu darbību Krievijā un veicināt informācijas apmaiņu starp dažādām ar uzņēmējdarbību saistītām Latvijas un Krievijas institūcijām, kā arī vēstniecību un uzņēmējiem. Tikšanās dalībnieki augstu novērtēja Biznesa klubu kā labu iespēju gan savstarpējiem kontaktiem, gan nozīmīgas informācijas iegūšanai.

Latvijas ekonomikas ministrs Aigars Štokenbergs Maskavā bija ieradies, lai 13.oktobrī ar Krievijas ekonomiskās attīstības un tirdzniecības ministru Germanu Grefu parakstītu starpvaldību Vienošanos par ekonomisko sadarbību un starpvaldību Vienošanos par Latvijas – Krievijas starpvaldību komisijas izveidošanu.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!