• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas tēla vadības grupas sanāksmi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2006., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/144940

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Krievijas tūrisma nozares pārstāvju tikšanos

Vēl šajā numurā

04.10.2006., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas tēla vadības grupas sanāksmi

 

Otrdien, 3.oktobrī, Latvijas institūts (LI), sākot darbu pie valsts zīmolvedības programmas izstrādes, sasauca pirmo Latvijas tēla vadības grupas sanāksmi, kurā pārstāvjus deleģējušas vairāk nekā 30 valsts institūciju un nevalstisko organizāciju.

Vadības grupas galvenais uzdevums būs līdzdarboties valsts zīmolvedības stratēģiskajā vadībā, tai skaitā piedalīties valsts zīmolvedības programmas izstrādē, veicināt tās īstenošanu vadības grupas locekļu pārstāvēto institūciju kompetences ietvaros. Izveidojot šādu sadarbības mehānismu, LI cer panākt koordinētu valsts un nevalstisko institūciju rīcību, strādājot pie Latvijas zīmolvedības stratēģijas izveides.

Sanāksmē vadības grupas locekļi tika iepazīstināti ar valsts zīmolvedības programmas izstrādes procesu un pārrunāja Latvijas tēla vadības grupas līdzdalību tajā. Sanāksmē nolemts nākamo divu nedēļu laikā izveidot atsevišķu darba grupu, kas sagatavos valsts zīmolvedības programmas izstrādes konkursa nolikumu.

Latvijas tēla vadības grupa izveidota, pamatojoties uz šī gada 30.maijā Ministru kabinetā apstiprināto informatīvo ziņojumu “Par Latvijas ārējās komunikācijas pamatnostādnēm 2004.–2006.gadam īstenošanu” un tajā pieņemto rīcības plānu zīmolvedības programmas izstrādei.

Zīmolvedība ir daļa no valsts tēla veidošanas – tā ir valsts un nevalstisko institūciju ilgtermiņa plānveida rīcība, lai iegūtu un uzturētu pozitīvu valsts reputāciju valsts iekšienē un starptautiskā mērogā. LI ar Latvijas Ārlietu ministrijas un valdības atbalstu izstrādā profesionālas un efektīvas valsts tēla stratēģijas un ieviešanas mehānismu, kā arī apņemas informēt Latvijas sabiedrību par turpmāko LI darbību, veidojot Latvijas tēlu.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!