• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 26. septembra noteikumi Nr. 798 "Grozījumi Ministru kabineta 2005.gada 8.novembra noteikumos Nr.852 "Noteikumi par Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta vadības, īstenošanas, uzraudzības, kontroles un novērtēšanas sistēmu"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2006., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/144664

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.802

Noteikumi par pabalstu un kompensāciju apmēru un izmaksas kārtību sakaru virsniekiem, kuri pilda dienesta pienākumus ārvalstīs

Vēl šajā numurā

29.09.2006., Nr. 156

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 798

Pieņemts: 26.09.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.798

Rīgā 2006.gada 26.septembrī (prot. Nr.49 38.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2005.gada 8.novembra noteikumos Nr.852 "Noteikumi par Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta vadības, īstenošanas, uzraudzības, kontroles un novērtēšanas sistēmu"
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta pirmās daļas 3.punktu
Izdarīt Ministru kabineta 2005.gada 8.novembra noteikumos Nr.852 "Noteikumi par Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta vadības, īstenošanas, uzraudzības, kontroles un novērtēšanas sistēmu" (Latvijas Vēstnesis, 2005, 193.nr.; 2006, 4.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt noteikumu tekstā vārdus "atklāts konkurss" (attiecīgā locījumā) ar vārdu "konkurss" (attiecīgā locījumā).

2. Papildināt noteikumus ar 4.12.apakšpunktu šādā redakcijā:

"4.12. granta līgumu grozījumu pieprasījumu saskaņošanu ar biroju."

3. Izteikt 11.12.apakšpunktu šādā redakcijā:

"11.12. izvērtē apsaimniekotāju un individuālo projektu finansējuma saņēmēju iesniegtos granta līgumu grozījumu pieprasījumus un nosūta izskatīšanai vadības komitejā, ja tos nepieciešams saskaņot ar EEZ finanšu instrumenta komiteju vai Norvēģijas Ārlietu ministriju, vai iesniedz vadošajā iestādē, ja tos nepieciešams saskaņot ar biroju;".

4. Aizstāt 16.punktā vārdus "biedrība, nodibinājums vai kapitālsabiedrība, kas Latvijas Republikā ir izveidota un reģistrēta kā juridiska persona un" ar vārdiem "kā arī Latvijas Republikā reģistrēta juridiskā persona - biedrība, nodibinājums, reliģiska organizācija, arodbiedrība vai kapitālsabiedrība".

5. Papildināt 29.5.apakšpunktu aiz vārdiem "granta līguma grozījumu pieprasījumus" ar vārdiem "kurus nepieciešams saskaņot ar EEZ finanšu instrumenta komiteju vai Norvēģijas Ārlietu ministriju".

6. Papildināt 61.punkta ievaddaļu aiz vārda "formu" ar vārdiem iekavās "(izņemot tehniskās palīdzības fondu)".

7. Papildināt 61.17.apakšpunktu aiz vārdiem "vadības komitejā" ar vārdiem "ja tos nepieciešams saskaņot ar EEZ finanšu instrumenta komiteju vai Norvēģijas Ārlietu ministriju, vai iesniedz vadošajā iestādē, ja tos nepieciešams saskaņot ar biroju;".

8. Aizstāt 72.punktā vārdus "grantu shēma, kas paredzēta" ar vārdiem "individuālais projekts, kas paredzēts".

9. Izteikt 73.punktu šādā redakcijā:

"73. Tehniskās palīdzības fondu ievieš Finanšu ministrija, pamatojoties uz granta līgumu un Finanšu ministrijas un starpniekinstitūciju noslēgto līgumu. Finanšu ministrija nodrošina tehniskās palīdzības fonda ieviešanas funkciju nodalīšanu no citām tās funkcijām."

10. Aizstāt 1.pielikuma 1.3.apakšpunktā vārdus "iesnieguma veidlapa aizpildīta" ar vārdiem "iesniegums aizpildīts".

11. Aizstāt 1.pielikuma 1.6.apakšpunktā vārdus "oriģināls ir cauršūts (caurauklots)" ar vārdiem "oriģināls un kopijas kopā ar konkursa nolikumā minētajiem pielikumiem ir cauršūtas (caurauklotas)".

12. Papildināt 1.pielikuma 1.7.apakšpunktu aiz vārdiem "iesnieguma veidlapā" ar vārdiem "un konkursa nolikumā".

13. Aizstāt 1.pielikuma 2.1.apakšpunktā vārdus "biedrība, nodibinājums vai kapitālsabiedrība, kas Latvijas Republikā ir izveidota un reģistrēta kā juridiska persona" ar vārdiem "kā arī Latvijas Republikā reģistrēta juridiskā persona - biedrība, nodibinājums, reliģiska organizācija, arodbiedrība vai kapitālsabiedrība".

14. Svītrot 2.pielikuma 1.tabulas 1.1.apakšpunktā vārdus "un C pielikumos definētajām īpašajām atbalsta formām".

15. Svītrot 2.pielikuma 1.tabulas 4.1.apakšpunktu.

16. Aizstāt 2.pielikuma 2.tabulas 4.punktā skaitļus "0-20" ar skaitļiem "0-15".
Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!