• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par piedalīšanos starptautiskā konferencē par ilgtspējīgas kvalitātes nodrošināšanu valsts pārvaldē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2006., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/144558

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrs, tiekoties ar Mičiganas Nacionālās gvardes komandieri

Vēl šajā numurā

28.09.2006., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par piedalīšanos starptautiskā konferencē par ilgtspējīgas kvalitātes nodrošināšanu valsts pārvaldē

 

No 26. līdz 29.oktobrim Tamperē (Somijā) Valsts kancelejas delegācija direktores Guntas Veismanes vadībā piedalās 4.Eiropas Savienības valstu pārvaldes institūciju konferencē par ilgtspējīgas kvalitātes nodrošināšanu valsts pārvaldē.

Šī gada konferencē pārrunās un diskutēs par šādām tēmām – stratēģijas ieviešana no vīzijas līdz darbībai, darbības produktivitātes nodrošināšana, iedzīvotāju atbildības veicināšana – no pašpietiekamības līdz līdzdalībai un zināšanu vadība. Konferences laikā dalībnieki uzklausīs starptautiski atzītus lektorus, prezentēs labākās prakses piemērus darba grupās, diskutēs par jaunām iespējām un apmainīsies ar idejām. Latvijas labās prakses piemērus prezentēs Valsts asinsdonoru centrs, Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra. Valsts kanceleja konferencei sagatavojusi informatīvu materiālu par savu pieredzi valsts pārvaldes reformas īstenošanā, īpaši politikas plānošanas sistēmas ieviešanā, cilvēkresursu vadībā un sadarbības projektu īstenošanā.

Konferencē piedalās 27 dalībnieki no Latvijas – ministriju un to padotības iestāžu pārstāvji, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas un valsts akciju sabiedrības “Latvijas dzelzceļš” pārstāvji. Pavisam konferencē piedalās vairāk nekā 1200 dalībnieku.

Valsts kancelejas direktore G.Veismane uzsver, ka Latvijā kvalitātes vadības ieviešana ir izvirzīta kā viens no nozīmīgākajiem uzdevumiem Valsts pārvaldes reformas stratēģijā 2001.–2006.gadam. “Nākamajā periodā plānojam ieviest decentralizētāku pieeju, ļaujot pašām institūcijām izvēlēties efektīvāko kvalitātes ieviešanas veidu un ciešāk saistīt to ar iestādes stratēģiskās plānošanas procesu. Bez tam nākamajā struktūrfondu periodā 2007.–2013.gadam ir paredzēts finansiāli atbalstīt kvalitātes vadības ieviešanu,” norāda G.Veismane.

Jautājumu par kvalitātes vadības ieviešanas un pakalpojumu kvalitātes uzlabošanu Latvijas valsts pārvaldē plānots aktualizēt arī ikgadējā Valsts kancelejas organizētajā valsts pārvaldes darbinieku konferencē.

Starptautiskās kvalitātes konferences tiek organizētas kopš 1998.gada, kad par pieredzes apmaiņas nepieciešamību valsts pārvaldes institūcijām kvalitātes vadības jomā vienojās par valsts pārvaldi atbildīgie ministri.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!