• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pārrunājot Latvijas un Ķīnas ekonomiskās sadarbības iespējas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2006., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot Pola Harisa balvu Rīgā 16.septembrī

Vēl šajā numurā

20.09.2006., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pārrunājot Latvijas un Ķīnas ekonomiskās sadarbības iespējas

 

Otrdien, 19.septembrī, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Ķīnas Starptautiskās tirdzniecības veicināšanas padomes pārstāvjiem.

A.Kalvītis atzīmēja, ka šis ir ļoti svarīgs laiks Ķīnas un Latvijas sadarbībai, jo šogad aprit Latvijas un Ķīnas diplomātisko attiecību 15.gadadiena, šajā laikā abu valstu savstarpējie kontakti un attiecības ir bijušas ļoti dinamiskas un aktīvas.

Ministru prezidents atzīmēja, ka ļoti cieša sadarbība šajos gados bijusi starp abu valstu valdībām un biznesa pārstāvjiem, par ko liecinot investīciju pieaugums, kontaktu aktivitāte un plašās sadarbības iespējas. A.Kalvītis akcentēja Latvijas priekšrocības, ko sniedz tās izdevīgais ģeogrāfiskais stāvoklis, pieredze sadarbībā ar kaimiņvalstīm. Ministru prezidents pauda Latvijas ieinteresētību piedāvāt Latviju kā izdevīgu biznesa vidi, kas sniedz iespējas strādāt ar partneriem ne tikai Eiropas Savienībā, bet arī Krievijā un citās NSV valstīs.

Sarunas laikā amatpersonas apsprieda Latvijas un Ķīnas pašreizējo ekonomisko sadarbību, kā arī pārrunāja abu valstu uzņēmēju tālākās ekonomiskās sadarbības attīstības iespējas. A.Kalvītis informēja Ķīnas uzņēmēju delegācijas pārstāvjus par Latvijas Attīstības aģentūras iespējām sniegt Ķīnas uzņēmējiem interesējošo informāciju par iespējām sadarboties un atrast sadarbības partnerus Latvijā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!