• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 6.decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.12.1999., Nr. 404/405 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14370

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Krīzes kontroles centru

Vēl šajā numurā

07.12.1999., Nr. 404/405

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 6.decembra sēdē

Akceptēts instrukcijas projekts "Kārtība, kādā tiek sagatavoti pieteikumi un pieņemts lēmums par Latvijas piedalīšanos Eiropas Kopienas programmās". Tas paredz, ka Eiropas Integrācijas birojs reizi gadā sagatavo un līdz katra gada 1.decembrim iesniedz ziņojumu Ministru kabinetam par programmām, kurās iespējama Latvijas līdzdalība, kā arī par Latvijas līdzdalības Eiropas Kopienas programmās rezultātiem .

Akceptēts noteikumu projekts "Neparasta darījuma pazīmju saraksts". Noteikumi noteiks neparasta finansu darījuma pazīmju sarakstu, kurā ietvertās pazīmes var liecināt par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju vai to legalizācijas mēģinājumu.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu likumā "Par apdrošināšanas līgumu".

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā alkoholiskie dzērieni marķējami ar akcīzes nodokļa markām". Tie noteiks kārtību, kādā alkoholiskie dzērieni, kurus ražo, pārstrādā, glabā, realizē, saņem vai nosūta Latvijas Republikas muitas teritorijā, tiek marķēti ar akcīzes nodokļa markām.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Likumā par ostām.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par Preiļu rajona Līvānu novada izveidošanu".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Profesionālās izglītības iestāžu vadītāju atestācijas noteikumi". Tie noteiks valsts un pašvaldību dibināto profesionālās pamatizglītības un profesionālās vidējās izglītības iestāžu vadītāju atestācijas kārtību.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 12.janvāra noteikumos Nr.13 "Veselības aprūpes finansēšanas noteikumi".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1995.gada 11.jūlija noteikumos Nr.219 "Noteikumi par valsts nodevu par notariālo darbību izpildi un īpašuma tiesību nostiprināšanu zemesgrāmatā"

Akceptēti grozījumu projekti Reliģisko organizāciju likumā, likumā "Par īpašuma atdošanu reliģiskajām organizācijām", Latvijas Sodu izpildes kodeksā un Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 6.aprīļa noteikumos Nr.131 "Latvijas Republikas vīzu izsniegšanas kārtība".

Akceptēts likumprojekts "Par Latvijas Republikas valdības un Čehijas Republikas valdības vienošanos par rūpniecisko sadarbību aizsardzības jomā"

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par lidlauku "Tukums"".

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 24.marta rīkojumā Nr.146 "Par nacionālajām programmām ekonomiskās politikas realizācijai".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1995.gada 18.jūlija noteikumos Nr.210 "Privatizācijas sertifikātu izmantošanas noteikumi". Grozījumi nepieciešami, lai nodrošinātu to privatizācijas subjektu tiesību aizsardzību, kuri sertifikātu izmantošanas termiņā ir ieskaitījuši sertifikātus, bet privatizāciju veicošās institūcijas tos nav dzēsusi.

Akceptēts noteikumu projekts "Higiēnas prasības frizētavām".

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par higiēnas prasībām publiskas lietošanas peldbaseiniem".

Komiteja akceptēja rīkojumu projektus "Par Pasaules intelektuālā īpašuma organizācijas līgumu par autortiesībām" un "Par Pasaules intelektuālā īpašuma organizācijas līgumu par publisko izpildījumu un fonogrammām".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!