• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētājas piedalīšanos ANO gadskārtējā parlamentārajā konferencē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2006., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143654

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2006.gada 14.septembra sēdē

Vēl šajā numurā

15.09.2006., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētājas piedalīšanos ANO gadskārtējā parlamentārajā konferencē

 

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre piektdien, 15.septembrī, Ņujorkā, ANO galvenajā mītnē, piedalās Starpparlamentu savienības un ANO kopīgi rīkotajā ikgada parlamentārajā konferencē, kas veltīta attīstības sadarbības jautājumiem.

Konferencē tiks runāts par ANO Tūkstošgades deklarācijā minēto mērķu sasniegšanu, palīdzības sniegšanu mazāk attīstītām valstīm, veicinot to ilgtermiņa sociālo un ekonomisko attīstību, lai nodrošinātu mieru un drošību pasaulē. Konferences ietvaros notiks diskusijas par parlamenta lomu labas pārvaldības nostiprināšanā valstī un valsts attīstības veicināšanā. Pēc konferences tiks sagatavots apkopojošs ziņojums.

Saeimas priekšsēdētājai plānotas tikšanās ar Starpparlamentu savienības vadības pārstāvjiem, kā arī ANO amatpersonām, lai pārrunātu ar parlamentāriešu iesaisti ANO darbā saistītus jautājumus.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!