• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācijas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2006., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142747

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Publiskie iepirkumi

Vēl šajā numurā

01.09.2006., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācijas ziņas

 

Noslēgts pirkuma līgums

Rēzeknes pilsētas dome paziņo, ka noslēgts pirkuma līgums par šāda Rēzeknes pašvaldības nekustamā īpašuma objekta pārdošanu:

Objekta nosaukums

Pircējs

Privatizācijas nosacījumi

Apbūvēta zemesgabala 1/2 domājamā daļa

(kadastra numurs 2100 010 0119)

Rēzeknē, Zilupes ielā 85

Inga Omeļusika

* Nekustamā īpašuma lietošanas mērķis – vienģimeņu, divģimeņu dzīvojamo māju apbūve.

* Veikt zemesgabala ierīcību un apbūves uzturēšanu, kā arī vides aizsardzības prasības saskaņā ar spēkā esošajiem likumiem un normatīvajiem aktiem; saglabāt visas zemesgabalu šķērsojošās inženierkomunikācijas, gājēju un piebraucamos ceļus, laukumus un citus labiekārtojuma elementus; nodrošināt ekspluatācijas dienestu darbiniekiem iespēju brīvi piekļūt inženierkomunikācijām


PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

2006.gada 31.augustā ir apstiprināti akciju sabiedrības “Ventspils nafta” valsts kapitāla daļas privatizācijas noteikumi.

Objekta juridiskā adrese: Ostas iela 23, Ventspils, LV-3601.

Saskaņā ar apstiprinātajiem noteikumiem:

• Pārdodamo akciju skaits – 40 345 556.

• Vienas akcijas nominālvērtība – 1 lats.

• Vienas akcijas nosacītā cena (minimālā pārdošanas cena) un izsoles sākumcena ir 1,81 lats.

• Maksāšanas līdzekļi par akcijām ir lati.

• Minimālais pirkuma apjoms vienam privatizācijas subjektam ir vismaz 19 415 akcijas, kas atbilst minimālajam pirkuma apjomam 50 000 eiro apmērā (pēc Latvijas Bankas oficiālā EUR/LVL valūtas kursa), pie minimālās akciju pārdošanas cenas.

• Samaksai par visām akcijām tiek piemērots privatizācijas paņēmiens – pārdošana ar tūlītēju samaksu.

• Akciju pircēju noteikšanai tiek piemērots privatizācijas paņēmiens – pārdošana izsolē.

• Atbilstoši likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 4.panta pirmajai daļai par privatizācijas subjektu var būt jebkura fiziskā vai juridiskā persona, izņemot Latvijas valsti vai Latvijas pašvaldību, Latvijas valsts vai Latvijas pašvaldības kapitālsabiedrību, kā arī Latvijas kapitālsabiedrību, kuras pamatkapitālā privātais kapitāls nepārsniedz 25%.

Akciju izsole notiks 2006.gada 5.oktobrī laikā no plkst. 10:00 līdz 12:00 Rīgas Fondu biržā.

Akciju pircējiem (privatizācijas subjektiem) pirkšanas uzdevumi akciju pirkšanai jāiesniedz Rīgas Fondu biržas (turpmāk tekstā – Birža) biedriem.

Ar Biržas biedru sarakstu var iepazīties Biržas interneta mājas lapā www.rfb.lv.

Privatizācijas subjektiem pirkšanas uzdevumi izsoles dienā ar Biržas biedra starpniecību jāiesniedz, ievērojot apstākli, ka akciju izsoles laiks izsoles dienā, kurā Biržas biedri var iesniegt AS “Ventspils nafta” akciju pirkšanas uzdevumus Biržas tirdzniecības sistēmā, tiek noteikts no plkst. 10:00 līdz 12:00 pēc Latvijas laika.

Privatizācijas subjekti ar objekta privatizācijas noteikumiem var iepazīties Privatizācijas aģentūrā K.Valdemāra ielā 31, Rīgā, kā arī Privatizācijas aģentūras interneta mājas lapā (www.lpa.bkc.lv).

Tālrunis uzziņām 7021375.

Papildu informācija par AS “Ventspils nafta”, kā arī cita valstij piederošo akciju pārdošanai nepieciešamā informācija norādīta Konsultanta (AS “Parex banka”, AS “Suprema Securities” un AS “IBS “Suprema””) sagatavotajā Informācijas memorandā.

Ar Informācijas memorandu no 2006.gada 5.septembra var iepazīties Privatizācijas aģentūrā, Privatizācijas aģentūras interneta mājas lapā, kā arī pie Konsultanta un Konsultanta interneta mājas lapā.


Tiek nodots privatizācijai

Gramzdas pagasta padome nodevusi privatizācijai Gramzdas pagasta pašvaldības nekustamo īpašumu – zemesgabalu 0,120 ha platībā (kadastra nr.64580010024) Gramzdas pagastā, Skolas ielā 1.

Prasījumi, kas attiecas uz minēto privatizējamo zemesgabalu un pirmpirkuma tiesību pieteikšanās termiņš – viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas.

Dokumenti iesniedzami Gramzdas pagasta padomē; tālr. 3463787.


Tiek nodots privatizācijai

Limbažu pilsētas dome nodevusi privatizācijai pašvaldības īpašuma objektu – nekustamo īpašumu – kinoteātra ēku Parka ielā 18, Limbažos, ar kadastra apzīmējumu 6601 506 0013.

Privatizācijas subjekti pašvaldības īpašuma objekta privatizācijas projektus var iesniegt mēneša laikā no šī paziņojuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 35.pantā minētās personas var iesniegt pieteikumu par pirmpirkuma tiesību realizēšanu mēneša laikā no šī paziņojuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Privatizācijas projektus un pieteikumus par pirmpirkuma tiesību realizēšanu var iesniegt, kā arī informāciju par pašvaldības īpašuma objektu var saņemt, katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16 Limbažu pilsētas domē Baumaņu Kārļa laukumā 1, Limbažos, LV-4001; tālr. 4023002.


Tiek nodots privatizācijai

Jēkabpils pilsētas dome izsludina privatizācijai šādus objektus Jēkabpilī:

• apbūvētu zemesgabalu Rīgas ielā 115, Jēkabpilī , 636 m² platībā, kadastra nr.5601 001 2867;

• apbūvētu zemesgabalu Jāņa Raiņa ielā 81, Jēkabpilī, 1585 m² platībā, kadastra nr.5601 0013056 un nedzīvojamo ēku, kas atrodas uz tā.

Privatizācijas pieteikumi un projekti, arī ar pirmpirkuma tiesībām, jāiesniedz mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Jēkabpils pilsētas domē Rīgā, Brīvības ielā 120. Tālr. uzziņām 5207309.


Pabeigta privatizācija

Jēkabpils pilsētas dome paziņo, ka pabeigta šādu pašvaldības īpašumu privatizācija:

• apbūvēts zemesgabals Brīvības ielā 301 a, Jēkabpilī. Pirkuma līgums noslēgts ar SIA “Sedumi”, reģ.nr.45403008187;

• apbūvēts zemesgabals un ēka, kas atrodas uz tā Kazarmu ielā 5, Jēkabpilī. Pirkuma līgums noslēgts ar SIA “LA sistēmas”, reģ.nr.45403009784.

Maksāšanas līdzekļi: lati.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!