• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Kazahstānas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2006., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142545

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot Tanzānijas vēstnieku

Vēl šajā numurā

30.08.2006., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Kazahstānas vēstnieku

01.JPG (12991 bytes)
Vakar, 29.augustā, Rīgas pilī: Kazahstānas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Tleuhans Kabdrahmanovs un Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Rīgas pilī otrdien, 29.augustā, notika Kazahstānas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Tleuhana Kabdrahmanova (Tleukhan Kabdrakhmanov) akreditācija.

Iesniedzot akreditācijas vēstuli Latvijas prezidentei, vēstnieks apliecināja, ka ir ieinteresēts veidot dinamiskas un auglīgas Latvijas un Kazahstānas attiecības politikā, ekonomikā, izglītībā un kultūrā un abu valstu prezidentu valstsvizīšu apmaiņa ir atvieglojusi un padziļinājusi turpmākās sadarbības iespējas.

Īpaša uzmanība sarunas laikā tika veltīta abu valstu kopīgiem projektiem ekonomikas un izglītības jomās. V.Vīķe-Freiberga un T.Kabdrahmanovs apspriedās par jautājumiem, kas saistīti ar sakariem tranzīta nozarē, uzsverot priekšrocības, ko tā dēvētajam jaunajam Zīda ceļam sniedz Latvijas ģeogrāfiskais novietojums un tranzīta iespējas. Tāpat prezidente kā būtisku sadarbības elementu minēja nepieciešamību paplašināt sadarbību augstākās izglītības jomā, sniedzot lielākas iespējas Kazahstānas studentu apmācībai Latvijā.

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!