• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.08.2006., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142125

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

23.08.2006., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums par Allažu pagasta teritorijas plānojuma un vides pārskata sabiedriskās apspriešanas otrā posma organizēšanu

Allažu pagasta padome paziņo, ka Allažu pagasta teritorijas plānojuma (2007.–2019. 1.redakcijai un vides pārskata projektam, attīstības programmai noteikts sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš no 2006.gada 25.augusta līdz 2006.gada 9.oktobrim, saskaņā ar 22.06.2006. Allažu pagasta padomes sēdes protokolu nr.19, lēmumu 7.§.

Sabiedriskās apspriešanas pasākumi notiek Allažu pagasta padomes ēkā Birzes ielā 4, Allažu pag., Rīgas raj. Tikšanās ar interesentiem 2006.gada 12.septembrī Allažu pagasta padomes zālē pulksten 17. Apmeklētāju pieņemšana pagasta padomes būvvaldē, pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12 un no 14 līdz 17.

Pieejami izstādāmie materiāli:

1) “Allažu pagasta teritorijas plānojums” un vides pārskats (ievietots pagasta mājas lapā www.allazi.lv);

2) Allažu pagasta attīstības programma;

3) spēkā esošais Rīgas rajona teritorijas plānojums līdz 2003.gadam ar grozījumiem;

4) MK noteikumi “Noteikumi par nacionālas nozīmes lauksaimniecības teritorijām”.

5) Rīgas reģiona attīstības dokumenti pieejama interneta mājas lapā www.rigaregion.lv;

6) pārskatu par iedzīvotāju viedokli, priekšlikumiem, kas saņemti vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma pirmās redakcijas izstrādes gaitā.

Izstrādātājs – SIA “NAGLA IF”, Raiņa iela 5, Rūjiena, Valmieras rajons, LV-4240.

Rakstiskus priekšlikumus, minot dzīvesvietas adresi, visā apspriešanas laikā var iesniegt pieņemšanas laikos pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12 un no 14 līdz 17. Rakstiskiem priekšlikumiem jābūt noformētiem atbilstoši Informācijas atklātības likumam, kā arī saskaņā ar lietvedības noteikumiem. Priekšlikumi, kas tiks iesniegti teritorijas plānojumam pēc sabiedriskās apspriešanas laika, netiks atbildēti un ņemti vērā.


Paziņojums

Priekules pilsētas dome 2006.gada 17.augusta sēdē ir pieņēmusi lēmumu (sēdes protokols nr.10, 1.§) uzsākt Priekules pilsētas teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas II posmu, nododot sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai sagatavoto Priekules pilsētas teritorijas plānojuma pirmo redakciju.

Priekules pilsētas teritorijas plānojuma pirmās redakcijas sabiedriskās apspriešanas termiņš – no 2006.gada 1.septembra līdz 20.oktobrim.

Sabiedriskās apspriešanas laikā Priekules pilsētas teritorijas plānojuma pirmās redakcijas materiāli tiks izstādīti Priekules pilsētas domē katru darbdienu no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 16, adrese: Saules iela 1, Priekule, Liepājas rajons, LV-3434.

Sabiedriskās apspriešanas laikā 5.septembrī pulksten 17.30 Priekules pilsētas kultūras namā, adrese: Peldu iela 1, Priekule, Liepājas rajons, LV-3434, tiks organizēta iedzīvotāju un citu ieinteresēto personu sapulce, lai apspriestu Priekules pilsētas teritorijas plānojuma pirmo redakciju.

Apmeklētāju pieņemšana un priekšlikumu iesniegšana Priekules pilsētas domes kancelejā katru darbdienu no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 16, adrese: Saules iela 1, Priekule, Liepājas rajons, LV-3434.


Paziņojums par Embūtes pagasta teritorijas plānojumu

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumiem nr.882 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi”, Embūtes pagasta padome nodrošina iedzīvotājiem un institūcijām iespēju iepazīties ar šī plānojuma galīgo redakciju no 2006.gada 14.augusta līdz 2006.gada 8.septembrim.

Ar materiāliem var iepazīties, kā arī rakstiski iesniegt savus atzinumus un atsauksmes Embūtes pagasta padomē katru darbdienu tās darba laikā.

Sabiedriskās apspriešanas sapulce tiks organizēta 2006.gada 29.augustā pulksten 11.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!