• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Pirmās partijas un partijas "Latvijas ceļš" vēlēšanu apvienība 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.08.2006., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142023

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paldies visiem, kas palīdzēja latviešu tautai atgūt tiesības pašai lemt par savu likteni un nākotni

Vēl šajā numurā

22.08.2006., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas ceļš” vēlēšanu apvienība 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma

Mēs – Latvijas Pirmā partija, partija “Latvijas Ceļš” un reģionālās partijas (RP)– esam apvienojuši spēkus, lai īstenotu attīstības modeli, kādu Latvijai nespēj piedāvāt neviena cita partija. To īstenojot, mēs strauji panāksim ilgtspējīgu valsts attīstību, kas nākamajos gados padarīs Latviju par Eiropas ekonomikas “tīģeri“.

Ar LPP enerģiju, LC pieredzi un RP izpratni par reģioniem mēs 10 gadu laikā panāksim attīstītajām Rietumvalstīm līdzvērtīgu dzīves līmeni visā Latvijā.

Turpmāko četru gadu laikā mēs Latvijas iedzīvotājiem nodrošināsim vidējo algu 500 latus, bet vidējo pensiju – 200 latus. Palielināsim ar nodokļiem neapliekamo minimumu līdz minimālās algas apmēriem.

Lai padarītu Latviju par reģiona finanšu un biznesa centru, turpināsim nodokļu samazināšanu, t.sk. iedzīvotāju ienākumu nodokli un PVN – līdz 15% . Zemi nodokļi atvērs durvis investīcijām. Strauji attīstīsies ekonomika, augs darba algas un ieņēmumi valsts budžetā, mazināsies ēnu ekonomikas īpatsvars.

Būvējot jaunas automaģistrāles un ceļus, attīstot ostas un dzelzceļu, izmantojot unikālo ģeogrāfisko stāvokli, sekmēsim Latvijas pārtapšanu par reģiona galveno loģistikas un tranzīta mezglu.

Turpināsim attīstīt Rīgas lidostu, izveidosim to par lielāko lidojumu centru Austrum­eiropā. Palielināsim pasažieru plūsmu līdz 10 miljoniem 2013. gadā un turpmāk – līdz 30 miljoniem, veidojot Rīgu par starptautisku tūrisma un konferenču metropoli.

Septiņos gados pilnībā nomainīsim vilcienu parku, pabeigsim dzelzceļa modernizāciju. Augs sabiedriskā transporta loma, mazināsies sastrēgumi un kaitējums videi.

Ar ES fondu palīdzību un izmantojot modernas tehnoloģijas, stimulēsim Latvijā eksportu veicinošu ražošanu.

Rūpes par ģimeni kā sabiedrības pamatvērtību ir mūsu galvenā prioritāte. Mēs panāksim māmiņu algu izmaksāšanu līdz bērna 3 gadu vecumam, bezmaksas mācību grāmatas un ēdināšanu skolās. Veidosim labklājības politiku tā, lai ģimenes saņemtu valsts atbalstu līdz bērna pilngadības sasniegšanai.

Palielinot finansējumu, nodrošināsim izglītību, kas sniedz dziļas un pieprasītas zināšanas, paver plašas karjeras iespējas un veicina jaunatnes vēlmi dzīvot un strādāt Latvijā. Īpaši atbalstīsim profesionālo izglītību reģionos.

Kvalitatīvu veselības aprūpi padarīsim pieejamu visiem. Pensionāriem nodrošināsim daudz lielāku skaitu bezmaksas medikamentu. Rūpēsimies, lai Eiropā pieprasītus medicīnas pakalpojumus varētu sniegt Latvijā, tādējādi piesaistot medicīnas nozarei ievērojamus līdzekļus.

Palielināsim finansējumu iekšlietām, uzlabojot drošību sabiedriskās vietās un uz ceļiem. Īpaši aktivizēsim bezkompromisu cīņu pret narkotiku un nelegālā alkohola izplatību.

Rūpēsimies par jaunatni – brīvu no alkohola un narkotikām. Izveidojot Sporta ministriju, izvirzīsim jauniešu sporta un kultūras aktualitātes valsts politikas līmenī. Sadarbībā ar pašvaldībām turpināsim būvēt bērnudārzus, sporta laukumus un jaunatnes centrus.

Pabeigsim pašvaldību reformas. Mainot valsts budžeta dalījumu, palielināsim pašvaldību rocību, sekmējot teritoriju attīstību un uzlabojot iedzīvotājiem sniegto pakalpojumu kvalitāti.

Novirzīsim būtisku ES fondu daļu mazāk attīstītajiem reģioniem, īpašu atbalstu sniedzot Latgalei.

Turpināsim atbalstīt cīņu pret korupciju un iestāsimies par ienākumu deklarēšanu tiem, kam ir ievērojami īpašumi un finanšu uzkrājumi. Panāksim taisnīgu un ātru lietas izskatīšanu tiesu iestādēs.

Nodrošināsim taisnīgus valsts un pašvaldību iepirkumus, slēdzot līgumus ar tiem uzņēmējiem, kas godīgi maksā nodokļus.

Esam par atklātu, valsts interesēm atbilstošu ES struktūrfondu sadali un izmantošanu, tai skaitā lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības jomā. Cīnīsimies par ātrāku lauku maksājumu izlīdzināšanu starp Latvijas un ES zemniekiem. Sekmēsim jaunu nozaru attīstību laukos – īpaši biodegvielas ražošanu.

Stiprināsim latviešu valodu, nacionālās kultūras vērtības un tradīcijas, atbalstot arī Latvijas mazākumtautību kultūru. Investēsim kultūrvidē. Turpināsim LPP iesākto dievnamu atjaunošanu.

Ticot, ka attīstība iespējama tikai vienotā valstī, veicināsim visu Latvijas iedzīvotāju sadarbību, savstarpēju cieņu un izpratni.

Stiprināsim Latvijas kā NATO valsts aizsardzības spējas. Esam par konstruktīvām kaimiņattiecībām ar Krieviju, panāksim abpusēji izdevīga robežlīguma parakstīšanu.

Panāksim, ka ES enerģētikas politikā tiks ņemtas vērā Latvijas intereses.

Ikviens mūsu solījums tiks izpildīts. Tāpat kā tikuši izpildīti mūsu līdz šim dotie solījumi – atbalsts ģimenēm, māmiņu algas, lētās aviolīnijas, Latvijas dalība NATO un ES.

Laiki mainās, darbi paliek!

Vitālijs Aizbalts, Ainars Baštiks, Jānis Baukšis, Jānis Beikmanis, Andris Bērziņš, Hendriks Besikirskis, Māra Bite, Ausma Cimdiņa, Pēteris Dimants, Jānis Dukšinskis, Maiga Dzērvīte, Inta Feldmane, Ēriks Flaumanis,Nils Freivalds, Ilmārs Geige, Ivars Godmanis, Kārlis Greiškalns, Guntars Grīnvalds, Eduards Ikvilds, Anita Jākobsone, Dzintars Jaundžeikars, Vita Jermoloviča, Oskars Juhnevičs, Ivars Kalvišķis, Aleksandrs Kapusts, Valērijs Karpuškins, Oskars Kastēns, Edgars Lamba, Anatolijs Mackevičs, Pāvels Maksimovs, Sanita Meijere, Romāns Mežeckis, Ingūna Millere, Ivars Muzikants, Andrejs Naglis, Jānis Neimanis, Oskars Osis , Anda Ozola, Krišjānis Peters, Karina Pētersone, Irina Pētersone, Inga Piterniece, Jānis Pitrāns, Aija Poča, Tālis Puķītis, Ivars Punculis, Māris Purgailis, Pēteris Simsons, Jevgenija Stalidzāne, Vjačeslavs Stepaņenko, Valentīna Šidlovska, Aivars Šķuburs, Inese Šlesere, Ainārs Šlesers, Jānis Šmits, Juris Šmits, Jānis Tračums, Dainis Turlais, Lāsma Vaiče, Edgars Vaikulis, Kaspars Vārtukapteinis, Aina Verze, Irina Vinnika, Monika Zīle

9.Saeimas deputātu kandidātu saraksti

Rīgas vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Ainārs Šlesers

2. Andris Bērziņš

3. Karina Pētersone

4. Ainars Baštiks

5. Ivars Godmanis

6. Krišjānis Peters

7. Guntars Grīnvalds

8. Inga Piterniece

9. Vjačeslavs Stepaņenko

10. Aija Poča

11. Dzintars Jaundžeikars

12. Ivars Kalvišķis

13. Dainis Turlais

14. Māris Purgailis

15. Valērijs Karpuškins

16. Eduards Ikvilds

17. Nils Freivalds

18. Sanita Meijere

19. Anda Ozola

20. Irina Vinnika

21. Irina Pētersone

22. Edgars Vaikulis

23. Maiga Dzērvīte

24. Ēriks Flaumanis

25. Vita Jermoloviča

26. Romāns Mežeckis

27. Jevgenija Stalidzāne

28. Anita Jākobsone

29. Jānis Šmits

30. Juris Šmits

31. Inta Feldmane

32. Inese Šlesere

Vidzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Karina Pētersone

2. Dzintars Jaundžeikars

3. Ivars Godmanis

4. Ainars Baštiks

5. Andris Bērziņš

6. Ainārs Šlesers

7. Tālis Puķītis

8. Oskars Kastēns

9. Kārlis Greiškalns

10. Pēteris Dimants

11. Jānis Šmits

12. Juris Šmits

13. Pēteris Simsons

14. Jānis Beikmanis

15. Ingūna Millere

16. Inga Piterniece

17. Eduards Ikvilds

18. Jevgenija Stalidzāne

19. Aleksandrs Kapusts

20. Ivars Muzikants

21. Aina Verze

22. Aija Poča

23. Monika Zīle

24. Ausma Cimdiņa

25. Ivars Punculis

26. Guntars Grīnvalds

27. Krišjānis Peters

28. Inese Šlesere

29. Ivars Kalvišķis

Latgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Ainārs Šlesers

2. Andris Bērziņš

3. Karina Pētersone

4. Krišjānis Peters

5. Ivars Godmanis

6. Dzintars Jaundžeikars

7. Dainis Turlais

8. Vitālijs Aizbalts

9. Jānis Dukšinskis

10. Anatolijs Mackevičs

11. Andrejs Naglis

12. Pāvels Maksimovs

13. Inga Piterniece

14. Valentīna Šidlovska

15. Jānis Tračums

16. Jānis Pitrāns

17. Monika Zīle

18. Oskars Juhnevičs

19. Ainars Baštiks

Kurzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Ainars Baštiks

2. Karina Pētersone

3. Ivars Godmanis

4. Inese Šlesere

5. Ainārs Šlesers

6. Andris Bērziņš

7. Jānis Šmits

8. Dzintars Jaundžeikars

9. Jānis Neimanis

10. Oskars Kastēns

11. Ilmārs Geige

12. Pēteris Simsons

13. Oskars Osis

14. Jānis Baukšis

15. Lāsma Vaiče

16. Aivars Šķuburs

17. Krišjānis Peters

Zemgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Andris Bērziņš

2. Ainārs Šlesers

3. Ivars Godmanis

4. Ainars Baštiks

5. Karina Pētersone

6. Dzintars Jaundžeikars

7. Jevgenija Stalidzāne

8. Inga Piterniece

9. Krišjānis Peters

10. Inese Šlesere

11. Monika Zīle

12. Jānis Šmits

13. Kaspars Vārtukapteinis

14. Aina Verze

15. Edgars Lamba

16. Māra Bite

17. Hendriks Besikirskis

18. Guntars Grīnvalds

Ziņas par 9.Saeimas deputātu kandidātiem

Ziņas: Pēc deputātu kandidāta parakstītās, Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtās un reģistrētās informācijas. Saeimas vēlēšanu likuma 11.panta 4.punkta noteiktajā ārvalstu pilsonības (pavalstniecības) apakšpunktā “c)”, apakšpunktā “h)” par sadarbību ar PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu izlūkdienestiem un valsts drošības dienestiem un īpašumu, transportlīdzekļu, parādsaistību, aizdevumu, kapitāla daļu (akciju, paju), skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumu, vērtspapīru apakšpunktā“i)” – uzrādot tās pozīcijas, kuras informāciju satur, un neuzrādot tās, kurās atbildēts ar “nav”, “neesmu sadarbojies” vai “0,00 Ls”. – Red.

Vitālijs Aizbalts

a)Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: Daugavpils rajona padome, izpilddirektors; Latvijas Pašvaldību savienība, izpilddirektoru asociācijas priekšsēdētājs; politiskā organizācija “Mēs savam novadam”, priekšsēdētājs; Daugavpils rajona partnerības padome, priekšsēdētājs; Latgales reģionālā attīstības aģentūra, padomes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1983), rūpniecības siltumenerģētiķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un vasaras māja, Daugavpils raj. Medumu pag., “Madaras”, (īpašumā); dzīvoklis, Zolitūdes ielā 38/A–23, Rīga, (īpašumā); zeme, Daugavpils raj. Vaboles pag. “Priednieki”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): motorlaiva BRIG FALCON 450, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3054,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: A/S SEB Unibanka, 10865,00Ls.

Ainars Baštiks

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Ministru kabinets, bērnu un ģimenes lietu ministrs; Rīgas Mateja baznīca, mācītājs; PO Latvijas Pirmā partija, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Vēstures un filozofijas fakultāte (1999), vēstures maģistrs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Liepāja, Klaipēdas iela 72–16, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): RENAULT SCENIC, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4730,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas gāze” akcijas, 106(skaits), 106,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4516,45Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Unibanka, 3411,89Ls.

Jānis Baukšis

a)Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Kuldīgas rajons, Kuldīga.

e)Darbavietas un amati: Kuldīgas rajona sporta skola, direktors; Latvijas Olimpiskā komiteja, loceklis; Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padome, valdes pārstāvis.

f)Izglītība: Latvijas sporta pedagoģijas akadēmija (2001), pedagoģijas maģistra grāds sporta zinātnē.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, daļa dzīvojamās mājas un palīgceltnes (kopīpašums), Planīcas iela 23, Kuldīga, (īpašumā); zeme, “Poļi”, Alsungas pagasts, Kuldīgas raj., (īpašumā); garāža, kooperatīvs “Venta”, Kuldīga, Lapegļu iela 5, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna “Honda Civic”, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2005; vieglā automašīna “Golf”, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 1995.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, “Poļi”, Alsungas pagasts, Kuldīgas raj., (iznomā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hipotēku banka”, 3269,00Ls.

Jānis Beikmanis

a)Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Cēsu rajons, Cēsis.

e)Darbavietas un amati: Cēsu pilsētas dome, deputāts; Cēsu pilsētas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja, priekšsēdētājs; Latvijas Ordeņu brālība, domes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1970), inženieris celtnieks – tehnologs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu pilnībā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Turaidas iela 5, Cēsis, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Opel “VECTRA”, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Andris Bērziņš

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ogres rajons, Ogres novads.

e)Darbavietas un amati: IK “Andris Bērziņš”, īpašnieks; AS “Parex banka”, padomes priekšsēdētāja vietnieks; ES Ekonomikas un sociālo jautājumu komiteja, LDDK nominēts darba dēvēju pārstāvis; Latvijas Tautas sporta asociācija, valdes priekšsēdētājs; Latvijas Lauksaimniecības universitāte, padomnieku konventa loceklis; Latvijas Banku augstskola, padomnieku konventa loceklis; Rīgas Stradiņa universitāte, padomnieku konventa loceklis; Talsu muzejs “Kalēji”, padomnieku konventa loceklis; SO “Eiropas Kustība Latvijā”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1979), vēsturnieks.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Ogre, kooperatīvs “Zaļā gaisma”, (īpašumā); zeme (kopīpašums), Ogres iela 6a, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Alūksnes raj., Liepnas pagasts, “Robežnieki”, (īpašumā); zeme, Madonas raj., Mētrienas pagasts, “Odažas”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m HONDA “CIVIC”, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 1998.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas kuģniecība”, 1423(skaits), 1423,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Parex banka, 15200,00Ls; AS Parex banka, 35000,00Ls; AS SEB Unibanka, 8890,00Ls.

Hendriks Besikirskis

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Tukuma rajons, Kandavas novads.

e)Darbavietas un amati: PO partija “Latvijas ceļš”, Kandavas nodaļas vadītājs; Latvijas Sarkanā Krusta Kandavas novada komiteja, valdes loceklis; Kandavas novada Krājaizdevu sabiedrība, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Liepājas Pedagoģiskā akadēmija (2005), 2.līmeņa profesionālā augstākā izglītība – iestāžu un uzņēmumu vadība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ēkas, “Zemnieki”, Cēres pag., Tukuma raj., (īpašumā); ēkas, zeme, “Zemdegas”, Cēres pag., Tukuma raj., (īpašumā); apbūves gabals, Apiņu iela–7; Kandavas novads, Tukuma raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna BMW 318, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2005; traktors T–40, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991; vieglā automašīna VW PASSAT, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1997.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, 5 ha, “Zemdegas”, Cēres pag., Tukuma raj., (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): Kandavas novada “KKS Kandava” pajas, 2(skaits), 20,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 10000,00Ls.

Māra Bite

a)Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

d)Dzīvesvieta: Bauskas rajons, Bauska.

e)Darbavietas un amati: Bauskas pilsētas dome, priekšsēdētāja vietniece; Bauskas pilsētas dome, deputāte; Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija, padomes priekšsēdētāja; Latvijas Pašvaldību savienība, jauniešu un ģimeņu apakškomitejas priekšsēdētāja; PO partija “Latvijas ceļš”, Bauskas nodaļas vadītāja.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1998), ekonomikas maģistrs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Bauska, Liepu iela 18, (īpašumā); zeme, Bauskas raj. Īslīces pag. “Maibites”, (īpašumā); māja, Bauska, Liepu iela 18, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12507,67Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “LEPŠAS”, 24(skaits), 2160,00Ls.

Ausma Cimdiņa

a)Dzimusi: 1950; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Ķekavas pagasts.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Universitāte, profesore; Latvijas Universitātes Baltu filoloģijas nodaļa, vadītāja.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1974), filologs, latviešu valodas un literatūras pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: privātmāja, Ķekava, Zvejnieku iela 3, (īpašumā); privātmāja un zeme 76 ha, Cēsu rajona Priekuļu pagasta “Kalna–Dankas”, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: VISA Electron, SEB Unibanka, 2500,00Ls; VISA Electron, SEB Unibanka, 600,00Ls.

Pēteris Dimants

a)Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Ogres rajons, Ogres novads.

e)Darbavietas un amati: Ogres novada dome, deputāts; atkātais sabiedriskais fonds “Dimants”, valdes loceklis; SIA “Baltijas koks”, revidents; SIA “PRE Grupa”, revidents; SIA “Reklāmas forma”, revidents; SIA “Itālis”, revidents; vēlēšanu apvienība LPP/LC, valdes loceklis; SIA “Hanzas kooperatīvā krājaizdevējsabiedrība”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2003), bakalaurs, uzņēmējdarbības vadītājs, jurista palīgs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, “Plauži”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); zeme, “Lapnieki”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); zeme, “Lībieši”, Rembates pag., Ķeguma novads, Ogres raj., (īpašumā); zeme, “Lībieši”, Vandzenes pagasts Talsu rajons, (īpašumā); neapdzīvojamās telpas, Parka iela 1a–606, Ogres novads, Ogres raj., (īpašumā); zeme, “Inči”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); zeme, “Ūdensrozes”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); zeme, “Sidrabkalni”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); zeme, “Dimanti”,Vandzenes pag., Talsu raj., (īpašumā); zeme, “Ziedkrasti”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); ēka, zeme, Cīruļu iela 5a, Lielvārde, Ogres raj., (īpašumā); ēka, “Bērzulejas”, Mores pag., Siguldas nov., Rīgas raj., (īpašumā); ēka, zeme, “Bērzaine”, Mores pag., Siguldas nov., Rīgas raj, (īpašumā); zeme+ ēka, Attekas II–20, Ikšķile, Ikšķiles p.l.t. Ogres raj., (īpašumā); dzīvoklis, Grīvas 4–4, Ogre, Ogres novads., Ogres raj., (īpašumā); zeme, “Aizvēji”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); zeme, “Mākoņi”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); zeme, “Kalnadangas”, Rembates pag. Ķeguma novads, Ogres raj., (īpašumā); zeme, “Jūrkalni”, Vandzenes pagasts, Talsu raj., (īpašumā); zeme, Attekas I–19, Ikšķile, Ikšķiles p.l.t. Ogres raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna AUDI 80, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1999; vieglā automašīna VOLVO, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 1999; vieglā automašīna VW GOLF, izlaides gads 2001, reģistrācijas gads 2002; kravas mikroautobuss FORD TRANSIT, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 214933,29Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 39000,00Ls.

Jānis Dukšinskis

a)Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde, vadītājs; Daugavpils pilsētas dome, deputāts; Latvijas Izglītības darbinieku arodbiedrība, biedrs.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1986), matemātikas un fizikas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: vasarnīca (kopīpašumā), kooperatīvs “Sapnis–D”, Begoniju ielā 6, Daugavpils, (īpašumā); dzīvoklis, Telts 9–48, Daugavpilī, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Nord–LB banka, 1200,00Ls.

Maiga Dzērvīte

a)Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AS “Parex atklātais pensiju fonds”, viceprezidente klientu piesaistes jautājumos; AS “Parex banka”, konsultante; Latvijas Sieviešu organizāciju sadarbības tīkls, valdes locekle.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1979), inženiera – ekonomista kvalifikācija, celt­niecības, ekonomikas un organizācijas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme 0,821ha un dzīvojamā māja, Aizsila 41, Rīga, (īpašumā); zeme un vasaras māja, Neļķu 38, d/s “Kļavas” Inčukalna pag., Rīgas raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): FORD TEMPO, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 1995.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 83016,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 2327,00Ls.

Inta Feldmane

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāte; PO Latvijas Pirmā partija, valdes locekle.

f)Izglītība: Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1982), prečzinības un rūpniecības preču tirdzniecības organizācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna FORD CONTOUR, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2005.

Ēriks Flaumanis

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Garkalnes novads.

e)Darbavietas un amati: “Lsp Access International Limited” Latvijas filiāle, jurists; SIA “Mercurius Estate Investments”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Maskavas Valsts starptautisko attiecību institūts (1983), starptautisko tiesību jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna BMW 318, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2004.

Nils Freivalds

a)Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Ekonomikas ministrija, Enerģētikas departamenta direktora vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Ģertrūdes iela 99–74, Rīga, (īpašumā); zeme, Peoniju iela 6, Kauguri, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): motocikls YAMAHA XV 700, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 2003.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Strauss un Holgersons”, 500(skaits), 1000,00Ls; SIA “Loms.lv”, 2, 400,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00Ls.

Ilmārs Geige

a)Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: lībietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ventspils.

e)Darbavietas un amati: Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvalde, būvinženieris; ANO Bērnu fonda Latvijas Nacionālā komiteja, prezidents; Talsu rajona Kolkas pagasta padome, deputāts; “4.maija deklarācijas klubs”, valdes loceklis; Ventspils pilsētas domes Bērnu un jaunatnes lietu komisija, loceklis.

f)Izglītība: Kandavas sovhoztehnikums (1977), tehniķis–elektriķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: 4,1 ha zeme, Kolkas pagasts, Pitragciems, Talsu rajons, “Dēlnieki – 3”, (īpašumā); 0,037 ha zeme, Alkšņu iela 34, Ventspils, (īpašumā); 1/3 dzīvojamā māja, Talsu raj. Kolkas pagasts, Pitragciems, “Dēlnieki”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna VAZ–21053, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 900,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Unibanka, 1700,00Ls.

Ivars Godmanis

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AS “Radio SWH”, līgumdarbs – programmas “Saknes” autors; PO partija “Latvijas ceļš”, partijas priekšsēdētājs; biedrība “Latvijas Olimpiskā komiteja”, izpildkomitejas loceklis; biedrība “Tenisa klubs “Prezidents””, valdes loceklis; biedrība “Latvijas Tenisa savienība”, viceprezidents; SO “Baltijas Stabilitātes fonds”, valdes loceklis; SO “Ārpolitikas biedrība”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1983), fizikas – matemātikas zinātņu doktors; Latvijas Valsts universitāte (1974), fiziķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Dobeles raj., Auce, “Zeltiņi”, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Sporta iela 1–12, (īpašumā); zeme, māja, Talsu raj., Kolkas pag., Vaides pag. “Eļmi”, (īpašumā); zeme, māja, Rīga, Smiļģu iela 2, (valdījumā); zeme, māja, Jelgavas raj., Sidrabenes pag., “Godaiņi”, (īpašumā); zeme, māja, Jūrmala, Rotas iela 9a, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): džips TOYOTA Land Cruiser, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6671,00Ls.

Kārlis Greiškalns

a)Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Vidzemes Profesionālās izglītības centrs, izpilddirektors; Nodarbinātības valsts aģentūra, padomes loceklis; Latvijas Olimpiskā komiteja, izpildkomitejas loceklis; Senioru akadēmija, valdes priekšsēdētājs; Vidzemes Olimpiskais centrs, valdes loceklis; VAS “Vidzemes ceļi”, padomes loceklis; Valmieras pilsētas dome, deputāts; VAS “Latvijas Loto”, padomes priekšsēdētājs; Sabiedriskais klubs, valdes loceklis; Valmieras Rotary klubs, vecprezidents; LR Iekšlietu ministrija, padomnieks; Profesionālās karjeras izvēles valsts aģentūra, padomes loceklis; Rīgas 3.arodskola, struktūrvienības vadītājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2002), sociālo zinātņu maģistra grāds socioloģijā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvojamā māja, Valmieras rajons, Valmieras pagasts, Ābeļu 6, (īpašumā); zemes gabals, Valmieras rajons, Valmieras pagasts, Ābeļu 6, (īpašumā); palīgēkas, Valmieras rajons, Valmieras pagasts, Ābeļu 6, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Kr.Valdemāra iela 99–11, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): traktors T–25a, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 2000; traktors DT–75, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1995; automašīna “FORD WINDSTAR”, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3500,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): Valmieras reģiona patērētāju biedrība, 1(skaits), 10,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6997,98Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Unibanka, 8092,10Ls; AS SEB Unibanka, 48557,28Ls; AS Hansabanka, 526,57Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): apvienotie sertifikāti, 1253,85(skaits), 28,00Ls, Latvijas Hipotēku un zemes banka.

Guntars Grīnvalds

a)Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Ministru kabinets, tieslietu ministrs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), bakalaura grāds tiesību zinātnēs, jurista kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis (kopīpašums), Čiekurkalna 3.šķ. līn. 25–16, Rīga, (īpašumā); zeme, dzīvojamā ēka, Zvārtas iela 19, Jūrmala, (īpašumā); zeme, dzīvoklis, ēka (kopīpašums), “Pūcītes”, Krimuldas pag., Rīgas raj, (īpašumā); zeme (kopīpašums), “Mākoņkalni”, Krimuldas pag., Rīgas raj, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Audi AUROAD (līzings), izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005; motocikls Yamaha XJR 1300, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2002; apvidus auto TOYOTA LAND CRUISER (kopīpašums), izlaides gads 2001, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30304,72Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “BONANZA AG”, 7(skaits), 700,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Unibanka, 134134,72Ls.

Eduards Ikvilds

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Zvērināto advokātu kolēģija, zvērināts advokāts.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), tiesību zinātņu maģistrs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme 1/4 ha, Meldru 96, Salaspils, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 92000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 150000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7640,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka”, Visa Electron karte, 2160,60Ls; AS “Hansabanka”, Visa Electron karte, 966,85Ls; VAS “Hipotēku un zemes banka”, 1346,00Ls.

Anita Jākobsone

a)Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca, Ārlietu daļas vadītāja.

f)Izglītība: Rīgas 23.vakara vidusskola (1978), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākais.

i)Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: SEB Unibanka, Visa Electron norēķinu karte, 815,00Ls; SEB Unibanka, 5113,90Ls.

Dzintars Jaundžeikars

a)Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Limbažu rajons, Vidrižu pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Ministru kabinets, iekšlietu ministrs.

f)Izglītība: Zemkopības ministrijas augstākās vadības skola (1990), lauksaimniecības uzņēmumu vadītājs; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1980), inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemnieku saimniecība, “Kalnbudes”, Vidrižu pagasts, Limbažu rajons, (īpašumā); māja, zeme, saimniecības ēkas, “Vidzemnieki”, Vidrižu pagasts, Limbažu rajons, (īpašumā); pagraba telpas, “Asariņas”, Vidrižu pagasts, Limbažu rajons, (īpašumā); dzīvoklis, “Dzelmes”, dz.nr.9, Vidrižu pagasts, Limbažu rajons, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): kravas pasažieru furgons VW TRANSPORTER, izlaides gads 1981, reģistrācijas gads 1997; furgons ERAZ–762, izlaides gads 1982, reģistrācijas gads 1995; vieglā automašīna VAZ–21051, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 1985.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 217421,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Vidrižu lauksaimnieks”, 196(skaits), 2940,00Ls; SIA “Vienotais apgādes centrs”, 400, 800,00Ls; SIA “Viva Agro”, 68, 680,00Ls; SIA “Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas apvienība”, 60, 1800,00Ls; ko­ope­ratīvā sabiedrība “Budes”, 505, 505,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 15000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): sertifikāti, 92(skaits), 2576,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Vita Jermoloviča

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “REHO”, valdes priekšsēdētāja; Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija, valdes locekle; EM Tūrisma konsultatīvā padome, priekšsēdētāja.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), maģistra grāds vadībzinātnē; Rīgas Politehniskais institūts (1982), arhitekta – celtnieka kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīgā, Skolas ielā 36a–3, (īpašumā); dzīvojamā māja, Ādažu pag. “Vīnkalni”, (īpašumā); vasarnīca, Saulkrastos, Zvejnieku 2–22, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 20000,00Ls.

Oskars Juhnevičs

a)Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “Dilar Trans”, komercdirektors; SIA “Townhouse”, valdes loceklis, direktors; SIA “Dvinska”, valdes loceklis, direktors; biedrība “Rīcība”, valdes priekšsēdētājs; P/O “Latvijas Pirmā partija”, Daugavpils rajona nodaļas vadītājs.

f)Izglītība: Daugavpils universitāte (2000), sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, “Vītoliņi”, Robežnieku pagasts, Krāslavas raj., (īpašumā); dzīvoklis, Stacijas iela 111b–14, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00Ls.

Ivars Kalvišķis

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “Development projects”, valdes loceklis; SIA “L&K CORP”, valdes loceklis; SIA “Country development projects”, valdes loceklis; SIA “City development projects”, valdes loceklis; Valsts privātās partnerības asociācija, valdes loceklis; SO Pierīgas medību klubs, valdes loceklis; SO Latvijas Safari klubs, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1989), piena un piena produktu tehnoloģija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme 79,8 ha 1/3 domājamās daļas, Ventspils raj. Zlēku pagasts, (īpašumā); dzīvoklis, Ciemupes ielā 2–6, Rīga, (īpašumā); zeme 32,1 ha, Limbažu raj. Liepupes pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): TOYOTA LAND CRUISER, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005; UAZ 39094, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2001; traktors T–25A2, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 1994; MITSUBISHI PAJERO TDI–2,8, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2000; AUDI A6, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 88620,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 53180,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “COUNTRY DEVELOPMENT PROJECTS”, 33(skaits), 640,00Ls; SIA “L&K CORP”, 100000, 100000,00Ls; SIA “CITY DEVELOPMENT PROJECTS”, 33, 640,00Ls; SIA “DEVELOPMENT PROJECTS”, 24255, 24255,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3400,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka algas karte, 582,66Ls; Hansabanka, 64657,97Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 1,38(skaits), 0,00Ls.

Aleksandrs Kapusts

a)Dzimis: 1946; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ogres rajons, Ogres novads.

e)Darbavietas un amati: SIA “CM Serviss”, izpilddirektors.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1972), lauksaimniecības inženiera mehāniķa kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvojamā māja ar zemi, Dambja iela 6, Ogre, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna SAAB 9–5, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 1999.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “CM Serviss”, 400(skaits), 800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Unibanka, 12000,00Ls; AS Parex banka, 22000,00Ls; AS Nordea banka, 16000,00Ls.

Valērijs Karpuškins

a)Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; SO Latvijas Amatieru futbola līga, ģenerālsekretārs.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1986), žurnālists; Rīgas Politehniskais institūts (1972), inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā kategorija.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Tomsona iela 24–20, (īpašumā); garāža, kooperatīvs “Grostona” Vesetas iela 19, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna Renault Megane, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1288,98Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12728,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka karte Visa–Electron, 12067,31Ls.

Oskars Kastēns

a)Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; LR 8.Saeimas Eiropas lietu komisija, priekšsēdētājs; Valstiskās un privātās partnerības asociācija, biedrs; PO Latvijas Pirmā partija, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), latviešu valodas un literatūras skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ekselenta.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, A.Bieziņa 7–144, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, A.Deglava 8–13, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, A.Deglava 8–14, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna VW PASSAT, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 11308,12Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3554,21Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 62(skaits), 0,00Ls.

Edgars Lamba

a)Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jēkabpils rajons, Jēkabpils.

e)Darbavietas un amati: Jēkabpils rajona sporta skola, direktors; Jēkabpils pilsētas dome, deputāts; Jēkabpils pilsētas domes Kultūras, izglītības un sporta komiteja, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (2003), bakalaura grāds sportā, izglītības un sporta darba speciālists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pilnīga.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Jēkabpils, Viestura iela 26–25, (valdījumā); garāža, kooperatīvs “Jēkabpils”, Nameja iela, Jēkabpils, (valdījumā).

Anatolijs Mackevičs

a)Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; atklātais sabiedriskais fonds “Concordia”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), pedagoģijas maģistrs; Latvijas Valsts Fiziskās kultūras institūts (1979), fiziskās audzināšanas pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rēzeknes 5a–3, Daugavpils, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Maskavas iela 275–40; Rīga, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 43573,85Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Parex Banka, 1000,00Ls.

Pāvels Maksimovs

a)Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Maskavas Tehniskā universitāte (1967), inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Ruses iela 14–116, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna BMW 525, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Parex banka, 5550,00Ls; AS Parex banka, Maestro karte, 5000,00Ls.

Sanita Meijere

a)Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Ādažu novads.

e)Darbavietas un amati: biedrība “Business Software Alliance Latvijas komiteja”, izpilddirektore, valdes locekle.

f)Izglītība: Rīgas 64.vidusskola (1998), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna VW Golf 3, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 1500,00Ls.

Romāns Mežeckis

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “Vides investīciju fonds”, valdes loceklis; AS “Ventspils nafta”, padomes priekšsēdētāja vietnieks; VAS “Latvijas Gaisa satiksme”, padomes loceklis; VAS “Valsts nekustamie īpašumi”, padomes priekšsēdētāja vietnieks; SO “Austras fonds”, viceprezidents; Valstiskās un privātās partnerības asociācija, valdes loceklis; Latvijas Jātnieku federācija, prezidija loceklis.

f)Izglītība: Rīgas 8.tehniskā skola (1984), radio un televīzijas aparatūras apkopes un remonta radiomehāniķis; Rīgas 2.vidusskola (1982), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Pulkveža Brieža 11–201, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Ruses iela 28–38, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna AUDI, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2003; vieglā automašīna FIAT, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 89875,98Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA SANTORINI, 100(skaits), 2000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 8706,86Ls; AS Hipotēku banka, 1239,77Ls; AS Nordea, 298,98Ls.

Ingūna Millere

a)Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Siguldas novads.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāta palīgs; Siguldas evaņģēlisko kristiešu draudze “Jaunā paaudze”, mācītāja; PO “Latvijas Pirmā partija”, Siguldas nodaļas vadītāja.

f)Izglītība: Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums (1989), klubu darbinieks, kultūrizglītības darba organizators.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, L.Paegles iela 6–12; Sigulda, (īpašumā).

Ivars Muzikants

a)Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Ādažu novads.

e)Darbavietas un amati: pensionārs.

f)Izglītība: P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1965), ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvojamā māja, Rīgas raj. Ādažu novads, “Muzikanti”, (īpašumā); dzīvojamā māja 3/32 daļas, Rīga, Ģertrūdes iela 56, (valdījumā); zeme 0,35 ha, Rīgas raj. Ādažu novads, Dzirnavu iela 4, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): VOLVO XC70, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2002.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “GIVKOM”, 40(skaits), 800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: A/S Nordea Bank Finland Plc. Latvijas filiāle, 15700,00Ls; A/S Unibanka SEB grupas banka, 15000,00Ls.

Andrejs Naglis

a)Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Madonas rajons, Varakļānu pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; Saeimas valsts pārvaldes un pašvaldības komisija, priekšsēdētāja biedrs; Saeimas pieprasījumu komisija, sekretārs; Līvānu Romas katoļu draudzes padome, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Republikāniskais neklātienes lauksaimniecības tehnikums (1973), tehniķis – elektriķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: 4,8 ha mežs – jaunaudze, “Āderes”, Grivženieku sādža, Dekšāres pag., Rēzeknes raj., (īpašumā).

Jānis Neimanis

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Liepājas rajons, Grobiņa.

e)Darbavietas un amati: Grobiņas pilsētas dome, domes priekšsēdētājs; pašvaldības SIA “Grobiņas HES”, kapitāla daļu turētājs; pašvaldības SIA “Grobiņas nami”, kapitāla daļu turētājs; pašvaldības SIA “Grobiņas siltums”, kapitāla daļu turētājs; Liepājas rajona padome, padomes deputāts; PO partija “Latvijas ceļš”, valdes loceklis; Latvijas Pašvaldību savienība, valdes loceklis; Latvijas Pilsētu savienība, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2002), ekonomikas maģistra grāds apakšprogrammā – reģionālā attīstība un pārvalde; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1987), inženieris – hidrotehniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: mežsaimniecība, “Aikas”, Sakas novads, Liepājas rajons, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 23743,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 0,03(skaits), 0,00Ls.

Oskars Osis

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Saldus rajons, Saldus pagasts.

e)Darbavietas un amati: Dienvidkurzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde, ES tiešo maksājumu daļas vadītājs; PO partija “Latvijas ceļš”, Saldus nodaļas vadītājs; PO partija “Latvijas ceļš”, valdes loceklis; dibināmais Saldus “Rotary klubs”, valdes loceklis; 45.zemessargu bataljons, ārrindas zemessargs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1981), inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, “Oškalniņi”, Saldus pag., Saldus raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīnu piekabe MAZ 8114, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1994; traktors T–25, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1995; automašīna VW PASSAT, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12700,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Saldus Druva”, 1567(skaits), 1567,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 9,9(skaits), 0,00Ls.

Anda Ozola

a)Dzimusi: 1965; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Īpašo uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts, parlamentārā sekretāre; Zemkopības ministrija, departamenta direktora vietniece; Valsts cilvēktiesību birojs, direktora vietniece; Rīgas domes Kultūras pārvalde, juriste; Tieslietu ministrija, galvenā speciāliste.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), tiesību zinātņu maģistre; Latvijas Universitāte (2001), jurista kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Tukuma raj. Engures pagasts, Jūras iela 71A, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: A/S Hansabanka, 8433,65Ls.

Krišjānis Peters

a)Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Ministru kabinets, satiksmes ministrs.

f)Izglītība: Maskavas Valsts starptautisko attiecību institūts (1997), starptautiskās attiecības un politoloģija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Vesetas 8–12, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 13800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Aizkraukles banka, 22012,00Ls.

Irina Pētersone

a)Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: biedrība “Lietišķo sieviešu apvienība”, valdes priekšsēdētāja; SIA”Komplimenti”, direktore; SO resursu centrs sievietēm “Marta”, valdes locekle; AS “Rīgas siltums”, valdes locekle; Rīgas dome, vicemēra padomniece.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1975), filologs – pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Ezermalas 13, dz. 80, (īpašumā); lauku māja, Leimaņu pag. Jēkabpils raj., “Putraimiņi”, (īpašumā); zemes gabals, Jersika, Preiļu rajons, (īpašumā); zemes gabals, Gaujas stacija, Carnikavas pagasts, Rīgas raj., (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Ezermalas 13, dz.57, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: biroja telpas, Dārzaugļu iela 1–203, Rīga, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 63252,36Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Unibanka SEB, 700,00Ls.

Karina Pētersone

a)Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Ministru kabinets, īpašu uzdevumu ministre sabiedrības integrācijas lietās; LNB atbalsta biedrība, valdes locekle, direktore; PO partija “Latvijas ceļš”, valdes locekle; B/SAB AKKA/LAA, līgumi par autortiesībām; Eiropas Kustība Latvijā, biedre; A.Čaka biedrība, biedre; Dzintara koris, biedre; O.Vācieša fonds, biedre.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1978), angļu filoloģija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcila.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, ēka, Rīga, Krosa iela 15, (īpašumā); zeme, ēka, Tukuma raj. Engures pag. Lāčupīte, (valdījumā); zeme, Rīga, Dombrovska iela 8, (īpašumā); 0,038 domājamās daļas ēkas (kopīpašumā), Rīga, Pulkveža Brieža iela 8, (īpašumā); 1/2 domājamās daļas ēkas (kopīpašumā), Rīga, Kokneses pospekts 10, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna TOYOTA COROLLA, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2004; vieglā automašīna (līzingā), izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, Brīvības iela 68, (nomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Ventspils nafta”, 61(skaits), 61,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Unibanka SEB, 7642,00Ls; AS Parex banka, 797,02Ls; AS Hansabanka, 1168,16Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 18,1(skaits), 0,00Ls; kompensācijas sertifikāti, 29,7, 0,00Ls.

Inga Piterniece

a)Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Mārupes pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Satiksmes ministrija, parlamentārais sekretāre; Nekustamo īpašumu projektu attīstītāju asociācija, valdes locekle; PO Partija “Latvijas ceļš”, priekšsēdētāja vietniece, valdes locekle.

f)Izglītība: EHSAL Management School (Beļģija, Brisele) (1998), MBA, uzņēmējdarbības vadības maģistrs; Latvijas Universitātes Starptautisko attiecību institūts (1997), tiesību maģistrs; Latvijas Universitāte (1991), bakalaurs, jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un dzīvojamā ēka kopīpašumā, Rīga, Aglonas iela 66, (īpašumā); zeme kopīpašumā, Jūrmala, Kalnu iela 16/18, (īpašumā); zeme un jaunbūve kopīpašumā, Rīgas raj., Mārupes pag., Riekstu iela 6, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Brīvības gatve 229–55, (īpašumā); garāža, Rīga, Brīvības gatve 229, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 27176,73Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Nordea bank Finland Plc Latvijas filiāle, 773,94Ls; AS “Latvijas Krājbanka”, 106,80Ls.

Jānis Pitrāns

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: VAS “Latvijas pasts”, Latgales reģiona direktors, valdes loceklis.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā Universitāte (2000), informātikas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: lauku māja, Daugavpils raj., Naujenes pagasts, (īpašumā); lauku māja, Daugavpils raj., Skrudalienas pagasts, (īpašumā); garāža, Daugavpils, Klusā iela, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, Enerģētiķu iela, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): IŽ motocikls, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1990.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00Ls.

Aija Poča

a)Dzimusi: 1948; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: VAS “Latvijas dzelzceļš”, projektu vadības daļas vadītāja; LR Saeimas Budžeta un finansu (nodokļu) komisija, konsultante.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1971), ekonomiskā kibernētika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: jaunbūve un zeme 0,7 ha (kopīpašumā), Rīga, Jaunciema gatve 49a, (īpašumā); zeme un ēkas (kopīpašumā), Cēsu raj. Straupes pag. “Vaicēni”, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas kuģniecība”, 237(skaits), 237,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Pensiju programma “Klasika” – A–AS “Latva”, 3300,00Ls; A/S “Latvijas Krājbanka”, MAESTRO/ CIRRUS, 2755,54Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 0,5(skaits), 0,00Ls.

Tālis Puķītis

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Siguldas novads.

e)Darbavietas un amati: Rīgas rajona padome, priekšsēdētājs; Siguldas novada dome, priekšsēdētājs; Rīgas reģiona attīstības padome, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1979), inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Līgatnes pagasts, Skaļupes 1–30, (īpašumā); dzīvojamā māja, Sigulda, Aspazijas iela– 1, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS DnB Latvija, 2205,61Ls.

Ivars Punculis

a)Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Mārupes pagasts.

e)Darbavietas un amati: Mārupes pagasta padome, Mārupes pagasta priekšsēdētāja vietnieks; SIA “Vērsis RO”, izpilddirektors.

f)Izglītība: Jaungulbenes 1.lauku profesionāli tehniskā vidusskola (1983), meliorācijas darbu mehanizators.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Brīvības ielā 326/328 – 28; Rīga, (īpašumā); garāža, Brīvības iela 326/328, Rīga, (īpašumā); zeme un jaunbūve, Skaņākalna 12, Mārupes pagasts, Rīgas raj., (īpašumā).

Māris Purgailis

a)Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Universitāte, Ekonomikas un vadības fakultāte, dekāns, asociētais profesors; PO partija “Latvijas ceļš”, valdes loceklis; Latvijas Bridža federācija, Tiesnešu un ētikas komisijas loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1971), ekonomists – matemātiķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Ropažu iela 5–30; Rīga, (īpašumā); zeme, māja, Ogres novads, d/n “Ogre” 119A, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna MAZDA 323, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2000.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS SEB “Unibanka”, 880(skaits), 1971,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5422,29Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: SEB Unibanka, 16977,36Ls.

Pēteris Simsons

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Talsu rajons, Valdemārpils ar lauku teritoriju.

e)Darbavietas un amati: Bērnu un ģimenes lietu ministrija, parlamentārais sekretārs; biedrība Latvijas Politiski represēto apvienība, priekšsēdētāja vietnieks; biedrība 4.maija deklarācijas klubs, valdes loceklis; biedrība Jāņa Čakstes demokārtijas veicināšanas fonds, valdes loceklis; biedrība Starptautiskā apvienība par cilvēka tiesībām Latvijas nodaļa, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1990), jurists; LR Neklātienes Lauksaimniecības tehnikums (1982), būvtehniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Lubānas iela 123, (īpašumā); 1/2 namīpašuma, Jūrmala, Bišu iela 24, (īpašumā); zeme, Talsu raj. Valdemārpils “Dziesmas”, (īpašumā); zeme, Usma, Ventspils raj. “Akmeņsili”, (īpašumā); garāža, Talsu raj. Valdemārpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna RENAULT SAFRANE, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1154,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1542,80Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: a/s Hipotēku zemes banka, 85750,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): kompensācijas sertifikāti, 80,12(skaits), 0,00Ls, Latvijas Krājbanka.

Jevgenija Stalidzāne

a)Dzimusi: 1944; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāte; LR 8.Saeima, Sociālo un darba lietu komisija, priekšsēdētāja; LAB “Enerģija”, priekšsēdētāja; PO “Latvijas Pirmā partija”, valdes locekle; PO “Latvijas Pirmā partija” Saeimas deputātu frakcija, priekšsēdētāja vietniece.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1968), siltuma un elektroenerģijas procesu automatizācija, inženiera – elektriķa kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 19000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 5742,12Ls.

Vjačeslavs Stepaņenko

a)Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; LR Tieslietu ministrija, parlamentārais sekretārs; LR 8.Saeimas Juridiskā komisija, sekretārs; LR 8.Saeima, Apakškomisija darbam ar Kriminālprocesa likumu, sekretārs; PO “Latvijas Pirmā partija” 8.Saeimas frakcija, priekšsēdētāja vietnieks; PO “Latvijas Pirmā partija”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīgas raj. Ropažu novads, Zītari 3–26, (īpašumā); zeme, Preiļu raj. Rožupes pag., (īpašumā); zemes gabala un ēkas daļa 1/8, Rīga, M.Nometņu 44, (īpašumā); neapdzīvojama telpa, Rīga, Sarkandaugavas ielā 26/8–601, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, P.Lejiņa 3–114, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna BMW 525, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 171622,06Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 27150,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 1788,76Ls.

Valentīna Šidlovska

a)Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rēzekne.

e)Darbavietas un amati: Rēzeknes Poļu vidusskola, direktore; Latvijas Poļu savienība, Rēzeknes nodaļas priekšsēdētāja vietniece; Rēzeknes domes Sociālo jautājumu komisija, priekšsēdētāja.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1995), maģistra grāds pedagoģijā; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1974), vidusskolas vēstures skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme 0,06ha (kopīpašumā), Purva iela 5, Rēzekne, (īpašumā); dzīvoklis, Kooperatīva 1–36, Rēzekne, (valdījumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 17000,00Ls.

Aivars Šķuburs

a)Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Talsu rajons, Talsi.

e)Darbavietas un amati: Talsu baptistu draudze, mācītājs; Nariņciema Baptistu draudze, mācītājs; Talsu pilsētas dome, deputāts; Latvijas Baptistu draudžu savienības svētdienskolu apvienība, vadītājs.

f)Izglītība: Rīgas 3.tehniskā skola (1963), rūpnīcu iekārtu remontatslēdznieku specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: laba.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, 12.5ha, “Augšliepiņi”, Kaltenes ciems, Talsu raj., (īpašumā); dzīvoklis, Miera iela 6–24; Talsi, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Opel Vectra, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2005; automašīna VAZ 2101, izlaides gads 1980, reģistrācijas gads 1992.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Unibanka, 21059,10Ls.

Inese Šlesere

a)Dzimusi: 1972; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāte; SO “Par garīgo atdzimšanu”, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), maģistra grāds angļu filoloģijā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Krāslavas raj., Grāveru pagasts, “Jaunruduļi”, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Ausekļa iela 2–23, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Ausekļa iela 2–5, (īpašumā); mākslinieku darbnīca, Rīga, Grēcinieku iela 11, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna MERCEDES BENZ G500 (nozagta), izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2000; vieglā automašīna MERCEDES BENZ S400, izlaides gads 2001, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Latvijas Unibanka, 49440,70Ls.

Ainārs Šlesers

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: PO “Latvijas Pirmā partija”, priekšsēdētājs, valdes loceklis; LR 8.Saeima, deputāts; LR 8.Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija, priekšsēdētājs; SO “Par garīgo atdzimšanu”, valdes loceklis; SO “Baltijas Stabilitātes fonds”, valdes loceklis; PO “Jaunā Kristīgā partija”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Industriālais politehnikums (1988), štanču un presformu ražošana– tehnologs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Annenieku pagasts, “Vecpokaiņi”, (īpašumā); zeme, Upes iela 7a, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna “MITSUBISHI PA­JERO”, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2002; vieglā automašīna “MERCEDES BENZ S500”, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 1999.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “ULMAŅGATVES CENTRS”, 200(skaits), 2000,00Ls; biedrība “AUSEKLIS 2”, 1, 10,00Ls; SIA “RAŅĶA CENTRS”, 200, 2000,00Ls; SIA “JŪRAS PARKS”, 50, 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 131500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 1671049,00Ls;
AS Unibanka SEB, 1677825,00Ls.

Jānis Šmits

a)Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; LR 8.Saeima, Saeimas sekretārs; PO “Latvijas Pirmā partija”, valdes loceklis; vēlēšanu apvienība LPP/LC, valdes loceklis; Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca, mācītājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1997), teoloģijas bakalaurs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Zeltiņu iela 15, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Ulbrokas iela 18, Rīga, (īpašumā); zeme, Cēsu rajons, Veselavas pagasta “Skujas”, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3720,00Ls.

Juris Šmits

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas Raiņa 8.vakara (maiņu) vidusskola, direktors; LR Satiksmes ministrija, ministra padomnieks; VAS “Latvijas dzelzceļš”, padomes loceklis; PO “Latvijas ceļš”, ģenerālsekretārs, valdes loceklis.

f)Izglītība: P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1983), fiziķis, pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Lāčplēša 52/54, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Volvo – S70, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17500,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “MALH”, 10(skaits), 200,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Jānis Tračums

a)Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Krāslavas rajons, Skaistas pagasts.

e)Darbavietas un amati: Krāslavas novada dome, deputāts.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1985), mežsaimniecības inženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme, Krāslava, Raiņa 6a, (īpašumā); zeme, Krāslavas raj, Kombuļu pagasts, (valdījumā); dzīvoklis, Krāslava, Tirgus 2–1, (īpašumā); zeme, Krāslavas raj, Kalniešu pagasts, (valdījumā); garāža, zeme, Krāslava, Upes 9, (īpašumā); vasarnīca, Krāslavas raj., Kalniešu pagasts, (īpašumā); māja ar zemi, Jūrmala, Edinburgas 7a, (īpašumā); zeme, Krāslavas raj, Skaistas pagasts, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): PEUGEOT–406, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2005; Nissan Double CAB, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2005.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Quo Vadis”, 60(skaits), 1200,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Dainis Turlais

a)Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Carnikavas novads.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāts; LR Iekšlietu ministrija, parlamentārais sekretārs; PO “Latvijas Pirmā partija”, valdes loceklis; Starptautiskā asociācija cīņai pret narkomāniju, Latvijas nodaļas prezidents; Pulkveža Oskara Kalpaka piemiņas fonds, valdes loceklis; Volejbola attīstības fonds, valdes loceklis.

f)Izglītība: Maskavas Ģenerālštāba akadēmija (1992), stratēģisko štābu virsnieks; M.Frunzes v.n. Kara akadēmija (1985), komandējošā un operatīvo štābu dienests; Ļeņingradas Kirova v.n. Augstākā karaskola (1973), vispārējā militārā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, pirts, Garciems, Laipu iela 6, (īpašumā); zeme, Carnikavas pag., Rīgas raj., LV2136, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Consulting D un D”, 40(skaits), 800,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Latvijas Krājbanka”, 3600,00Ls.

Lāsma Vaiče

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: biedrība “Liepājas Nevalstisko organizāciju atbalsta centrs”, valdes locekle, projektu direktore; biedrība “Liepājas īrnieku biedrība”, valdes priekšsēdētāja.

f)Izglītība: biznesa augstskola “Turība” (2005), pirmās pakāpes augstākā profesionālā izglītība, kvalifikācija – jurista palīgs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Edgars Vaikulis

a)Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Iekšlietu ministrija, Iekšlietu ministra biroja vadītājs; AS “Rīgas Starptautiskā autoosta”, padomes loceklis; PO Latvijas Pirmā partija, preses sekretārs; PO Latvijas Pirmā partija, valdes loceklis; Rīgas dome, priekšsēdētāja vietnieka ārštata padomnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), sociālo zinātņu maģistra grāds komunikācijas zinātnē; Latvijas Universitāte (2000), humanitāro zinātņu bakalaura grāds vēstures zinātnē.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Dzirnavu iela 53–5D, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna, izlaides gads 2003, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18500,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Kaspars Vārtukapteinis

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Lauksaimniecības universitātes Tehniskā fakultāte, dekāns, profesors; LLU Konventa, Senāta, Mācību un Saimniecības padomes, loceklis; LLU Senāts, priekšsēža vietnieks; LZA Terminoloģijas komisija, lauksaimniecības tehnikas apakškomisijas vadītājs; Latvijas Transporta attīstības un izglītības asociācija, valdes loceklis; valsts aģentūra “Latvijas Lauksaimniecības muzejs”, konsultatīvās padomes loceklis; partija “Latvijas ceļš”, valdes loceklis, Jelgavas nodaļas valdes loceklis; SIA “LLU mācību un pētījumu saimniecība “Vecauce””, padomes loceklis; VA “Latvijas Nacionālās akreditācijas birojs”, eksperts.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1974), lauksaimniecības mehanizācijas specialitāte, inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Nameja iela 4, dz.7, Jelgava, LV 3003, (īpašumā); zeme, dārzkopības sabiedrība “Ziedonis”, Jelgavas raj., Līvbērzes pagasts, (īpašumā); zeme, “Jerumi”, Jaunlaicenes pagasts, Alūksnes raj., (īpašumā).

Aina Verze

a)Dzimusi: 1934; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

d)Dzīvesvieta: Tukuma rajons, Slampes pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR 8.Saeima, deputāte; Latvijas Pensionāru federācija, priekšsēdētāja; Eiropas Savienības informācijas aģentūra, konsultatīvās padomes locekle; LM Nacionālās rīcības plāna par nabadzības un sociālās atstumtības samazināšanu, pārraudzības padomes locekle; ATA Jelgavas Luterāņu Kristus draudze, revīzijas komisijas priekšsēdētāja.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1965), diplomēts zootehniķis; Jēkabpils Ekonomiskais tehnikums (1953), lauksaimniecības uzņēmumu grāmatvedis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Latvijas Krājbanka, 1070,00Ls.

Irina Vinnika

a)Dzimusi: 1948; dzimums: sieviete; tautība: ukrainiete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Īpašo uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts, sekretariāta vadītāja vietniece; Īpašo uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts, Mazākumtautību lietu departamenta direktore; Rīgas pašvaldības AS “Ceļu pārvalde”, padomes locekle.

f)Izglītība: P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1971), biologa, bioloģijas un ķīmijas pasniedzēja specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Tālavas gatvē 5, dz. 24, Rīga (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2765,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Unibanka, 90,00Ls; AS DnB Nord Banka, 2433,20Ls; AS Parex banka, 10300,00Ls; AS Hansabanka, 2031,00Ls.

Monika Zīle

a)Dzimusi: 1941; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AS “Lauku Avīze”, valdes locekle; AS “Lauku Avīze”, “Latvijas Avīzes” galvenā redaktora vietniece.

f)Izglītība: Neklātienes augstākā PSKP CK skola Maskavā (1978), žurnāliste; Latvijas Valsts universitāte (1967), žurnāliste.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, GĪKS “Draudzība”, Varoņu iela 1, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Mēness iela 13–8; Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Chevrolet “Kalos” FJ4760, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 850,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 520,00Ls; AS Latvijas Krājbanka, 6350,00Ls.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!