• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tautas partija 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.2006., Nr. 127 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141456

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Krišjāņa Barona piemiņas monētas laišanu apgrozībā

Vēl šajā numurā

10.08.2006., Nr. 127

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tautas partija 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma

Tautas partija šobrīd ir vadošais politiskais spēks valstī, kas vienīgais spēj konstruktīvi vienot labēju koalīciju. Mēs to esam pierādījuši. Aigara Kalvīša vadītā valdība nostrādājusi vienu no ražīgākajiem darba periodiem Latvijas vēsturē.

Tautas partija ir pārliecināta – tautas labklājību, stabilu un prognozējamu valsts attīstību iespējams nodrošināt vienīgi ar ilgtermiņa politikas plānošanu. Tāpēc arī nākamajos septiņos gados mēs apņemamies godprātīgi strādāt Saeimā un valdībā, lai nodrošinātu ministra Māra Kučinska vadībā izstrādātā Nacionālā attīstības plāna 2007.–2013.gadam izpildi, kurā paustie stratēģiskie uzstādījumi ir arī mūsu partijas pārliecība. Mūsu politiskā programma ir šā plāna papildinājums un konsekvents turpinājums.

Tautas partija par vienu no saviem galvenajiem uzdevumiem izvirza nodrošināt, lai arī 9.Saeimas laikā valdība ievērotu un īstenotu ar arodbiedrībām saskaņotos mediķu, skolotāju, kultūras darbinieku un policistu algu palielināšanas plānus, kas apstiprināti Aigara Kalvīša valdības laikā.

Tautas partijas īpaša prioritāte līdztekus algu paaugstināšanai tuvākajos četros gados būs sociālās palīdzības sistēmas pilnveidošana un pensiju palielināšana. Svarīgs uzdevums – turpināt veselības aprūpes jomas sakārtošanu, kas veiksmīgi iesākta ministra Gundara Bērziņa laikā un kuras mērķu sasniegšanai ir vajadzīgi vēl vismaz četri gadi.

Paturot prātā uzdevumus, kas nosprausti Nacionālajā attīstības plānā, Tautas partijas programma īpaši uzsver zinātnes izšķirošo lomu valsts attīstībā. Mūsu prioritātes ir izglītība, zinātne un konkurētspēja – trīs lietas, kas spēj vairot Latvijas tautas labklājību, celt tās kultūru un nodrošināt nācijas uzplaukumu, paaugstinot dzīves līmeni visos Latvijas reģionos un palielinot rūpniecības īpatsvaru ekonomikā.

Esam pārliecināti, ka tie ir ļoti cieši saistīti mērķi – bez zinātnes un inovāciju procesa attīstības un sasaistes ar uzņēmējdarbību nav iedomājama konkurētspējīgas rūpniecības augšupeja, savukārt bez tās nevar rasties jaunas darba vietas un uzplaukt reģioni. Tikai ražošanas attīstība var nodrošināt izaugsmi Latvijas novados.

Izglītības sistēmas pilnveidošana ir pamats gan iedzīvotāju individuālās konkurētspējas celšanai, gan valsts zinātnes intelektuālā potenciāla atjaunošanai.

Minēto mērķu sasniegšanā izšķiroša nozīme būs tam, kā izlietosim Eiropas atbalsta līdzekļus, kā tiks organizēts zinātnes un inovāciju process, kā arī valsts un pašvaldību un privātā sektora sadarbībai. Valsts un privātās partnerības mehānismu iedzīvināšana būs kvalitatīvs lēciens Latvijas konkurētspējas celšanā jau vistuvākajā laikā.

Tautas partija par vienu no svarīgākajiem uzdevumiem 9.Saeimā uzskata valsts pārvaldes kapacitātes un kompetences celšanu, lai nodrošinātu Eiropas Savienības fondu mērķtiecīgu un valsts ilgtermiņa interesēm atbilstošu apguvi. Situācija virknē valsts pārvaldes sektoru prasa neatliekamas gan strukturālas, gan kadru politikas reformas, kuras neveicot, liela daļa Ministru prezidenta Aigara Kalvīša un ārlietu ministra Arta Pabrika izcīnīto Eiropas Savienības fondu līdzekļu var nesasniegt Latviju. Tad zaudējumi būs mērāmi miljardos eiro.

Tas, cik kompetenti politiķi tiks ievēlēti 9.Saeimā, vistiešākajā veidā ietekmēs iedzīvotāju dzīves līmeni: algas, pensijas, skolu un slimnīcu stāvokli, kultūru un ārpolitiku, valsts attīstību kopumā.

Būtisks nosacījums jebkuru valstisku mērķu sasniegšanā arī turpmāk būs politiķu spēja konstruktīvi sastrādāties. Tautas partijai ir veiksmīga sadarbības pieredze ar citiem politiskajiem spēkiem, arodbiedrībām, profesionālajām organizācijām, pašvaldībām un nevalstiskajām organizācijām. Tautas partija arī turpmāk darīs visu, lai mobilizētu vienotam darbam visus konstruktīvos spēkus un nodrošinātu stabilu un ilgtspējīgu Latvijas attīstību.

Balsojiet par tiem, kas dara!

Dzintars Ābiķis, Māris Ārbergs, Leons Astra, Aija Barča, Gundars Bērziņš, Ģirts Birziņš, Uldis Briedis, Maruta Castrova, Mārtiņš Cimermanis, Juris Dalbiņš, Helēna Demakova, Ivars Eglītis, Jānis Eglītis, Jānis Esta, Nils Grasis, Vilnis Grīviņš, Guntis Gūtmanis, Valdis Ģīlis, Aigars Kalvītis, Jānis Klaužs, Māris Krastiņš, Vents Armands Krauklis, Arvīds Kucins, Māris Kučinskis, Aigars Ķimenis, Aris Lācis, Jānis Lagzdiņš, Kārlis Leiškalns, Leons Līdums, Jānis Liniņš, Ivars Lukaševičs, Mečislavs Lukša, Dainis Markus, Andris Millers, Rinalds Muciņš, Vineta Muižniece, Toms Norde, Artis Pabriks, Vaira Paegle, Guntars Paeglis, Raimonds Pauls, Sanita Pavļuta–Deslandes, Mihails Pietkevičs, Jānis Porietis, Vija Puzule, Andrejs Radzevičs, Juris Reisons, Baiba Rozentāle, Ziedonis Rubezis, Edmunds Rudzītis, Anta Rugāte, Mareks Segliņš, Sergejs Seņkāns, Atis Slakteris, Oskars Spurdziņš, Anatolijs Stjade, Ilze Stobova, Elita Šņepste, Jāzeps Šņepsts, Aigars Štokenbergs, Monvīds Švarcs, Valdis Ulmanis, Imants Valers, Žanete Vasaraudze, Ērika Zommere

9.Saeimas deputātu kandidātu saraksti

Rīgas vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Aigars Kalvītis

2. Artis Pabriks

3. Raimonds Pauls

4. Vaira Paegle

5. Vineta Muižniece

6. Aigars Štokenbergs

7. Gundars Bērziņš

8. Helēna Demakova

9. Mareks Segliņš

10. Dzintars Ābiķis

11. Atis Slakteris

12. Oskars Spurdziņš

13. Valdis Ģīlis

14. Mihails Pietkevičs

15. Māris Kučinskis

16. Kārlis Leiškalns

17. Žanete Vasaraudze

18. Aigars Ķimenis

19. Jānis Lagzdiņš

20. Baiba Rozentāle

21. Rinalds Muciņš

22. Aris Lācis

23. Sanita Pavļuta-Deslandes

24. Ilze Stobova

25. Toms Norde

26. Nils Grasis

27. Dainis Markus

28. Jānis Liniņš

29. Leons Astra

30. Valdis Ulmanis

31. Juris Dalbiņš

32. Anta Rugāte

Vidzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Aigars Kalvītis

2. Raimonds Pauls

3. Artis Pabriks

4. Māris Kučinskis

5. Juris Dalbiņš

6. Vents Armands Krauklis

7. Oskars Spurdziņš

8. Gundars Bērziņš

9. Helēna Demakova

10. Aigars Štokenbergs

11. Kārlis Leiškalns

12. Jānis Porietis

13. Vaira Paegle

14. Guntis Gūtmanis

15. Mārtiņš Cimermanis

16. Anta Rugāte

17. Vilnis Grīviņš

18. Guntars Paeglis

19. Andris Millers

20. Vineta Muižniece

21. Māris Krastiņš

22. Ziedonis Rubezis

23. Ģirts Birziņš

24. Mareks Segliņš

25. Jānis Lagzdiņš

26. Edmunds Rudzītis

27. Vija Puzule

28. Dzintars Ābiķis

29. Atis Slakteris

Latgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Raimonds Pauls

2. Aigars Kalvītis

3. Gundars Bērziņš

4. Oskars Spurdziņš

5. Anta Rugāte

6. Jāzeps Šņepsts

7. Atis Slakteris

8. Jānis Klaužs

9. Artis Pabriks

10. Monvīds Švarcs

11. Elita Šņepste

12. Juris Dalbiņš

13. Arvīds Kucins

14. Mečislavs Lukša

15. Jānis Eglītis

16. Maruta Castrova

17. Anatolijs Stjade

18. Māris Kučinskis

19. Helēna Demakova

Kurzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Aigars Kalvītis

2. Raimonds Pauls

3. Helēna Demakova

4. Artis Pabriks

5. Jānis Lagzdiņš

6. Aija Barča

7. Mareks Segliņš

8. Andrejs Radzevičs

9. Ivars Lukaševičs

10. Juris Reisons

11. Vineta Muižniece

12. Atis Slakteris

13. Māris Ārbergs

14. Ivars Eglītis

15. Uldis Briedis

16. Aigars Štokenbergs

17. Gundars Bērziņš

N.p.k.

Vārds, uzvārds

Zemgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Aigars Kalvītis

2. Raimonds Pauls

3. Atis Slakteris

4. Gundars Bērziņš

5. Dzintars Ābiķis

6. Helēna Demakova

7. Aigars Štokenbergs

8. Juris Dalbiņš

9. Artis Pabriks

10. Mārtiņš Cimermanis

11. Ērika Zommere

12. Jānis Esta

13. Māris Kučinskis

14. Leons Līdums

15. Sergejs Seņkāns

16. Imants Valers

17. Jānis Lagzdiņš

18. Mareks Segliņš

Ziņas par 9.Saeimas deputātu kandidātiem

Ziņas: Pēc deputātu kandidāta parakstītās, Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtās un reģistrētās informācijas. Saeimas vēlēšanu likuma 11.panta 4.punkta noteiktajā ārvalstu pilsonības (pavalstniecības) apakšpunktā “c)”, apakšpunktā “h)” par sadarbību ar PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu izlūkdienestiem un valsts drošības dienestiem un īpašumu, transportlīdzekļu, parādsaistību, aizdevumu, kapitāla daļu (akciju, paju), skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumu, vērtspapīru apakšpunktā“i)” – uzrādot tās pozīcijas, kuras informāciju satur, un neuzrādot tās, kurās atbildēts ar “nav”, “neesmu sadarbojies” vai “0,00 Ls”. – Red.

Dzintars Ābiķis

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; PO “Tautas partija” Rīgas novada nodaļa, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1980), ekonomģeogrāfs, pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Lubānas iela 123– 41, Rīga, (īpašumā); garāža, Katlakalna iela 15, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Škoda Fabia, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Pareks banka”, 2591,61Ls; AS “Hansabanka”, 7677,43Ls; AS “SEB Unibanka”, 3002,36Ls.

Māris Ārbergs

a)Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Talsu rajons, Lībagu pagasts.

e)Darbavietas un amati: AS “Ingrid–D”, padomes priekšsēdētājs; PO “Tautas partija” Talsu nodaļa, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1987), lauksaimniecības mehanizācijas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Talsu rajons, Lībagu pagasts “Āres”, (īpašumā); māja, zeme, Talsu rajons, Lībagu pagasts “Pumpuri”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m VW Passat Variant, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2005; a/m UAZ– 452, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 36538,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00Ls.

Leons Astra

a)Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AS “Latvijas Valsts meži”, padomes sekretārs; SIA “Laimīgie”, valdes loceklis; SIA “KPB”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1969), lauksaimniecības ražošanas procesu mehanizācijas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Lucavsala 4, Rīga, (īpašumā); dzīvojamā māja– daļa, Lucavsala 4, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m AUDI 80, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 2005.

Aija Barča

a)Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: Liepājas pilsētas domes Sociālais dienests, direktore; Liepājas pilsētas dome, deputāte; PO “Liepājas partija”, valdes locekle.

f)Izglītība: Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2005), profesionālais maģistra grāds sociālajā darbā; Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola “Attīstība” (1997), sociālais darbinieks; Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1972), latviešu valodas un literatūras skolotāja vidusskolām.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Dzintara iela 1– 39, (īpašumā); lauku saimniecība, “Atmatas”, Usmas pagasts, (valdījumā); dzīvoklis, Klaipēdas iela 76– 24, (valdījumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15205,07Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Gundars Bērziņš

a)Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Veselības ministrija, ministrs; Latvijas Basketbola savienība, padomes loceklis; Sabiedriskais izglītības fonds “Jaunā akadēmija”, dibinātājs; biedrība “Politiskās izglītības iniciatīva”, valdes loceklis; ZS “Delles”, īpašnieks.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1983), inženieris– mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes un būvju īpašums (15,4 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Vecliepāres”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (16,4 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Andžāni”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (zeme 417 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Lielās Delles”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (16,7 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Viesturu Delles”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (7,2 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Lejas Delles”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (19,5 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Režģi”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (9,8 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Kļaviņas”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (11,3 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Auzāni”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (24,7 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Upes Delles”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (17,8 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Mežlauki”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (10,8 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Laukmaņi”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (14,7 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Kalna Leimaņi”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (10,8 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Kamenes”, (īpašumā); zemes un būvju īpašums (28,9 ha), Latvija, Variešu pagasts, “Jaundelles”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): traktors MTZ 552 E, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1996; traktora piekabe MMZ–771B, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 1992; traktora piekabe PPB–3, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 1997; traktora piekabe 2 PTS–4–887, izlaides gads 1982, reģistrācijas gads 1996; traktors T– 150 K, izlaides gads 1978, reģistrācijas gads 1992; traktors T– 150 K, izlaides gads 1979, reģistrācijas gads 1997; traktors T– 74, izlaides gads 1981, reģistrācijas gads 1997; traktora piekabe PSE– 12,5, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 1997.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “SEB Unibanka”, 184 (skaits), 184,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka”, 944,64Ls.

Ģirts Birziņš

a)Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāta Valda Ģīļa palīgs.

f)Izglītība: Banku augstskola (2004), profesionālais bakalaura grāds uzņēmējdarbības vadīšanā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2916,00Ls.

Uldis Briedis

a)Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Saldus rajons, Saldus.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; Saldus Medicīnas centrs, ķirurgs.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1973), ķirurgs; Rīgas Medicīnas institūts (1971), vispārējais ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Lielā iela, Saldus, (īpašumā); dārzs (1300 kv.m), “Ziedonis”, Saldus pagasts, (īpašumā); dzīvoklis, Tūristu iela 4– 21, Saldus (kopīpašums), (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m VAZ 21213, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2000; vieglā automašīna Opel Omega Caravan, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2004; a/m VAZ 21063, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 1984.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dārzs (400 kv.m), Brocēnu novads, (nomā); garāža, Nākotnes iela, Saldus, (nomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): Hansa Krievijas akciju fonds, 403,83, 5000,00Ls; Hansa Austrumeiropas akciju fonds, 415,97 (skaits), 5000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 562,24Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 4000,00Ls.

Maruta Castrova

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Balvu rajons, Balvi.

e)Darbavietas un amati: Balvu Tālākizglītības un cilvēkresursu attīstības centrs, vadītāja; SO “Balvu teātris”, valdes locekle; Latvijas Kultūras fonda Balvu novada kopa, vadītāja.

f)Izglītība: Daugavpils universitāte (2006), profesionālā maģistra grāds valsts pārvaldē; Latvijas Mūzikas akadēmija (1991), svētku režisors– organizators.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Raiņa iela 34a– 13, Balvi, (īpašumā); dārza māja, Brīvības iela 63, Balvi, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna AUDI 80, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2004.

Mārtiņš Cimermanis

a)Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Bauskas rajons, Ceraukstes pagasts.

e)Darbavietas un amati: SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1997), agronoma kvalifikācija lopkopības specialitātē.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: lauksaimniecības zeme, Ceraukstes pagasts, Bauskas rajons, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: lauksaimniecības zeme, Ceraukstes pagasts, Bauskas rajons, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70983,20Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: VAS “Hipotēku banka”, 700,00Ls.

Juris Dalbiņš

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Bauskas rajons, Īslīces pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; LR 8. Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisija, priekšsēdētājs; LR Aizsardzības ministrija, parlamentārais sekretārs; PO “Tautas partija”, valdes loceklis; medību klubs “Lilaste”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1979), fiziskās audzināšanas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Volvo 850, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50584,92Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “EKO Tehnoloģijas”, 294 (skaits), 5880,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 500,00Ls.

Helēna Demakova

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Kultūras ministrija, ministre; Latvijas Okupācijas muzeja biedrība, locekle; SO “Jaunā akadēmija”, valdes locekle; Tautas partija, valdes locekle; biedrība “Politiskās izglītības iniciatīva”, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1987), vācu valoda un literatūra.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Marijas iela 15– 9, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8300,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 2280,42Ls.

Ivars Eglītis

a)Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Kuldīgas rajons, Kuldīga.

e)Darbavietas un amati: Kuldīgas pilsētas dome, deputāts; SIA “Kuldīgas slimnīca”, valdes loceklis; Veselības aprūpes un darba devēju asociācija, valdes loceklis; VAS “Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca”, padomes priekšsēdētājs; Latvijas Slimnīcu biedrība, valdes loceklis; PO “Tautas partija” Kuldīgas nodaļa, valdes priekšsēdētājs; SIA “Kuldīgas rajona slimnīca”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1984), ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Baznīcas iela 7– 3, Kuldīga, (īpašumā); dzīvojamā ēka, Vienības iela 39, Kuldīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Optika–M”, 49 (skaits), 980,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: European Prosperity Club Corporation, 12453,00Ls; AS “SEB Unibanka”, 3600,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 103,6 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Jānis Eglītis

a)Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Preiļu rajons, Preiļu novads.

e)Darbavietas un amati: Preiļu novada dome, priekšsēdētājs; Preiļu rajona padome, padomes loceklis; arodbiedrība “Latvijas Izglītības vadītāju asociācija”, valdes loceklis; Augstākās izglītības padome, padomes loceklis; Daugavpils universitāte, asociētais profesors, pētnieks; biedrība “Latvijas un reģionu attīstība”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2003), ekonomikas zinātņu doktors; Latvijas Valsts universitāte (1994), fizikas maģistrs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Preiļi, Liepu iela 12– 4, (valdījumā); dzīvoklis, Preiļi, Rancāna iela 2– 8, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m VW, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Ventspils nafta”, 100 (skaits), 100,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka”, 1500,00Ls.

Jānis Esta

a)Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Bauskas rajons, Bauska.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; LR 8. Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija, sekretārs.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1984), vidusskolas mūzikas skolotāja specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Ceriņu iela, Bauska, (īpašumā); dzīvoklis, Dārza iela 62 – 1, Bauska, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mazda 6, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 26000,00Ls.

Nils Grasis

a)Dzimis: 1932; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: nav norādīta.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Treneru tālākizglītības centrs, vadītājs.

f)Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1957), fiziskās audzināšanas pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 550,00Ls.

Vilnis Grīviņš

a)Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Salaspils novads.

e)Darbavietas un amati: Salaspils novada dome, deputāts; SIA “VG estate”, valdes loceklis; SIA “Genesis invest”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Maskavas Augstākā arodbiedrības skola (1985), inženieris– ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un māja, Altanova iela 2, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Eksporta iela 12– 141, Rīga, (īpašumā); zeme, “Grīviņi”, Straupes pagasts, Cēsu rajons, (īpašumā); zeme ar jaunbūvi, Zviedru iela 22, Salaspils, (īpašumā); zeme, Zviedru iela 16, 14, 18, 20, 1b, 1c, 24, 26, Salaspils, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 130000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “VG estate”, 10 (skaits), 1000,00Ls; SIA “Genesis invest”, 900, 900,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 23214,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Pareks banka”, 40000,00Ls; AS “SEB Unibanka”, 165000,00Ls.

Guntis Gūtmanis

a)Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Ķekavas pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Ekonomikas ministrija, ministra biroja vadītājs; VAS “Latvenergo”, padomes loceklis; Ķekavas pagasta padome, Administratīvās komisijas loceklis; Ķekavas pagasta padome, Iepirkumu komisijas loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), bakalaura grāds filozofijā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un māja, Dikļu iela 7, Rīga, (īpašumā); zeme, “Kaldupe”, Ķekavas pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m VAZ 2103, izlaides gads 1978, reģistrācijas gads 1998; a/m SAAB 95, izlaides gads 2001, reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: garāža, M.Nometņu iela 7, Rīga, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 54818,71Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 500,00Ls; AS “SEB Unibanka”, 10000,00Ls; AS “Hansabanka”, 10000,00Ls.

Valdis Ģīlis

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; sporta klubs “Pulss”, priekšsēdētāja vietnieks; SIA “Plastikas ķirurģijas klīnika”, ārsts–ķirurgs; VSIA “Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari””, ārsts–programmas vadītājs; “Priedaines jahtklubs”, valdes loceklis; Latvijas Rezerves virsnieku asociācija, Revīzijas komisijas loceklis; Zibens minigolfa klubs, valdes loceklis; Latvijas Estētiskās lāzerķirurģijas asociācija, prezidents.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1978), ārstniecības specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Abavas 6– Nr.8, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Abavas 6– 34, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Abavas 6– 25, Jūrmala, (īpašumā); zeme un jaunbūve, Salaspils 1A, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Moskvič, izlaides gads 1955, reģistrācijas gads 2004; a/m GAZ 24, izlaides gads 1978, reģistrācijas gads 2004; Motocikls IŽ–49, izlaides gads 1953, reģistrācijas gads 1993; Motocikls Kawasaki–1500, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2003; a/m GAZ 21, izlaides gads 1965, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15193,49Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Lāzerplastikas centrs”, 1000 (skaits), 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4177,82Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 513,00Ls.

Aigars Kalvītis

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Ministru kabinets, Ministru prezidents; PO “Tautas partija”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1995), ekonomikas zinātņu maģistrs; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1992), ekonomikas zinātņu bakalaurs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme (0,5121 ha), māja un saimniecības ēka, “Kalvītes”, Engures pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mazda Premacy, izlaides gads 2001, reģistrācijas gads 2001.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “AAVG Būve”, 25 (skaits), 500,00Ls; SIA “Baltic Foods”, 12, 12000,00Ls; SIA “Agro Centrs”, 7, 700,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 8505,72Ls; “Nordea bank Finland PLC” Latvijas filiāle, 7822,15Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 8,46 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Jānis Klaužs

a)Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Preiļu rajons, Līvānu novads.

e)Darbavietas un amati: Līvānu novada dome, priekšsēdētāja vietnieks; Jersikas pagasta ZS “Dižozoli”, īpašnieks; VAS “Latvijas Autoceļu uzturētājs”, padomes loceklis; VAS “Latvijas Valsts meži” Dienvidlatvijas mežsaimniecība, izpilddirektors.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1977), mežsaimniecības inženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un mežs (1/2 domājamā daļa), “Kvedercumi”, Rožkalnu pagasts, (īpašumā); zeme, mežs, Jersikas pagasts, (īpašumā); māja un zeme, Krustpils iela 58, Līvāni, (īpašumā); zeme, mežs, Turku pagasts, (īpašumā); zeme, mežs, Alksniene, Šķeltovas pagasts, (īpašumā); nepabeigta jaunbūve (2712 kv.m), Rīgas iela, 23, Līvāni, (īpašumā); nedzīvojamās telpas, Biedrības iela 5, Līvāni, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m BMW 525 IX, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 1998; Kravas vilcējs 608, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 1994; Piekabe DAZ 855, izlaides gads 1980, reģistrācijas gads 1980.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9488,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 70500,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 0,37 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”; akcijas, 232, 232,00Ls, AS “Ventspils nafta”.

Māris Krastiņš

a)Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Ogres rajons, Ogres novads.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; LR Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, parlamentārais sekretārs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), sociālo zinātņu maģistra grāds; Latvijas Universitāte (2000), jurista kvalifikācija; Latvijas Universitāte (1998), politikas zinātnes bakalaura grāds.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Bruņinieku iela 28– 47, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mercedes Benz, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 23856,68Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Pareks banka”, 1300,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 0,64 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Vents Armands Krauklis

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Valkas rajons, Valka.

e)Darbavietas un amati: Valkas pilsētas dome, priekšsēdētājs; PO “Tautas partija”, valdes loceklis; Valkas rajona padome, priekšsēdētāja vietnieks; Latvijas– Igaunijas institūts, valdes loceklis; SIA “ZAAO”, padomes loceklis; Vidzemes plānošanas reģiona padome, padomes loceklis; ASF “Atbalsts Valkai”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), ekonomikas bakalaura studiju programmas virziens uzņēmējdarbības ekonomikā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Semināra iela 4– 4, Valka, (īpašumā); māja, “Niekāri”, Valkas pagasts, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, “Niekāri”, Valkas pagasts, (iznomā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 54000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “KRR sports”, 980 (skaits), 980,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 4000,00Ls.

Arvīds Kucins

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils rajons, Dubnas pagasts.

e)Darbavietas un amati: Daugavpils pilsētas dome, izpilddirektors; VAS “Latvijas dzelzceļš”, padomes loceklis; Dubnas pagasta ZS “Silvas”, īpašnieks.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1981), inženieris– mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un māja, Dubnas pagasts, Daugavpils rajons, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglās automašīnas piekabe, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 1999; traktora piekabe, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1997; traktors MTZ– 82L, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 1992; traktora piekabe, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004; traktora piekabe, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1994; traktors MTZ 82.1, izlaides gads 2001, reģistrācijas gads 2001; traktora piekabe, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004; traktors, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2006; a/m Volvo S80, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2006; Labības kombains, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Dubnas pagasts, Daugavpils rajons, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 28000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība “Līksna TC”, 3 (skaits), 300,00Ls; kooperatīvā sabiedrība “Latgales rapsis”, 7, 70,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 900,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: VAS “Hipotēku banka”, 980,00Ls; AS “Hansabanka”, 10609,07Ls; AS “Baltic Trust Bank”, 3935,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 0,2 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Māris Kučinskis

a)Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Valkas rajons, Jērcēnu pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, ministrs.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1988), rūpniecības plānošana.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, “Kalna kaņči”, Jērcēnu pagasts, (īpašumā); zeme (3,3 ha), “Kalna kaņči”, Jērcēnu pagasts, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 23471,11Ls.

Aigars Ķimenis

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”, padomes loceklis; SIA “Post–Nevada”, apsardzes darbinieks; PO “Tautas partija”, Rīgas novada nodaļas valdes loceklis.

f)Izglītība: Biznesa vadības koledža (2006), tirdzniecības un mārketinga speciālists; Latvijas Medicīnas akadēmija (1994), ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Sesku iela 67– 124, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 7850,00Ls.

Aris Lācis

a)Dzimis: 1936; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, deputāts; Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Bērnu kardioloģijas klīnika, vadītājs, profesors; Rīgas Stradiņa universitāte, profesors; AS “RSK Apdrošināšana”, padomes priekšsēdētājs; AS “Klīniskā slimnīca Gaiļezers”, profesors konsultants; Latvijas Bērnu kardioloģijas asociācija, prezidents; Eiropas Bērnu kardioloģijas asociācija, nacionālais delegāts.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1961), vispārējās medicīnas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Raunas iela 45, Rīga, (īpašumā); vasarnīca (māja un zeme), Lauku iela 48, Inčupe, Saulkrasti, (īpašumā); dzīvoklis, Raunas iela 45/3– 108, Rīga, (īpašumā); māja un zeme, “Līdakas”, Staiceles pagasts, Limbažu rajons, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Honda Civic, izlaides gads 2003, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 500,00Ls; AS “SEB Unibanka”, 2400,00Ls; AS “Rietumu banka”, 1304,60Ls.

Jānis Lagzdiņš

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; LR 8. Saeimas Parlamentārās izmeklēšanas komisija Einara Repšes finansiālo darbību pārbaudei, priekšsēdētāja biedrs; LR 8. Saeimas Nevalstisko organizāciju darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisija, sekretārs; PO “Tautas partija”, valdes loceklis; LR 8. Saeimas Tautas partijas frakcija, priekšsēdētājs; SO “Liepājas reģiona sabiedrisko masu mediju, neatkarīgo žurnālistu un producentu atbalsta fonds”, padomes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1983), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Zāļu iela 49, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Audi 100, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 2000.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13741,13Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1230,00Ls.

Kārlis Leiškalns

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: Rīgas Brīvostas pārvaldes Sabiedrisko attiecību departaments, direktors; Latvijas Ostu asociācija, izpilddirektors; Latvijas Ostu padome, padomes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), politikas zinātņu bakalaurs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja un zeme (2,11 ha), “Bļodas”, Abavas pagasts (kopīpašums), (īpašumā); būves, “Liedegas”, Užavas pagasts (kopīpašums), (īpašumā); zeme (11 ha), Zaubes pagasts (kopīpašums), (īpašumā); zeme (5,45 ha), “Podlejas”, Ādažu pagasts (kopīpašums), (īpašumā); zeme un mežs (89 ha), Abavas pagasts (kopīpašums), (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme un būves (91,11 ha), “Bļodas”, Abavas pagasts, (iznomā); zeme (0,7 ha), “Liedegas”, Užavas pagasts, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 288953,36Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 121160,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Politikas analīzes institūts”, 25 (skaits), 700,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4600,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 9 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Leons Līdums

a)Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Aizkraukles rajons, Aizkraukles novads.

e)Darbavietas un amati: Aizkraukles novada ģimnāzija, direktors; Aizkraukles novada dome, deputāts; Aizkraukles rajona izglītības iestāžu direktoru metodiskā apvienība, vadītājs; Aizkraukles rajona informātikas skolotāju metodiskā apvienība, vadītājs.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1980), vidusskolas fizikas un matemātikas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Bērzu iela 2– 59, Aizkraukle, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m VW Passat, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8782,76Ls.

Jānis Liniņš

a)Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Aizsardzība ministrija, ministra padomnieks sadarbībai ar nevalstiskajām organizācijām un apgādes jautājumos; Rīgas dome, Administratīvās komisijas priekšsēdētājs; Latviešu virsnieku apvienība, biedrs; Rezerves virsnieku asociācija, biedrs; dzīvokļu īpašnieku biedrība “Ūnijas 682”, valdes loceklis; Tautas partija, Rīgas novada nodaļas Revīzijas komisijas loceklis; Rīgas Mateja draudze, finanšu direktors, valdes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2006), sociālo zinātņu maģistrs vadībzinātnē; Rīgas Tehniskā universitāte (1990), inženieris– ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Ūnijas 68/2– 10, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas kuģniecība”, 2649 (skaits), 2649,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 0,05 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Ivars Lukaševičs

a)Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: RD Ziemeļu rajona izpilddirekcija, izpilddirektora vietnieks; RD SIA “Sarkandaugava”, padomes priekšsēdētāja vietnieks; RD SIA “Pļavnieku nami”, padomes priekšsēdētāja vietnieks; RD SIA “Rīgas pilsētas lombards”, padomes priekšsēdētāja vietnieks; Tautas partijas Jaunatnes organizācija, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), tiesību zinātņu profesionālā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Audi A4, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3773,16Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 646,77Ls.

Mečislavs Lukša

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Krāslavas rajons, Krāslavas novads.

e)Darbavietas un amati: Krāslavas novada dome, priekšsēdētāja vietnieks; VZD Dienvidlatgales reģionālā nodaļa, Krāslavas pilsētas zemes komisijas priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Augstākā aviācijas inženieru kara skola (1984), inženieris– elektriķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: mežs, Ūdrīšu pagasts, Krāslavas rajons, (īpašumā); māja, Vienības ielā 22, Krāslava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m VW Passat, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 2000.

Dainis Markus

a)Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: Rīgas Valsts tehnikums, direktors; LR Profesionālās izglītības mācību iestāžu asociācija, prezidents; IZM Profesionālās izglītības mācību iestāžu direktoru padome, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Juridiskā koledža (2003), jurista palīgs; Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (1996), pedagoģijas maģistra grāds skolvedībā; LU Nostrifikācijas komisija (1992), pedagoģijas zinātņu doktors; LVU aspirantūra (1990), pedagoģijas zinātņu kandidāts; Rīgas Politehniskais institūts (1976), inženieris– mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja un zeme (2 ha), “Meža Virši”, Nīcas pagasts, Liepājas rajons, (īpašumā); zeme (7 ha), “Vērdiņi”, Cēsu rajons, (īpašumā); zeme (8,7 ha), “Marki”, Baldones pagasts, (īpašumā); zeme (1400 kv.m) un jaunbūve, Sporta iela 5, Ķekavas pagasts, (īpašumā); māja un zeme (599 kv.m), Vīgriežu iela 10, Jelgava, (īpašumā); zeme (10 ha), “Vilciņi”, Brunavas pagasts, (īpašumā); zeme (2 ha), “Loči”, Daugavpils rajons, (īpašumā); dzīvoklis, Noliktavas iela 3– 12, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 54818,71Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 42168,24Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Ventspils nafta”, 147 (skaits), 2940,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 4908,47Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): kompensācijas sertifikāti, 26,96 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”; privatizācijas sertifikāti, 13,29, 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Andris Millers

a)Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: PSIA “Jūrmalas attīstības projekti”, valdes loceklis, finanšu direktors; AS “Pilsētprojekts”, padomes loceklis; biedrība “Augstākās izglītības kvalitātes asociācija”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Jūrmalas 1. ģimnāzija (1999), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8467,83Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6479,02Ls.

Rinalds Muciņš

a)Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Veselības ministrija, valsts sekretāra vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), jurista kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un māja, Aizvaru iela 29, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Hyundai Sonata, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Latvijas Krājbanka”, 8452,12Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 3 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Vineta Muižniece

a)Dzimusi: 1956; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāte, Saeimas priekšsēdētājas biedre; PO “Tautas partija”, valdes locekle.

f)Izglītība: LU Ekonomikas un vadības fakultāte (2000), sociālo zinātņu maģistra grāds sabiedrības vadībā; LVU Juridiskā fakultāte (1984), tiesību zinātņu specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Jeruzalemes iela 2/4– 10, Rīga, (nomā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6300,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka” depozīts, 3514,02Ls; AS “Hansabanka”, 5070,00Ls.

Toms Norde

a)Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, konsultants.

f)Izglītība: Rīgas 49. vidusskola (2003), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Artis Pabriks

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: LR Ārlietu ministrija, ministrs; Vidzemes augstskola, profesors; SO “Politiskās izglītības iniciatīva”, valdes loceklis; Lapmežciema pagasta padomes muzejs, padomes loceklis; Tautas partija, valdes loceklis.

f)Izglītība: Orhūsas universitāte (1996), doktora grāds politikas zinātnē; Latvijas Universitāte (1992), vēstures specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme un māja, “Smiltiņi”, Lapmežciems 3118, (īpašumā); zeme un māja, “Nomaļi”, Iršu pagasts 5108, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Renault 19, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2000.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas Krājbanka”, 30 (skaits), 30,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2108,41Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 7400,00Ls.

Vaira Paegle

a)Dzimusi: 1942; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāte; Okupācijas muzeja fonds, padomes locekle.

f)Izglītība: Ņūhempšīras universitāte (1967), maģistra grāds vēsturē; Tafta universitāte (1964), bakalaura grāds starptautiskajās attiecībās un vēsturē.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja un zeme, 200 Felt RD, S.Windsor, CT, (īpašumā); māja un zeme, Krasta iela 22A, Roja, (īpašumā); zeme, “Kraukļi”, Staicele, (īpašumā); māja un zeme, Stabu iela 114, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Lāčplēša iela 29– 9, Rīga, (īpašumā); zeme, “Musleti”, Aloja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvokļi, Stabu iela 114, (iznomā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: ”Bank of America”, 184596,00Ls; AS “Hansabanka”, 4844,52Ls; AS “Hansabanka”, 5077,37Ls.

Guntars Paeglis

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Madonas rajons, Madona.

e)Darbavietas un amati: Rīgas Pedogoģijas un izglītības vadības augstskolas Madonas filiāle, vadītājs; SO “Fonds Grašu bērnu ciemats”, valdes loceklis; nodibinājums “Madonas Augstākās izglītības centrs”, valdes loceklis, direktors; SO “Fonds Madonietis”, valdes loceklis; Rīgas Pedogoģijas un izglītības vadības augstskola, lektors; Praktiskās psiholoģijas augstskola, lektors.

f)Izglītība: Mt. Angel Seminary (ASV) (2001), maģistrs teoloģijā; Valodas un katehētikas institūts (Austrija) (1998), ticības mācības skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Ērgļu iela 7– 19, Madona.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mazda 121, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Operhammer fund, 1186,00Ls.

Raimonds Pauls

a)Dzimis: 1936; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; Atklātais sabiedriskais fonds “Krišjāņa Valdemāra fonds”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts konservatorija (1958), klavieru specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: saimniecība “Līču skola” (3,7 ha), Ramatas pagasts, (īpašumā); zeme, māja, ēka (0,503 ha), “Mežrozītes”, Ādažu novads, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Latvijas Krājbanka”, 136 869,70Ls; AS “Hipotēku banka”, 63500,02Ls.

Sanita Pavļuta-Deslandes

a)Dzimusi: 1972; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Valsts kanceleja, ministru prezidenta padomniece ES jautājumos; LR Izglītības un zinātnes ministrija, ministres ārštata padomniece ES jautājumos; Baltijas–Amerikas partnerattiecību programma, ekspertu komisijas locekle.

f)Izglītība: Parīzes Politisko zinātņu institūts (1998), starptautiskās attiecības; Latvijas Kultūras akadēmija (1995), mākslas bakalaurs starpkultūru sakaru specialitātē.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Stabu iela 60– 15, Rīga, (valdījumā);
zeme un jaunbūve, Kalvenes iela 40, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 93591,41Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 12828,00Ls.

Mihails Pietkevičs

a)Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; Saeimas Tautas partijas frakcija, priekšsēdētāja vietnieks; SO “Latvijas klinšu kāpēju un alpīnistu klubs “Staburags””, viceprezidents.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnē; Latvijas Universitāte (1995), tiesību zinātņu bakalaura grāds.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Audi A4 AVANT, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1928,74Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA Juridiskais birojs “Ēberliņš un partneri”, 95 (skaits), 1900,00Ls; AS “Ventspils nafta”, 46, 46,00Ls; likvidējamā SIA “Jānis & dēls”, 100, 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 3932,97Ls; AS “Trasta komercbanka”, 799,90Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 0,6 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Jānis Porietis

a)Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Cēsu rajons, Cēsis.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; Rīgas domes Kultūras pārvaldes 2. mūzikas skola, pedagogs; nodobinājums “Kultūras atbalsta fonds “Klēts””, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts konservatorija (1977), kompozīcijas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Festivāla iela 41, (īpašumā); dzīvoklis, Festivāla iela 42– 38, Cēsis, (īpašumā); māja, zeme, saimniecības ēka, “Noras”, Priekuļu pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mitsubishi Galant, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2005; a/m Mitsubishi Galant, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 2000.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 1,4 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Vija Puzule

a)Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Alūksnes rajons, Alūksne.

e)Darbavietas un amati: Alūksnes vidusskola, direktore; Alūksnes pilsētas dome, deputāte; Tautas partijas Alūksnes nodaļa, valdes locekle; Alūksnes rajona direktoru padome, padomes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), izglītības zinātņu maģistrs; Latvijas Universitāte (1991), latviešu valodas un literatūras skolotāja specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Tirgotāju iela 7– 9, Alūksne, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas balzams”, 24 (skaits), 24,00Ls.

Andrejs Radzevičs

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Liepājas rajons, Dunalkas pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; LR Ekonomikas ministrija, parlamentārais sekretārs; LR 8. Saeima, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja biedrs.

f)Izglītība: Liepājas Valsts pedagoģijas institūts (1989), matemātikas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, “Mazpoļi”, Dunalkas pagasts, (īpašumā); zeme, “Mazpoļi”, Aizputes pagasts, (īpašumā); zeme, “Mazpoļi”, Durbes novads, (īpašumā); zeme, “Mazpoļi”, Cīravas pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): VAZ 2121, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 1997; MITSUBSHI PAJERO, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 2003; T 150K, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 1994; K 701, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 1995; URAL 5557, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1996; GKB 9370, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 1995; KAMAZ 5320, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 1993; MMZ 771, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 1995; VW GOLF, izlaides gads 1981, reģistrācijas gads 1997; GAZ 53B, izlaides gads 1979, reģistrācijas gads 1997; AUDI 80, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 1998; MITSUBISHI L200, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2005; MMZ 771, izlaides gads 1982, reģistrācijas gads 1993; MAZ 93971, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 1995; MAZ 5551, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 1992; VW SHIROCO, izlaides gads 1982, reģistrācijas gads 2001; EO 3323A, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 1999; AUDI 6, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2003; VAZ 2101, izlaides gads 1971, reģistrācijas gads 1995; UAZ 469, izlaides gads 1981, reģistrācijas gads 1998; MAZ 5551, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1997; UAZ 31512, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1991; ZIL MMZ 4502, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1995.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): ZS “Mazpoļi”, 0 (skaits), 0,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 11900,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 11386,32Ls; AS “SEB Unibanka”, 2340,88Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 16,9 (skaits), 473,20Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Juris Reisons

a)Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “CEMEX”, vecākais padomnieks; Latvijas Būvmateriālu ražotāju asociācija, prezidents.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1972), satiksmes ceļu inženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme (0,7 ha), Brocēnu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Kaļķu iela 2– 20, Rīga, (īpašumā); māja, Ozolu iela 16; 14, Ikšķile, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 100000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Sems VM”, 4 (skaits), 2000,00Ls; SIA “Brocēnu Sporta centrs”, 56524, 56524,00Ls; SIA “Irve”, 198, 55440,00Ls; SIA “Saldus keramika”, 575, 5750,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 41000,00Ls.

Baiba Rozentāle

a)Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: valsts aģentūra “Latvijas Infektoloģijas centrs”, direktore; Rīgas Stradiņa universitāte, Tradicionālās infektoloģijas, tuberkulozes un AIDS katedras profesore; Rīgas Stradiņa universitāte, Pēcdiploma profesionālās studiju programmas infektoloģijā vadītāja; Eiropas Komisija, HIV/AIDS Think Tank locekle; Imunizācijas valsts padome, priekšsēdētāja; Latvijas Ārstu biedrība, Sertifikācijas padomes priekšsēdētāja; Seksuāli transmisīvo slimību un HIV infekcijas izplatības ierobežošanas koordinācijas komisija, komisijas locekle.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1979), ārsta kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Brīvības iela 129– 10, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 43675,75Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 21000,00Ls.

Ziedonis Rubezis

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Limbažu rajons, Vidrižu pagasts.

e)Darbavietas un amati: Vidrižu pagasta padome, priekšsēdētājs; Limbažu rajona padome, priekšsēdētājs; Rīgas reģiona attīstības padome, padomes loceklis; nodibinājums “Rīgas reģiona attīstības aģentūra”, valdes loceklis; AS “CATA”, valdes loceklis; SIA “Limbažu slimnīca”, padomes priekšsēdētājs; Latvijas Pašvaldību savienības dome, domnieks.

f)Izglītība: Daugavpils universitāte (2005), maģistra profesionālais grāds valsts pārvaldē; RPIVA (1995), sākumskolas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Vidrižu pagasta “Dadzīši”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Hyundai Santa Fe, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8600,00Ls.

Edmunds Rudzītis

a)Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Cēsu rajons, Straupes pagasts.

e)Darbavietas un amati: VSIA “Straupes Narkoloģiskā slimnīca”, valdes priekšsēdētājs, ārsts narkologs; pretalkohola fonds “Ziemeļlatvija”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1971), ārstniecības specialitāte ar kvalifikāciju ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, “Lielšķelēni”, Straupes pagasts, (īpašumā); zemnieku saimniecība, “Jaunzemji”, Straupes pagasts, (īpašumā); zeme, “Augšjesperi”, Viļķenes pagasts, (valdījumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas kuģniecība”, 2371 (skaits), 2371,00Ls; Straupes Kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, 5, 50,00Ls; Piensaimnieku kooperatīvā sabiedrība “Straupe”, 15, 825,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Latvijas Krājbanka”, 7986,00Ls; AS “Hansabanka”, 7154,55Ls; VAS “Hipotēku banka”, 6846,55Ls.

Anta Rugāte

a)Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

d)Dzīvesvieta: Ludzas rajons, Ludza.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāte; LR 8. Saeimas Pilsonības likuma izpildes komisija, priekšsēdētāja; PO “Tautas partija” Ludzas nodaļa, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2004), tiesību zinātņu maģistre; Starptautiskais radio un televīzijas institūts (1981), publiskās runas metodika; Latvijas Valsts universitāte (1975), franču valoda un literatūra.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Vidzemes aleja 6– 39, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mazda, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2001.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Blaumaņa iela 13– 48, Ludza, (nomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Ludzas tūre”, 20 (skaits), 1000,00Ls; AS “Latvijas balzams”, 73, 73,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 3000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): akcijas (Medical Fund SEB), 3304,69 (skaits), 6615,89Ls, AS “SEB Unibanka”; privatizācijas sertifikāti, 10,45, 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”; akcijas (SEB Tech. Fund), 4542,77, 6377,45Ls, AS “SEB Unibanka”.

Mareks Segliņš

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Liepājas rajons, Aizpute.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāts; LR 8. Saeimas Juridiskā komisija, priekšsēdētājs; LR 8. Saeimas Nacionālās drošības komisija, priekšsēdētāja vietnieks; LR Ministru kabinets, Ministru prezidenta ārštata padomnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), tiesību zinātne.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja un zeme, Brūkleņu iela 35, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 8000,00Ls.

Sergejs Seņkāns

a)Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Ekonomikas ministrija, ministra padomnieks; SIA “Jūrmalas ūdens”, valdes loceklis; nodibinājums “Latvijas Universitātes fonds”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), maģistra grāds tiesību zinātnē; Latvijas Universitāte (2004), jurista profesionālā kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicama.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: telpas, Brīvības gatve 236– 075, Rīga, (īpašumā); telpas, Ceriņu iela, 9– 2A, Jūrmala, (īpašumā); telpas, Brīvības gatve 236– 076, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna Daihatsu Charade, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 92600,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 46300,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Bruņinieks MS”, 750 (skaits), 15000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 30000,00Ls.

Atis Slakteris

a)Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Bauskas rajons, Codes pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Aizsardzības ministrija, ministrs; PO “Tautas partija”, priekšsēdētājs, valdes loceklis; nodibinājums “Politiskās izglītības iniciatīva”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1980), mehanizācijas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, “Mārsili”, Codes pagasts, (īpašumā); māja, “Līvi”, (īpašumā); Laivu māja (1/9 daļa no zemes lietojuma), Codes pagasts, (valdījumā); māja un zeme, Meža prospekts 8, Rīga, (īpašumā); zeme, “Jēkabi”, Iecavas novads, (īpašumā); zeme un māja, “Mālnieki”, Codes pagasts, (īpašumā); zeme, “Dziļarāji”, Codes pagasts, (īpašumā); zeme, “Vārpatas”, Codes pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Citroen, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2002; traktors T 25, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991; traktors MTZ 82, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991; traktors MTZ 80L, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1993; traktors K 701, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 1996; Graudu kombains DON 1500, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991; traktora piekabe, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): paju sabiedrība “Zemgales cukurs”, 1 (skaits), 1,00Ls; lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība “Saimnieks–V”, 123, 123,00Ls; SIA “Mālnieki”, 940, 94000,00Ls; SIA “PS Bauska”, 108,7, 108,70Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 13384,63Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 14000,00Ls; AS “Hansabanka”, 24300,00Ls.

Oskars Spurdziņš

a)Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Valmieras rajons, Valmiera.

e)Darbavietas un amati: LR Finanšu ministrija, ministrs; Latvijas Inteliģences apvienība, valdes loceklis; PO “Tautas partija”, Revīzijas komisijas loceklis; Latvijas Reģionu attīstības fonds, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1986), ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Stacijas iela 12– 74, Valmiera, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mercedes Benz 190, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 2002.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Valmieras reģiona patērētāju biedrība”, 1 (skaits), 10,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3775,80Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: VAS “Hipotēku banka”, 15500,00Ls; AS “DnB NORD”, 10700,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 7,76 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Anatolijs Stjade

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: ZS “Sēta”, īpašnieks; AS “Nordeka”, kontrolieris; SIA “Ludzas tūre”, rīkotājdirektors; Tautas partijas Ludzas nodaļa, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1980), radiotehnikas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Nirza 1– 2, Ludzas rajons, (īpašumā); dzīvoklis, Nirza 4– 7, Ludzas rajons, (īpašumā); dzīvoklis, Blaumaņa iela 13– 48, Ludza, (īpašumā); dzīvoklis, Kāvu iela 1– 30, Rīga, (īpašumā); zeme, Nirzas pagasts, Ludzas rajons, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna “Mazda”, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4104,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Ludzas tūre”, 20 (skaits), 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 34261,50Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 171,9 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Ilze Stobova

a)Dzimusi: 1976; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Valsts kanceleja, ministru prezidenta padomniece; VSIA “Zemkopības nekustamie īpašumi”, valdes locekle; VOAVA Konsultatīvā padome, padomes locekle; LR Valsts kancelejas MK Apbalvošanas padome, padomes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), sociālo zinātņu maģistrs; Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola “Attīstība” (1999), sociālais darbinieks– sociālais pedagogs; Latvijas Sarkanā Krusta māsu skola (1995), medicīnas māsa.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Lugažu iela 6 – 58, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 2503,04Ls.

Elita Šņepste

a)Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Preiļu rajons, Preiļu novads.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāte.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1986), veterinārijas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvojamā telpa, Brīvības iela 225A– 12, Rīga, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Subaru Impreza, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2002; a/m VAZ 2121, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 1997.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Preiļu siers”, 350 (skaits), 350,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 3,7 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Jāzeps Šņepsts

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Preiļu rajons, Preiļu novads.

e)Darbavietas un amati: AS “Preiļu siers”, valdes priekšsēdētājs; AS “Krāslavas piens”, valdes loceklis; AS “Latgales piens”, valdes loceklis; ZS “Līdumi”, īpašnieks.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1986), veterinārārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja un zeme, Daugavpils iela 59a, Preiļi, (īpašumā); zeme un mežs, “Līdumi”, Aizkalnes pagasts, (īpašumā); dzīvojamā māja ar saimniecības ēkām, Torņu iela 8, Aizkalne, Preiļu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): traktors MTZ– 82, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1991; Piekabe MTS, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1995; a/m UAZ 469 B, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 1995.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 238953,36Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Preiļu siers”, 551409 (skaits), 551409,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6770,00Ls.

Aigars Štokenbergs

a)Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: LR Ekonomikas ministrija, ministrs.

f)Izglītība: Latvijas Banku augstskola (2001), ekonomists; Latvijas Valsts universitāte (1986), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme (32,2 ha), “Biksaiņi”, Jaunsātu pagasts, (īpašumā); ēka, “Biksaiņi”, Jaunsātu pagasts, (īpašumā); 2 palīgceltnes, “Biksaiņi”, Jaunsātu pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mercedes Benz V280, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2003; a/m SAAB 9–5, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2005; a/m GMC pārdota Voldemāram Liepiņam 2003. gadā, nav pārreģistrēta, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2003.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: telpas 150 kv.m., Palasta 7, Rīga, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 259788,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 101553,96Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Agrofirma Tērvete”, 59, 590,00Ls; SIA “Kapitāla virsotne”, 26696, 26696,00Ls; SIA “Bīskapa nams”, 10000, 10000,00Ls; SIA “Āzenes Properties”, 163750, 163750,00Ls; SIA “A.D. Management Baltics”, 1000, 1000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “DnB NORD”, 305399,31Ls; AS “Hansabanka”, 112286,78Ls.

Monvīds Švarcs

a)Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts.

e)Darbavietas un amati: Rēzeknes rajona padome, priekšsēdētājs; Gaigalavas pagasta padome, priekšsēdētājs; Rēzeknes rajona pašvaldības SIA “Viļānu slimnīca”, kapitāla daļu turētāja pārstāvis.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1991), fizikas un matemātikas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Gaigalava, Gaigalavas pagasts, (valdījumā); zeme (20,6 ha), Gaigalava, Gaigalavas pagasts, (valdījumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: saimniecības ēkas, Gaigalava, Gaigalavas pagasts, (nomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas balzams”, 83 (skaits), 83,00Ls.

Valdis Ulmanis

a)Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: zvērinātu advokātu birojs “Centrs”, zvērināts advokāts; SIA “Krastmalas nami”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), jurista kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 72950,31Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Studentu centrs”, 800 (skaits), 40000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 1000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 8 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Imants Valers

a)Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: Smārdes pagasta padome, priekšsēdētājs; Tukuma rajona padome, Reģionālās attīstības komitejas priekšsēdētājs; Tukuma rajona padome, ceļu padomes priekšsēdētājs; Rīgas Plānošanas reģiona attīstības padome, padomes loceklis; Ķemeru Nacionālā parka konsultatīvā padome, priekšsēdētāja vietnieks; SIA “Piejūra”, Tukuma rajona padomes pārstāvis; SIA “Tukums Airport”, padomes loceklis; Tukuma uzņēmēju klubs, valdes loceklis; Tukuma rajona padome, padomes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), piektais profesionālais izglītības līmenis, jurista kvalifikācija; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1984), lauksaimniecības mehanizācijas inženiera mehāniķa kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, “Irbīte”, Smārdes pagasts, Tukuma rajons, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglās automašīnas piekabe MAZ 81144, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1990; vieglā automašīna Opel Omega, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2006.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Tukuma rajona patērētāju biedrība”, 1 (skaits), 50,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Unibanka”, 7300,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas un kompensācijas sertifikāti, 1,15 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Žanete Vasaraudze

a)Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāte; PO “Tautas partija”, Revīzijas komisijas priekšsēdētāja; Jūrmalas sākumskolas “Taurenītis” atbalsta fonds, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1994), uzņēmējdarbības ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Slokas iela 88b, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Slokas iela 88b, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m BMW 525, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2005; a/m BMW 524, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Latvijas Krājbanka”, 977,20Ls.

Ērika Zommere

a)Dzimusi: 1946; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: LR 8. Saeima, deputāte.

f)Izglītība: Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1973), latviešu valodas un literatūras skolotāja specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Pārslu iela 12, Jelgava, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 5006,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 3,93 (skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!