• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.08.2006., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141389

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

09.08.2006., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums par Bērzes pagasta teritorijas plānojuma otrā posma sabiedriskās apspriešanas uzsākšanu

Bērzes pagasta padome saskaņā ar padomes lēmumu nr.4 no 18.07.2006. par teritorijas plānojuma pirmās redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai, informē par otro posmu sabiedriskās apspriešanas uzsākšanu no 31.07.2006. līdz 11.09.2006. (6 nedēļas minimums). Ar pirmās redakcijas teritorijas plānojuma, attīstības programmas, rajona un reģiona plānojuma materiāliem, ka arī pārskatu par iedzīvotāju viedokli, priekšlikumiem, kas saņemti vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma pirmās redakcijas izstrādes gaitā ir iespējams iepazīties Bērzes pagasta padomē Šķibes ciemā 4a, darba dienās darba laikā no pulksten 8 līdz 16.

Atbildīgā amatpersona par apmeklētāju un rakstisko priekšlikumu pieņemšanas Bērzes pagasta padomes priekšsēdētājs Uldis Augulis (tālrunis uzziņām 3781730, elektroniskais pasts: (berzes.pag@navigator.lv).

Informācija par projekta sabiedriskās apspriešanas turpmāko gaitu un teritorijas plānojuma materiālu izstrādi tiks izziņota laikrakstos VSIA “Latvijas Vēstnesis”, “Zemgale” un Bērzes pagasta padomes informatīvajā izdevumā “Tā dzīvojam”.


Paziņojums par teritorijas plānojuma apstiprināšanu

Ar 2006.gada 26.jūlija Aknīstes pilsētas ar lauku teritoriju domes lēmumu (protokols nr.11, 14.§) ir apstiprināts vietējās pašvaldības teritorijas plānojums un izdoti saistošie noteikumi nr.5 “Aknīstes pilsētas ar lauku teritoriju teritorijas plānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”.

Ar apstiprināto pašvaldības teritorijas plānojumu var iepazīties Aknīstes pilsētas ar lauku teritoriju domē Skolas ielā 10a, Aknīstē, Jēkabpils rajonā.


Paziņojums par Tumes pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otrā posma organizēšanu

Tumes pagasta padome paziņo, ka Tumes pagasta teritorijas plānojuma (2006.-2018.g.) 1 .redakcijas un vides pārskata projekta sabiedriskās apspriešanas otram posmam noteikts termiņš no 2006.gada 14.augusta līdz 2006.gada 26.septembrim saskaņā ar 25.07.2006. Tumes pagasta padomes sēdes lēmumu, protokols nr. 7 .

Sabiedriskās apspriešanas pasākumi notiek Tumes pagasta padomes ēkā Pasta ielā 1A, Tumes pag., Tukuma raj. Tikšanās 2006.gada 5.septembrī Tumes pagasta padomes kultūras nama zālē ar institūciju pārstāvjiem plkst. 14, tikšanās ar iedzīvotājiem un interesentiem plkst. 17. Apmeklētāju pieņemšana 2006.gada 5.septembrī pagasta padomes 1.stāva sēžu zālē no plkst. 15-16.30.

Pieejami izstādāmie materiāli:

1) Tumes pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcija un vides pārskata projekts (pieejami pagasta mājas lapā: www.tume.lv);

2) Tumes pagasta teritorijas attīstības programma;

3) Tukuma rajona attīstības programma;

4) MK noteikumi “Noteikumi par nacionālas nozīmes lauksaimniecības teritorijām”;

5) Rīgas reģiona attīstības dokumenti (pieejami internetā: www.rigaregion.lv);

6) pārskats par iedzīvotāju viedokli un priekšlikumiem, kas saņemti vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma pirmās redakcijas izstrādes gaitā.

Izstrādātājs SIA “NAGLA IF” , Raiņa iela 5, Rūjiena, Valmieras raj., LV-4200.

Rakstiskus priekšlikumus, minot dzīvesvietas adresi, visā apspriešanas laikā iesniegt pagasta padomes kancelejā pieņemšanas laikos pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 17. Adresēt Tumes pagasta padomei Pasta ielā 1A, Tumes pag., Tukuma raj., LV-3139, pievienojot konkrētā īpašuma priekšlikumam īpašuma tiesību apliecinošus dokumentus. Rakstiskiem priekšlikumiem jābūt noformētiem atbilstoši “Informācijas atklātības likumam”, kā arī saskaņā ar lietvedības noteikumiem. Priekšlikumi, kas tiks iesniegti pēc teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas laika, netiks atbildēti un ņemti vērā.


Paziņojums par Skrundas pilsētas ar lauku teritoriju teritorijas plānojuma

un SIVN Vides pārskata sabiedrisko apspriešanu

Skrundas pilsētas ar lauku teritoriju dome saskaņā ar MKN nr. 883 (19.10.2004.) “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi”, MKN nr. 157 (23.03.2004.) “Kārtība, kādā veicams ietekmes uz vidi stratēģiskais novērtējums” un Skrundas pilsētas ar lauku teritoriju domes 2006. gada 26. jūlija lēmumu nr. 12 nodod sabiedriskai apspriešanai teritorijas plānojuma pirmo redakciju un SIVN vides pārskatu.

Dokumenta nosaukums: Skrundas pilsētas ar lauku teritoriju teritorijas plānojums

Izstrādātājs: Skrundas pilsētas ar lauku teritoriju dome, Raiņa iela 11, e-pasts: dome@skrunda.lv

Joma, uz kuru attiecas plānošanas dokuments: teritorijas plānošana.

Dokumenta izstrādes termiņš: 2006. gada 23. novembris.

Plānošanas dokumenta īstenošanas ilgums: 12 gadi.

Teritorija, kuru ietekmēs plānošanas dokumenta īstenošana: Skrundas pilsēta ar lauku teritorija.

Teritorijas plānojuma pirmās redakcijas un SIVN vides pārskata projekta izstādīšanas vieta un laiks: Skrundas pilsētas ar lauku teritoriju domē Raiņa ielā 11, Skrundā, 2006. gada 1. augustā, domes darba laikā no plkst. 8 līdz 17 (piektdienās līdz 15)

Teritorijas plānojuma pirmās redakcijas un SIVN Vides pārskata sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks Skrundas kultūras namā 2006.gada 6. septembrī plkst. 15. Rakstisko priekšlikumu un atsauksmju iesniegšanas termiņš ir līdz 2006. gada 18. septembrim Skrundas pilsētas ar lauku teritoriju domē Raiņa ielā 11, darba dienās no plkst. 8 līdz 17 (piektdienās līdz 15).


Paziņojums par detālplānojumiem Ādažu novadā

Ādažu novada dome paziņo, ka ar 2006. gada 25.jūlija domes sēdes lēmumu nr. 60 (protokols nr. 10) ir apstiprināts detālplānojums nekustamajiem īpašumiem “Intas ” un “Alises” un izdoti saistošo noteikumu nr.20 “Par nekustamo īpašumu “Intas” un “Alises” detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem” .

Ādažu novada dome paziņo, ka ar 2006. gada 25.jūlija domes sēdes lēmumu nr. 61 (protokols nr. 10) ir apstiprināts detālplānojums nekustamajam īpašumam “Vīteri”, un izdoti saistošie noteikumi nr. 21 “Par nekustamā īpašuma “Vīteri”” detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem” .

Ādažu novada dome paziņo, ka ar 2006. gada 25.jūlija domes sēdes lēmumu nr. 62 (protokols nr. 10) ir apstiprināts detālplānojums nekustamajam īpašumam “Aleksandri”“ un izdoti saistošie noteikumi nr. 22 “Par nekustamā īpašuma “Aleksandri”, detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem” .

Ādažu novada dome paziņo, ka ar 2006. gada 25.jūlija domes sēdes lēmumu nr. 63 (protokols nr. 10) ir apstiprināts detālplānojums Kadagas ciemata daudzstāvu dzīvojamās apbūves teritorijai un izdoti saistošie noteikumi nr. 23 “Par Kadagas ciemata daudzstāvu dzīvojamās apbūves teritorijas detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem” .

Ar noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Ādažu novada būvvaldē, Gaujas ielā 16 un mājas lapā: www.adazi.lv.


Paziņojums

Laucesas pagasta padome paziņo, ka laika posmā no 11.08.2006. līdz 01.09.2006. var iepazīties ar Laucesas pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju un atkārtoti iesniegt atzinumus un atsauksmes.

Plānošanas dokuments pieejams Laucesas pagasta padomē Mirnija c., Miera ielā 26, Laucesas pagastā, Daugavpils rajonā, (tālr.5476860) un Daugavpils rajona padomes mājās lapā: www.drp.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!