• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Kuveitas premjerministra īpašo sūtni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2006., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141218

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

04.08.2006., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Kuveitas premjerministra īpašo sūtni

KUVEITA.JPG (18904 bytes)
Lai pārrunātu abu valstu divpusējās attiecības, vakar, 3.augustā, vizītē pie Latvijas Ministru prezidenta Aigara Kalvīša (attēlā pa kreisi) atlidoja Kuveitas premjer­ministra īpašais sūtnis Muhammads Daifallāhs Šarārs
Foto: Toms Kalniņš, A.F.I.

Ceturtdien, 3.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Kuveitas premjerministra īpašo sūtni Muhammadu Daifallāhu Šarāru (Mohammad Dhaifallah Sharar), kurš delegācijas pavadībā ieradies Latvijā vizītē.

Aigars Kalvītis pauda prieku par Kuveitas valdības pārstāvju delegācijas vizīti Latvijā, apliecināja Latvijas valdības draudzīgo attieksmi un gatavību ciešāk sadarboties ar Kuveitas valdību un attīstīt sadarbību ekonomikā, tūrismā, kultūrā un sportā.

Ministru prezidents uzsvēra Latvijas uzņēmējdarbības vides priekšrocības, straujo ekonomikas izaugsmi, plašās biznesa un investīciju iespējas, kā arī aicināja jau vistuvākajā laikā organizēt uzņēmēju vizīšu apmaiņu starp Latviju un Kuveitu.

Valdības vadītājs ar Kuveitas premjerministra īpašo sūtni apsprieda vīzu režīma atvieglojumus abu valstu starpā, kas stāsies spēkā līdz ar Latvijas pievienošanos Šengenas sistēmai 2007.gadā un būtiski atvieglos personu kustību un sekmēs ekonomiskos kontaktus.

Muhammads Daifallāhs Šarārs aicināja Latviju atbalstīt Kuveitas izvirzīto kandidātu Pasaules veselības organizācijas ģenerāldirektora amatam. Aigars Kalvītis informēja, ka Latvijas valdība rūpīgi izvērtēs visus kandidātus šim amatam un šā gada 5.septembrī lems par atbalstu visprofesionālākajai kandidatūrai.

Ministru prezidents lūdza nodot sveicienu Kuveitas valdībai un izteica cerību, ka valdības pārstāvji apmeklēs Latviju vizītēs. M.D. Šarārs nodeva A.Kalvītim sveicienu un vēstuli no Kuveitas premjerministra un izteica uzaicinājumu Ministru prezidentam apmeklēt Kuveitu vizītē.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!