• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Rīgas domes priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2006., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141095

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atklāta Rīgas 1.slimnīcas renovētā Uzņemšanas nodaļa

Vēl šajā numurā

03.08.2006., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Rīgas domes priekšsēdētāju

Trešdien, 2.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Aivaru Aksenoku. Tikšanās laikā pārrunāti aktuāli pašvaldības finanšu jautājumi saistībā ar ES struktūrfondu un Kohēzijas fonda 2007.–2013.gada operacionālo programmu projektiem, finansējumu izglītības jomā un savstarpējos pašvaldību finanšu norēķinos.

Sarunas laikā apspriestas iespējas piešķirt papildu finansējumu, lai turpinātu Nedzirdīgo bērnu internātpamatskolas būvniecību Rīgā, Murjāņu ielā. Šā gada budžetā valsts minētā projekta uzsākšanai paredzējusi 900000 latu, taču it jārisina jautājums par projekta turpmāko finansējumu no valsts budžeta.

Pārrunāti nepieciešamie grozījumi Ministru kabineta noteikumos: par pašvaldību savstarpējiem norēķiniem par izglītības iestāžu vai sociālās aprūpes iestāžu sniegtajiem pakalpojumiem; par speciālās izglītības iestāžu, vispārējās izglītības iestāžu speciālās izglītības klašu (grupu) un internātskolu finansēšanas kārtību un noteikumos par vispārējās pirmsskolas izglītības un speciālās pirmsskolas izglītības programmu īstenošanas izmaksu minimumu uz vienu izglītojamo, jo to noteiktie izcenojumi šobrīd nesedz attiecīgās izmaksas. Rīgas domes priekšsēdētājs informēja par iesniegtajiem Rīgas pašvaldības projektiem, īpaši infrastruktūras jomā, kuri pretendē uz ES struktūrfondu un Kohēzijas fonda līdzfinansējumu laikā no 2007. līdz 2013.gadam.

Pārrunātas arī iespējas finansēt darba algas paaugstinājumu pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogiem.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!