• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules vēstniecei Itālijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.07.2006., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/140352

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot akreditācijas vēstules vēstniekam Luksemburgā

Vēl šajā numurā

21.07.2006., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules vēstniecei Itālijā

 

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniecei Itālijas Republikā Astrai Kurmei, atzinīgi vērtējot vēstnieces vēlmi panākt tālāku Latvijas un Itālijas līgumtiesiskās bāzes paplašināšanu, straujāku abu valstu ekonomisko sakaru izaugsmi, kā arī izvērstāku sadarbību augstākās izglītības un kultūras laukā.

Pēc vēstnieces sacītā, Latvijai pēc neatkarības atjaunošanas ir izveidojušies labi kontakti ar Itāliju zinātnes jomā, it īpaši cietvielu fizikā, un tas būtu labs pamats gan tālāku akadēmisko un pētniecisko sakaru īstenošanai, gan lielākai sadarbībai starp abu valstu universitātēm. A.Kurme arī atzina, ka milzīgs potenciāls ir ekonomiskās sadarbības veicināšanā un Itālijas investīciju piesaistīšanā, par ko liecina pietiekami zemie statistikas dati.

Prezidente novēlēja sekmes vēstniecei atbildīgo pienākumu veikšanā, Latvijas un Itālijas draudzīgo attiecību tālākā veidošanā un iecerēto mērķu īstenošanā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!