• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NAP lomu vidēja termiņa budžeta plānošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.07.2006., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/140152

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par papildu ES līdzekļiem sociālo projektu īstenošanai

Vēl šajā numurā

19.07.2006., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NAP lomu vidēja termiņa budžeta plānošanā

“Nacionālais attīstības plāns (NAP) 2007.–2013. ir stratēģija līdzsvarotas un ilgtspējīgas valsts attīstībai, un to iespējams īstenot, vienīgi sasaistot ar valsts budžetu,” atzina Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Kukute diskusijā ar Pasaules bankas pārstāvjiem, Publiskā sektora pārvaldes vecāko speciālistu Bernardu Maieru un Publiskā sektora pārvaldes speciālisti Svetlanu Proskurovsku.

Nacionālā attīstības plāna izstrādē ministrija iesaistīja plašu speciālistu loku – zinātniekus, profesionālās asociācijas, pašvaldības, ministrijas, NVO pārstāvjus un uzņēmējus. “4.jūlijā Nacionālo attīstības plānu akceptēja valdība, ar to uzņemoties politiskas saistības un atbildību, kas nepieciešama dzīvotspējīgai stratēģijai,” uzskata I.Kukute.

Ministrijas valsts sekretāre I.Kukute informēja Pasaules bankas pārstāvjus par Nacionālā attīstības plāna izstrādes gaitu un tā galvenajām prioritātēm, kas ir izglītības attīstība, inovatīvas uzņēmējdarbības un zinātnes un pētniecības attīstība.

Pašreiz ministrija strādā pie Nacionālā attīstības plāna ieviešanas un uzraudzības mehānisma, ņemot vērā valsts budžeta un vietējo pašvaldību finanšu iespējas.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!