• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006.gada 3.jūlija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.2006., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/139260

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas ārkārtas sesijas sasaukšanu 2006.gada 6.jūlijā pulksten 9.00 un sesijas darba kārtību

Vēl šajā numurā

06.07.2006., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006.gada 3.jūlija sēdē

1. Izskatīja sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja Valsts prezidentes V.Vīķes-Freibergas ierosinājumu sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi š.g. 6.jūlijā un atbrīvot viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu no Nacionālo bruņoto spēku komandiera amata un apstiprināt brigādes ģenerāli Juri Maklakovu par Nacionālo bruņoto spēku komandieri. Nolēma nodot minēto ierosinājumu Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijai Saeimas lēmumu projektu sagatavošanai.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2006.gada 6.jūlija ārkārtas sesijas sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par Latvijas Republikas ģenerālprokurora J.Maizīša ikgadējo atvaļinājumu no š.g. 26.jūnija līdz 2.jūlijam un ģenerālprokurora pienākumu izpildītāju minētajā laika periodā.

5. Pieņēma lēmumu par “Nolikuma par likumprojektu sagatavošanu, noformēšanu un virzību Saeimā” apstiprināšanu.

6. Nolēma atlikt lēmuma projekta “Par deputātu grupu sadarbības veicināšanai ar citu valstu parlamentiem veidošanas un darbības pamatprincipiem” apstiprināšanu.

7. Pieņēma lēmumu “Par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada pavasara sesijas laikā apstiprināšanu””.

8. Pieņēma lēmumu “Par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada pavasara sesijas laikā apstiprināšanu””.

9. Pieņēma lēmumu “Par Saeimas deputāta Ē.Jēkabsona Saeimas sēdes kavējumiem 2006.gada jūnijā”.

10. Konceptuāli atbalstīja Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par atbalstu Moldovas parlamenta delegācijas vizītei Latvijā un nodeva minēto iesniegumu Kancelejai tāmes sagatavošanai.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Valsts pārvaldes un pašvaldību komisijas priekšsēdētājam S.Šķesteram, Saeimas priekšsēdētājas biedrei, Valsts pārvaldes un pašvaldību komisijas loceklei V.Muižniecei, komisijas locekļiem A.Golubovam, Dz.Rasnačam, A.Krūmiņam, komisijas konsultantei E.Ozolai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam V.Zvirbulim uz Lietuvas Republiku no 2006.gada 3.jūlija līdz 5.jūlijam;

2) Saeimas specializētajam atašejam LR pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Inesei Kriškānei uz Strasbūru (Francija) no 2006.gada 3.jūlija līdz 6.jūlijam;

3) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Strazdiņam uz Vašingtonu (ASV) no 2006.gada 9.jūlija līdz 14.jūlijam;

4) Saeimas sekretāram J.Šmitam uz Luksemburgu no 2006.gada 10.jūlija līdz 12.jūlijam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!