• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 33. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2000., Nr. 466/469 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13921

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministriju un nozaru dokumenti un informācija "Latvijas Vēstnesī" šajā nedēļā

Vēl šajā numurā

22.12.2000., Nr. 466/469

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums dodas 33. burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar deviņpadsmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 23. novembrī, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti 6. un 12. decembrī, un desmit Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 28. novembrī. Grozījumi izdarīti vairākos likumos, kas attiecas uz pašvaldībām: "Par pašvaldību budžetiem", "Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību" un "Par pilsētas domes, rajona padomes un pagasta padomes deputāta statusu". Ar 2001. gada 1. janvāri stājas spēkā grozījumi "Likumā par budžetu un finansu vadību" un grozījumi likumos "Par uzņēmumu ienākuma nodokli", "Par nekustamā īpašuma nodokli", Par pievienotās vērtības nodokli", "Par apdrošināšanu bezdarba gadījumam", "Par maternitātes un slimības apdrošināšanu" un "Par arhīviem". Grozījumi Autopārvadājumu likumā stāsies spēkā ar nākamā gada 1. septembri, bet Dzelzceļa likumā — ar 1. oktobri. Jau stājušies spēkā grozījumi Augstskolu likumā, bet Izglītības un zinātnes ministrijai līdz nākamā gada 1. jūlijam jānodrošina ar šo likumu saistīto normatīvo aktu projektu izstrāde.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par autotransportlīdzekļa vadītāja darba laika, braukšanas attāluma un ātruma reģistrēšanas kontrolierīces lietošanu, par naturalizācijas iesniegumu pieņemšanas un izskatīšanas kārtību un par Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas valsts robežas joslu. Saskaņā ar likumu "Par nodokļiem un nodevām" izdoti "Noteikumi par valsts nodevu par atteikšanās no Latvijas pilsonības un pilsonības atjaunošanas dokumentēšanu". Saskaņā ar likumu "Par veterinārmedicīnu" izdoti noteikumi par Latvijas robežu šķērsojošo kravu veterinārās kontroles sertifikātiem. Tiem ir trīs pielikumi ar sertifikātu veidlapu paraugiem un to izgatavošanas tehniskajām prasībām. Saskaņā ar Valsts meža dienesta likumu izdoti noteikumi par šīs nozares darbinieku papildu sociālajām garantijām. Ministru kabinets apstiprinājis Latvijas Zinātņu akadēmijas Terminoloģijas komisijas nolikumu. Šīs komisijas pienākums ir nodrošināt vienotu un saskaņotu latviešu valodas terminu izstrādi. Noteikts, ka apstiprinātie termini un to definīcijas, kā arī komisijas lēmumi jāiesniedz publicēšanai "Latvijas Vēstnesī". Saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu apstiprināts Datu valsts inspekcijas nolikums.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!