• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Ārvalstu investoru padomi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2006., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138231

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

22.06.2006., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Ārvalstu investoru padomi

 

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga trešdien, 21.jūnijā, Rīgas pilī tikās ar Ārvalstu investoru padomi un sveica to desmitajā pastāvēšanas gadskārtā. Prezidente izteica gandarījumu par iespēju tikties ar ārvalstu ieguldītāju pārstāvjiem, lai pārrunātu investoru pašreizējo dialogu ar Latviju un tās institūcijām uzņēmējdarbības vides jautājumos, kā arī par iespēju uzklausīt investoru redzējumu par būtiskākajiem veicamajiem pasākumiem Latvijas stratēģiskajā attīstībā.

Sarunā izskanēja nepieciešamība pēc Latvijas ilgtermiņa attīstības skatījuma, kas sniegtu iespējas uzņēmējiem tālākā perspektīvā plānot savu darbību Latvijā. Ārvalstu uzņēmēji izteica atbalstu nepieciešamībai valstī noteikt prioritātes ekonomikā, kā arī izšķirties par labu inovatīvu, ekselences un uz pievienotu, jaunradītu vērtību vērstu projektu īstenošanai.

Ārvalstu investoru padome izteica gatavību sadarboties ar Latvijas valdību par ilgtermiņa valsts attīstības jautājumiem, kā arī pauda interesi veicināt tālākus investīciju projektus Latvijā. Sarunā liela uzmanība tika veltīta tam, kā nodrošināt valsts sekmīgas tālākās izaugsmes iespējas ar izglītotu un skaita ziņā pietiekamu Latvijas darbaspēku, atzīmējot, ka valstij ir jāizšķiras par savu nostāju un lēmumiem migrācijas un izglītības politikas ziņā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!