• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 8. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2006., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/137533

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2006. gada 14. jūnijā

Vēl šajā numurā

15.06.2006., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 8. jūnija sēdē

 

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka savu darbību izbeigusi Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas Deputātu ētikas kodeksa projekta izstrādes apakškomisija.

2. Pieņēma zināšanai Horvātijas Republikas parlamenta Eiropas integrācijas komisijas vizītes Latvijā programmu.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par parlamentāro konferenci “Baltijas jūras reģiona valstu sadarbība enerģētikas jomā”.

4. Apstiprināja izdevumu tāmi Horvātijas Republikas parlamenta Eiropas integrācijas komisijas delegācijas vizītei Latvijā no 2006.gada 11.jūnija līdz 13.jūnijam.

5. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas sesijas noslēguma pasākumam 2006.gada 22.jūnijā.

6. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas jūras reģionā esošo Eiropas Savienības dalībvalstu Eiropas Savienības informācijas centru otrajai sanāksmei Rīgā no 2006.gada 14.jūnija līdz 16.jūnijam.

7. Nolēma nodot visām Saeimas frakcijām un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai Ministru kabineta protokollēmumu “Par I.Zariņa, E.Karnīša un G.Zeltiņa kandidatūru Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes locekļa amatam”.

8. Pieņēma zināšanai Eiropas lietu komisijas sekretāra A.Kāposta iesniegumu par Saeimas Eiropas lietu komisijas tikšanos ar Īrijas parlamenta Eiropas lietu komisiju.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada pavasara sesijas laikā apstiprināšanu”.

10. Sēdē tika uzaicināta piedalīties un uzklausīta NVO “Latvijas Nacionālā fronte” priekšsēdētāja vietniece, laikraksta “DDD” galvenās redaktores vietniece L.Apine sakarā ar Saeimas Prezidijam adresēto 2006.gada 8.maija iesniegumu par Saeimas Preses dienesta atteikumu akreditēt laikraksta “DDD” žurnālistus A.Gardu un L.Muzikanti. Prezidijs nolēma pieņemt lēmumu un informēt dokumenta iesniedzēju likumā noteiktajā kārtībā.

11. Apstiprināja komandējumu Saeimas specializētajiem atašejiem Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā I.Kriškānei un G.Ostrovskim uz Strasbūru (Francija) no 2006.gada 12.jūnija līdz 15.jūnijam.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja I.Emša komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2006.gada 29. un 30.maijā.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāja A.Krūmiņa, komisijas locekļu V.E.Breša, U.Brieža, I.Solovjova, Saeimas Kancelejas direktora vietnieka V.Ziemeļa, Saeimas autobāzes direktora J.Podgaiska, Saeimas autobāzes automašīnu vadītāju A.Veisa un V.Ļeboviča komandējumu uz Varšavu (Polija) no 2006.gada 7.maija līdz 10.maijam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!