• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 1. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.06.2006., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/136972

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 29. maija sēdē

Vēl šajā numurā

08.06.2006., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 1. jūnija sēdē

 

1. Sēdē izskatīja deputāta A.Ulmes iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Ulmem neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 8.jūnijā.

2. Prezidijs nolēma atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par Saeimas Eiropas lietu komisijas tikšanos ar Īrijas parlamenta Eiropas lietu komisiju šā gada jūnijā.

3. Prezidijs nolēma atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par Saeimas Eiropas lietu komisijas tikšanos ar Horvātijas parlamenta Eiropas integrācijas komisiju šā gada jūnijā.

4. Prezidijs nolēma atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par Baltijas jūras valstu nacionālo parlamentu un valdību ES informācijas centru tikšanos Rīgā šā gada 14.–16.jūnijā. Prezidijs vienlaikus vērsa uzmanību uz to, ka turpmāk būtu nepieciešams rūpīgāk izvēlēties vizīšu laiku.

5. Prezidijs pieņēma zināšanai frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāja K.Šadurska iesniegumu par Saeimas Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisijas priekšsēdētāja biedra D.Turlā darbību komisijas amatpersonas statusā un norādīja, ka minētais jautājums nav Prezidija kompetencē. Saeimas komisiju darba organizāciju reglamentē Saeimas kārtības rullis.

6. Apstiprināja komandējumu Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei K.Miņko uz Briseli (Beļģija) 2006.gada 7. un 8.jūnijā.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna un komisijas vecākā konsultanta I.Solima komandējumu uz Kišiņevu (Moldova) no 2006.gada 4.jūnija līdz 11.jūnijam.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības un iekšlietu komisijas locekles L.Mūrnieces un komisijas konsultantes M.Markevicas komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2006.gada 30. un 31.maijā.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!