• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Viņas majestātes Nīderlandes karalienes Beatrikses valstsvizīti Latvijā 2006.gada 22.-24.maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2006., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135829

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2006.gada 23.maija sēdē

Vēl šajā numurā

25.05.2006., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Viņas majestātes Nīderlandes karalienes Beatrikses valstsvizīti Latvijā 2006.gada 22.–24.maijā

Apmeklējot Liepāju 24.maijā

11.JPG (21868 bytes)
Otrdien, 23.maijā, pēc “Concertgebouw” orķestra koncerta maestro Marisa Jansona vadībā Latvijas Nacionālajā operā: Imants Freibergs, Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, Viņas majestāte Nīderlandes karaliene Beatrikse, pasaulslavenais diriģents, Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieris Mariss Jansons un Irīna Jansone
Foto: Juris Krūmiņš

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 24.maijā, pavadīja Viņas majestāti Nīderlandes karalieni Beatriksi Liepājas apmeklējuma laikā, kad karaliene iepazinās ar Liepājas attīstības plāniem, guva ieskatu par Jūras spēku mācību centra darbību, noklausījās Liepājas simfoniskā orķestra koncertu. V.Vīķe-Freiberga un Liepājas pilsētas pārstāvji atbildēja uz karalienes jautājumiem par Liepājas attīstību, saimnieciskās darbības perspektīvu, izglītības, nodarbinātības, sociālo sfēru, kā arī ārvalstu uzņēmēju investīciju iespējām un vides aizsardzību.

Valsts prezidente un karaliene Beatrikse arī sasveicinājās ar simtiem liepājnieku, kas pilsētas centrā Slavas alejā bija pulcējušies, lai sagaidītu pilsētas viesus.

Tā noritēja pēdējā no Nīderlandes karalienes Beatrikses valstsvizītes dienām Latvijā. No Liepājas karaliene izlidoja uz Nīderlandi.

Pēc Nīderlandes karalienes vizītes Valsts prezidente tikās ar Liepājas pilsētas domes un simfoniskā orķestra pārstāvjiem, lai apspriestos par topošās Liepājas koncertzāles jautājumiem. Valsts prezidente ir topošās Liepājas koncertzāles projekta patronese.

Prezidente arī pateicās Liepājai un tās iedzīvotājiem par viesmīlību, kas vakar izrādīta Nīderlandes karalienei Beatriksei.

Valsts prezidenta preses dienests






 

 

 

12.JPG (18987 bytes) 14.JPG (22645 bytes)
Liepājas apmeklējuma laikā 24.maijā: Latvijas Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu un Viņas majestāti Nīderlandes karalieni Beatriksi ar Liepājas Svētās Trīsvienības baznīcu iepazīstina mācītājs Pēteris Kalks un Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (attēlā pa labi); iepazīstoties ar Latvijas mākslinieču darinājumiem apgleznotā zīda izstādē Liepājas Latviešu biedrības namā (augšējā attēlā); Viņas majestāte Nīderlandes karaliene Beatrikse, atvadoties no Latvijas un Valsts prezidentes Liepājas lidostā
Foto: Juris Krūmiņš
13.JPG (16650 bytes)

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!