• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2006., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135119

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

17.05.2006., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Skultes pagasta teritorijas plānojuma galīgas redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Saskaņā ar Skultes pagasta padomes 12.05.2006. lēmumu nr.7-1 tiek izsludināta Skultes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas apspriešana no 2006.gada 22.maija līdz 12.jūnijam Sabiedriskajā apspriešanā tiek nodoti Skultes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas materiāli, kas pilnveidoti atbilstoši Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas un citu institūciju atzinumiem,

Sabiedriskajai apspriešanai nodotie materiāli izstādīti katru darbdienu no pulksten 8 līdz 17 Skultes pagasta padomes telpās. Apmeklētāju pieņemšana otrdienās no pulksten 9 līdz 12. Kontaktpersona – A.Čerpakovska. Rakstiskas atsauksmes sūtīt uz Skultes pagasta padomi, adrese: “Pagastnams”, Mandegas, Skultes pagasts, Limbažu rajons, LV-4025.

Ar materiāliem, kas nodoti sabiedriskajai apspriešanai, var iepazīties arī mājas lapā www.gisprojekts.lv.


Paziņojums par Lutriņu pagasta teritorijas plānojumu

Lutriņu pagasta padome ir pieņēmusi lēmumu (protokols nr.7, 1.§) par Lutriņu pagasta teritorijas plānojuma redakcijas pilnveidošanu atbilstoši institūciju atzinumiem un sabiedriskās apspriešanas rezultātiem un teritorijas plānojuma galīgās redakcijas sagatavošanu.

Iepazīties ar pilnveidoto Lutriņu pagasta teritorijas plānojuma redakciju var Lutriņu pagasta padomē “Pagasta mājā”, Lutriņu pagastā, no 19.maija līdz 9.jūnijam, darbdienās no pulksten 8 līdz 16.

Lutriņu pagasta teritorijas plānojuma pilnveidotā redakcija tiks izskatīta Lutriņu pagasta padomes sēdē 12.jūnijā pulksten 13 Lutriņu pagasta padomes telpās.


Paziņojums

Laucienes pagasta teritorijas plānojums tiks pieņemts 2006.gada 7.jūnijā pulksten 15.30 Laucienes kultūras namā.


Paziņojums par Zaņas pagasta attīstības programmas, teritorijas plānojuma

pirmās redakcijas un Vides pārskata projekta nodošanu sabiedriskajai apspriešanai

Zaņas pagasta padome informē, ka ar 2006.gada 3.maija sēdes lēmumu (protokols nr.1-1/5, 1.§) tiek uzsākta Zaņas pagasta attīstības programmas, teritorijas plānojuma pirmās redakcijas un Vides pārskata projekta sabiedriskā apspriešana.

Iepazīties ar Zaņas pagasta attīstības programmu, teritorijas plānojuma pirmo redakciju un Vides pārskata projektu var Zaņas pagasta padomē “Sūbros”, Zaņas pagastā, Saldus rajonā.

Rakstiskas atsauksmes un priekšlikumus var iesniegt Zaņas pagasta padomē no 2006.gada 10.maija līdz 22. jūnijam katru darbdienu no pulksten 8 līdz 17 vai sūtīt pa pastu, adrese: Zaņas pagasta padome, “Sūbri”, Saldus rajons, LV-3897; tālr./faks3873440, e-pasta adrese: zana@saldus.lv.


Paziņojums par detālā plānojuma izstrādāšanu

Rīgas rajona Baldones lauku teritorijas saimniecībās “Tērces” (kadastra nr.8025-008-0279) un “Ābelītes” (kadastra nr.8025-008-0278) ir uzsākta detālā plānojuma izstrādāšana. Par atbildīgo vadītāju apstiprināts arhitekts Gints Zvejnieks. Ieinteresētās personas var iesniegt rakstiskus priekšlikumus un saņemt informāciju Baldones pilsētas ar lauku teritoriju domes būvvaldē “Pārupēs”, Baldonē, LV-2125.


Paziņojums par detālā plānojuma izstrādāšanu Ķekavas pagastā

Rīgas rajona Ķekavas pagasta saimniecībā “Birzuļi” (kadastra nr.8070-008-1152) ir uzsākta detālā plānojuma izstrādāšana. Par atbildīgo vadītāju apstiprināts arhitekts Gints Zvejnieks. Ieinteresētās personas var iesniegt rakstiskus priekšlikumus un saņemt informāciju Ķekavas pagasta būvvaldē Gaismas ielā 19/9 Ķekavā, LV-2123.


Paziņojums par detālplānojuma apstiprināšanu

Ar Bauskas pilsētas domes 2006.gada 27.aprīļa lēmumu (protokols nr.4, 20.§) ir apstiprināta teritorijas „Teritorija starp Zaļo ielu, Upmalas ielu, Zemgaļu ielu, Miera ielu, Mūsas upi un pilsētas robežu, Bauskā” detālplānojuma 1.redakcija par galīgo redakciju un izdoti kā Bauskas pilsētas Domes saistošie noteikumi nr.7 “Apbūves noteikumi un detālplānojuma grafiskā daļa teritorijai starp Zaļo ielu, Upmalas ielu, Zemgaļu ielu, Miera ielu, Mūsas upi un pilsētas robežu Bauskā”

Ar apstiprināto detālplānojumu var iepazīties Bauskas pilsētas domes Attīstības un plānošanas nodaļā Uzvaras ielā 6, Bauskā.


Paziņojums par Garkalnes pagasta teritorijā nekustamajā īpašumā “Andrēni”

(kadastra nr.8060-006-0291) detalplānojuma sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Saskaņā ar darba uzdevumu tiek izstrādāts nekustamā īpašuma “Andrēni”

1.kārtas detālplānojums, paredzot atdalīt divus zemesgabalus rindu māju būvniecībai uz tiem.

Visi pagasta iedzīvotāji, zemju īpašnieki un uzņēmēji tiek aicināti iepazīties ar apbūves detālplānojuma redakciju un iesniegt priekšlikumus katru darbdienu no pulksten 9 līdz 17 Garkalnes pagasta būvvaldē Rīgā, Brīvības gatvē 455, divu nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas. Tiks pieņemti un izskatīti tikai rakstiski iesniegti iesniegumi un priekšlikumi.

Ja priekšlikumu iesniedzēji vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikuma pieteikums iesniedzams Garkalnes pagasta būvvaldei Rīgā, Brīvības gatvē 455, juridiskām personām norādot nosaukumu, reģistrācijas numurs Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā, atrašanās vietas juridisko adresi.

Uzziņas: atbildīgais projektētājs AG Birojs, tālr. 7222133, e-pasta adrese: agb@parks.lv.


Paziņojums par Plāņu pagasta teritorijas plānojuma pirmās redakcijas un Vides pārskata projekta nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai

Plāņu pagasta padome paziņo, ka 2006.gada 22.martā pagasta padomes sēdē (protokols nr.3, 3.§) ir pieņemts lēmums par Plāņu pagasta teritorijas plānojuma pirmās redakcijas un Vides pārskata projekta nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai.

Teritorijas plānojuma izstrādātājs: Plāņu pagasta padome.

Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš: sešas nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas.

Iepazīties ar Plāņu pagasta teritorijas plānojuma 1.redakciju un Vides pārskata projektu var Plāņu pagasta padomē darbdienās no pulksten 9 līdz 16, kā arī mājas lapā.

Sabiedriskās apspriešanas sapulce notiks 2006.gada 6.jūnijā pulksten 13 Plāņu pagasta tautas namā.

Rakstiskas atsauksmes un priekšlikumus var iesniegt Plāņu pagasta padomē katru darbdienu no pulksten 8 līdz 16 vai sūtīt pa pastu, adrese: Plāņu pagasta padome, p.n. Plāņi, Valkas rajons, LV-4727; tālr./fakss 4737518.


Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!