• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Turcijas ārlietu ministriju konsultācijām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.2006., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135032

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstīm kā svarīgu ES virzītājspēku

Vēl šajā numurā

16.05.2006., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Turcijas ārlietu ministriju konsultācijām

Turcijas Ārlietu ministrijā 11.maijā tikās Latvijas un Turcijas ārlietu ministriju delegācijas. Latvijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietniece Astra Kurme tikās ar Turcijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieku Eiropas Savienības (ES) un Eiropas jautājumos Ahmedu Adžetu (Ahmet Acet) un ģenerālsekretariāta ES jautājumos vadītāju Oguzu Demiraupu (Oguz Demiraup). Tikšanās laikā amatpersonas pārrunāja Turcijas pievienošanos ES, Turcijas reformu procesu, gatavošanos pievienošanās ES sarunām, kā arī īsumā apsprieda starptautiskus un reģionālus jautājumus.

12.maijā Latvijas delegācija apmeklēja Kaiseri pilsētu, kur tikās ar Kaiseri provinces gubernatoru Osmanu Gunesu (Osman Gunes) un pilsētas mēra vietnieku Mustafu Jalfinu (Mustaf Yalfin), ar kuriem pārrunāja reformu ieviešanu reģionālā līmenī, kā arī Turcijas sabiedrības attieksmi pret pievienošanos ES.

Latvijas pārstāvji apmeklēja arī Turcijas lauksaimniecības uzņēmumu “Saray ?iftligi”, lai iepazītos ar Turcijas lauksaimniecības atbilstību ES prasībām.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!