• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas valstu kultūras dienām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.2006., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135029

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstu sadarbību aizsardzības jomā

Vēl šajā numurā

16.05.2006., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas valstu kultūras dienām

Dortmundes operā 14.maijā atklātas 38.starptautiskās kultūras dienas Ziemeļ-reinā-Vestfālenē, kas šogad veltītas Baltijas valstīm. Atklāšanā uzstājās Latvijas Nacionālās operas baleta trupa, “St.Christopher” kamerorķestris no Lietuvas un “Vox Clamantis” koris un “Weekend guitar trio” no Igaunijas.

Svinīgajā sarīkojumā piedalījās Baltijas valstu kultūras ministriju pārstāvji un Baltijas valstu vēstnieki Vācijā.

14.maijā Dortmundē atklāta arī apjomīga Baltijas valstu video un mediju mākslas izstāde “mit allem rechnen – face the unexpected” (“ar visu rēķināties”), kurā piedalās 23 Baltijas valstu mākslinieki.

Kultūras dienu pasākumi norisinās jau visu maiju un ilgs līdz septembrim. Šajā laikā vairākās pilsētās, tai skaitā Dortmundē, Diseldorfā, Minsterē, Bonnā, Ķelnē un Bīlefeldē, būs iespēja iepazīties ar Baltijas valstu teātra un tēlotāju mākslu, klasisko, džeza un elektronisko mūziku, modernās dejas uzvedumiem, literatūru un laikmetīgo mākslu.

Latvijas mākslinieku dalību Baltijas valstu kultūras dienās atbalsta Kultūras un Ārlietu ministrija, Latvijas Kultūrkapitāla fonds, kā arī citi sadarbības partneri.

Baltijas kultūras dienas ir lieliska Latvijas kultūras un informācijas prezentācijas iespēja vienā no lielākajām, rūpnieciski spēcīgākajām un kultūras ziņā aktīvākajām Vācijas federālajām zemēm.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!