• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, piedaloties diskusijā par Latvijas lauku uzņēmēju iespējām Eiropas Savienībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2006., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134829

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

12.05.2006., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, piedaloties diskusijā par Latvijas lauku uzņēmēju iespējām Eiropas Savienībā

Ārlietu ministrs Artis Pabriks ceturtdien, 11.maijā, Jelgavā diskusijā par Latvijas dalības Eiropas Savienībā (ES) prioritātēm un ES nākotni uzsvēra, ka Latvijas uzņēmējiem laukos jāgatavo konkurētspējīgi un radoši projekti.

Pasaule mainās, un uzņēmējiem laukos ir jākļūst radošākiem. Latvija vairs nebūs viena no vadošajām sviesta eksportētājām Eiropā, bet, iespējams, mūsu zemnieki var pelnīt naudu, attīstot lauku tūrismu vai citus interesantus projektus,” teica ministrs. Viņš norādīja, ka veiksmīgu piemēru varam ņemt no Īrijas, kuras ekonomika pēdējos gados strauji attīstījusies, un pauda prieku par tiem cilvēkiem, kuri atgriežoties no šīs valsts, labās idejas jau veiksmīgi realizē Latvijā.

Pēc A.Pabrika domām, lai Eiropas Savienība nākotnē būtu konkurētspējīgs reģions, tai daudz rūpīgāk jādomā par racionālu, ekonomiski pamatotu naudas pārdali.

Diskusijas laikā ministrs arī norādīja, ka Ārlietu ministrijas sagatavotā stratēģija ir pamats plašākai diskusijai par Latvijas nacionālajām interesēm Eiropas Savienībā un aktuāliem ES dienaskārtības jautājumiem, tajā skaitā ES nākotni.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!