• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieka Slovēnijā akreditāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.2006., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134698

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Mongolijas vēstnieka atvadu vizīti

Vēl šajā numurā

11.05.2006., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieka Slovēnijā akreditāciju

Latvijas vēstnieks Aivars Groza otrdien, 9.maijā, pasniedza akreditācijas rakstu Slovākijas prezidentam Ivanam Gašparovičam (Ivan Gašparovič). Ar šo vizīti beidzās vēstnieka akreditācija visās sešās valstīs, kurās Latviju pārstāv vēstniecība Vīnē: Austrijā, Lihtenšteinā, Slovākijā, Slovēnijā, Šveicē, Ungārijā.

Slovākijas prezidents sarunas laikā ar vēstnieku pārrunāja abu valstu divpusējās sadarbības jautājumus, kā arī aktualitātes ES. Prezidents ar pateicību atcerējās veiksmīgo vizīti Latvijā 2005.gada martā, kā arī pauda gandarījumu par Latvijas Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas plānoto valstsvizīti Slovākijā no šā gada 6. līdz 8.jūlijam. Prezidents pauda pārliecību, ka prezidentes vizīte sniegs svarīgu impulsu abu valstu attiecību padziļināšanai.

Slovākijas prezidents uzskata, ka abu valstu sadarbības veicināšanai būtu svarīgi atklāt Latvijas vēstniecību Bratislavā.

Prezidents un vēstnieks pārrunāja abu valstu panākumus pasaules čempionātā hokejā Rīgā, vēlot sekmes abu valstu komandām turpmākajās spēlēs.

I.Gašparovičs pauda pārliecību, ka gan hokeja čempionāts, gan arī NATO galotņu tikšanās Rīgā veicinās Latvijas atpazīstamību pasaulē.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!