• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 8. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.2006., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134670

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2006. gada 11. maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

11.05.2006., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 8. maija sēdē

1. Sēdē izskatīja 12 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2006.gada 11.maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2006.gada 8.maija līdz 14.maijam.

4. Pieņēma zināšanai Somijas Republikas parlamenta Somijas un Latvijas parlamentu sadarbības grupas delegācijas vizītes Latvijā programmu.

5. Prezidijs nolēma nodot Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai K.Petera iesniegumu, kurā viņš informē, ka noliek Saeimas deputāta mandātu uz satiksmes ministra amata pildīšanas laiku.

6. Apstiprināja izdevumu tāmi Somijas Republikas parlamenta Somijas un Latvijas parlamentu sadarbības grupas delegācijas vizītei Latvijā no 2006.gada 9.maija līdz 11.maijam.

7. Apstiprināja izdevumu tāmi Ķīnas Tautas Republikas Hubei provinces parlamenta deputātu vizītei Latvijā no 2006.gada 10.maija līdz 16.maijam.

8. Izskatīja NVO “Latvijas Nacionālā fronte” priekšsēdētāja vietnieces, laikraksta “DDD” galvenās redaktores vietnieces L.Apines iesniegumu sakarā ar saņemto Saeimas preses dienesta atteikumu akreditēt laikraksta “DDD” žurnālistus. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Juridiskajam birojam atbildes sagatavošanai.

9. Apstiprināja komandējumus:

1) Informācijas nodaļas vadītājas vietniecei L.Upeniecei uz Budapeštu (Ungārija) no 2006.gada 25.jūlija līdz 29.jūlijam;

2) Eiropas lietu komisijas locekļiem P.Kļaviņam, S.Šķesteram un Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā G.Ostrovskim uz Vīni (Austrija) no 2006.gada 20.maija līdz 23.maijam;

3) Eiropas un Vidusjūras valstu reģiona Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas loceklim P.Kļaviņam uz Briseli (Beļģija) 2006.gada 10. un 11.maijā.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna, komisijas locekļa P.Kļaviņa, komisijas konsultantes L.Stelpes, Sociālo un darba lietu komisijas locekles L.Liepiņas un komisijas konsultantes V.Bankovskas komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2006.gada 8.maija līdz 10.maijam.

Saeimas sekretārs J.Šmits

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!