• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.05.2006., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134453

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

09.05.2006., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par AS “Liepājas autobusu parks” akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS” (vienotais reģistrācijas nr.40003015652, juridiskā adrese: Cukura iela 8/16, Liepāja, LV-3402) valde paziņo, ka AS “Liepājas autobusu parks” kārtējā akcionāru sapulce notiks 2006.gada 9.jūnijā pulksten 16 Liepājā, Brīvības ielā 39, Liepājas sporta un kultūras pilī, 1.stāvā, zālē.


Darba kārtībā:

1.Valdes, padomes un zvērināta revidenta ziņojumi par 2005.gada darbības rezultātiem.

2.2005.gada pārskatu apstiprināšana.

3.Valdes un padomes locekļu atbrīvošana no atbildības par viņu rīcību 2005.gadā.

4.2005.gada peļņas izlietošana.

5.2006.gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

6.Zvērināta revidenta ievēlēšana 2006.gada pārskatu revīzijai un atalgojuma noteikšana zvērinātam revidentam.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2005.gada 9.jūnijā no plkst.15 līdz 16 akcionāru sapulces norises dienā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

- akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumenta konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana;

- akcionāriem, kuru akcijas atrodas sākotnējā reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

- akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara un jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiskās pilnvaras kopija, pilnvarnieka personu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, - arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana. Fizisko personu izsniegtajām pilnvarām jābūt notariāli apliecinātām.

AS “Liepājas autobusu parks” akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2006.gada 26.maija darba dienas beigām.

AS “Liepājas autobusu parks” akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2006.gada 26.maija līdz 8.jūnijam darba dienās no plkst.9 līdz 16 Liepājā, Cukura ielā 8/16, AS “Liepājas autobusu parks” sekretariātā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni 3426778, bet akcionāru sapulces dienā – reģistrācijas vietā.

AS “Liepājas autobusu parks” valde

Paziņojums par sapulces sasaukšanu


Politiskā partija “LATVIEŠU ZEMNIEKU SAVIENĪBA”, reģ.nr.40008044906, paziņo par ārkārtas kongresa sasaukšanu 20.maijā pulksten 12 Rīgā, Maskavas ielā 357, ar šādu darba kārtību atbilstoši statūtiem: 1) ievēlēt valdes priekšnieku, valdes locekļus un revīzijas komisiju. Pamatojums: partijas biedru nodaļas un padomes locekļu sapulces lēmums no 2006.gada 4.maija. Biedru reģistrācija no pulksten 11. Tālr./fakss 7187147.

Artūrs Malta

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!